Moartea șocantă a unui om de afaceri român

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare.

Update: George Negru s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din zona Piața Alba Iulia, din Capitală, afaceristul recurgând la gestul șocant după ce firma pe care o administra a avut probleme financiare, potrivit unor surse judiciare.

Conform Poliției Capitalei, luni dimineața, în jurul orei 06.45, a fost sesizat prin apel 112 ca în zona Piața Alba Iulia, Sector 3, pe trotuar se afla un bărbat decedat.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Omoruri – Compartimentul Morți Suspecte care au efectuat cercetarea”, conform Poliției Capitalei.

Trupul bărbatului a fost ridicat și transportat la IML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul București, pentru a se stabili imprejurările în care s-a produs decesul.

Moartea acestuia a fost confirmată pe site-ul companiei sale, Omniaturism, dar cauzele exacte nu sunt precizate.

„Sincere condoleanțe pentru cel care a fost colegul și directorul nostru, George Negru. Colectivul îndurerat!”, au scris angajații companiei pe site-ul Omniaturism.

Ministerul Turismului este asaltat de telefoane din partea celor plecați în vacanțe care au aflat din presa română că patronul companiei Omniaturism și-ar fi pus capăt zilelor.

„Sună telefoanele încontinuu, încă nu știm ce am putea face concret, dar oamenii întreabă în ce situație se află după moartea patronului de la Omniaturism”, a spus un funcționar din Ministerul Turismului.

Omniaturism, companie de turism, are 46 de angajați. Pentru anul 2016, a raportat un profit de 352.151 de lei, la o cifră de afaceri netă de 2,7 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

Recomanda
Author