Miștourile generalului Dumbravă

Fostul general SRI Dumitru Dumbravă, pus sub acuzare în dosarul Coldea,  a mers luni să semneze pentru controlul judiciar, prilej de bășcălie cu jurnaliștii.

„Dacă am vilă acum? Nu am, stau în aceeași garsonieră să nu vină lumea bună la mine la ușă. Fătucile, vorba maestrului Crisotiu, să vină.

Eu spun că dimensiunea corupție în magistratură este limitată, nu este la nivel mare, fiecare pădure are uscăturile ei. Toate numele despre care știu eu au fost trimise la unitățile de parchet competente și cred că au fost și condamnări”, a spus Dumitru Dumbravă potrivit unui video postat de protestatarul Marian Ceaușescu.

VIDEO

 

Purcoi de bani învârtiţi de firmele grupării Coldea – Dumbravă – Trăilă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

 1. Ha, ha! Un lucru-i klar: cin’ are chef ș’ capacitatea di-a hi spiritual în momente critice, aiela-i băiet dăștept..

 2. Asa, continuati sa-i cultivati sa nu cumva sa scada simpatia poporului pt.aceste t.arfe sinistre. Cum mai are tupeul sa vorbeasca de coruptie aratarea asta prinsa la manglit ca ultimul tzigan combinator. Bleah!

 3. @ 20:23
  In conditiile propuse de dvs, coruptia nu va fi doar „strapita”, va fi pur si simplu „stropsita” !

 4. A mai auzit cineva ceva de Madam Traila care era nelipsita pe televiziunile Sekuku, toate, in anii trecuti? „Dumbrava minunata”…
  Destituirea lui Coldea a fost o diversiune, individul activand in continuare ca superagent…Cu acces nelimitat la sedii si case conspirative…”Consilier” al unor ILEGALI sefi ai fostelor COLONII SOVIETICE pe model Del Ponte si Ghitza…Coordonator pe filiera bolsevica albaneza al TRAFICULUI INTERNATIONAL de DROGURI, FETITZE, ARMAMENT si EMIGRANTI ILEGALI…Toate activitatile traditionale ale Securitatii ceausiste…

 5. Cum e reporterul si interlocutorul. Nici nu este mai este nevoie sa deschid sa aud gangavelile de oligofrenofreudian a lui Marean

 6. Dumbrava a fost bagat in hora cu un scop pentru a nu fi Koldea singur. Stie el ce spune. Il vor scoate nevinovat mai usor pe Koldea fiind amandoi in cauza.

 7. Mistocareala o meritati, n-ati inteles ca parchetarii n-au nicio fapta penala, incasau cu TVA si nu aveau datorii la fisc ! Numai voi ati facut puscarie pe vorbe cand va paradea Portocala lui Kiovesi. Abia astept Kiovesi presedinte, sa va bage pe toti la inpuscarie !

 8. „A mai auzit cineva ceva de Madam Traila” [Charlie]

  Am auzit-o eu, spunea ca-i divortata de 15 ani de sotul al carui nume il poarta. Dar tu de HORIA ai auzit ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.