Modificări temporare în circulaţia unor trenuri

Circulaţia unor trenuri va fi restricţionată pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară, informează CFR Călători, printr-un comunicat.

Astfel, în perioada 11 – 22 martie 2013, din cauza lucrărilor între halta Arpaş şi staţia Ucea, trenul IR 1724/-1 Craiova – Piatra Olt – Podu Olt – Braşov se va anula pe distanţa Podu Olt – Braşov şi va circula pe distanţa Craiova – Podu Olt, trenul IR 1726 (ramura pentru tren 1724/-1) Sibiu – Podu Olt se va anula pe întreaga distanţă, trenul IR 1725/-2 Braşov – Craiova se va anula pe întreaga distanţă şi va circula suplimentar trenul IR 12225 pe ruta Braşov-Podu Olt-Sibiu, cu plecare din Braşov la ora 15.40 şi sosire în Sibiu la ora 18.29.

De asemenea, trenul IR 1729 (ramura de la tren 1725/-2), Podu Olt – Sibiu se va anula pe întreaga distanţă, trenul IR 1728 (ramura pentru tren 1725/-2), Sibiu – Podu Olt va fi anulat pe întreaga distanţă şi va circula suplimentar trenul IR 12228/-1 Sibiu-Podu Olt-Piatra Olt-Craiova, cu plecare din Sibiu la ora 17.23 şi sosire în Craiova la ora 21.55, trenul R 2512 va fi anulat pe distanţa Arpaş – Făgăraş şi va circula pe distanţa Sibiu – Arpaş, iar trenul R 2515 va fi anulat pe distanţa Făgăraş -Arpaş şi va circula pe distanţa Arpaş – Sibiu.

În perioada 18 martie -26 aprilie 2013, în urma lucrărilor între staţia Crasna şi halta Banca (secţia Tecuci – Iaşi)
trenul IR 1863/-2 Iaşi – Tecuci – Galaţi va circula ca tren IR 12863/-2, pe aceeaşi rută şi cu orar modificat pe întreaga distanţă: plecare din Iaşi la ora 7.09 şi sosire în Galaţi la ora 11.38.

Societatea de Transport Feroviar de Călători ‘CFR Călători’ SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiţii ecologice şi de siguranţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.