Momente grele pentru Nicu Covaci: „Veştile nu sunt bune”

Membrii formației Phoenix au oferit noi informații despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci, după operația pe creier pe care acesta a suferit-o.

„Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale și fārā echivoc ale analizei situației medicale a lui Nicu. Vom ține sub discreție diagnosticul, însă veștile nu sunt bune. Starea lui Nicu este stabilă, urmează cursul tratamentului și este sub cea mai bună îngrijire posibilă! Condiția medicală nu îi permite vizite, inclusiv noi limităm contactul, asa că adresăm rugāminte către presă a nu se insista în sensul acesta! Am promis că vă ținem la curent cu informatii veridice și clare și asta vom face”, au transmis membrii trupei Phoenix.

Nicu Covaci, operat pe creier

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Viața ta, da, viața ta, va reveni la normal după operatie, omule! Trebuie sa ai încredere în propriile forțe, în ceea ce ești tu că om puternic!

  2. Dumnezeu sa fie cu tine, Om Curajos!!! Ai fost speranta si curajul nostru in tinerete, acum Speranta si Curajul sa fie cu tine si pentru tine !!!!!

  3. Dumnezeu sa fie cu tine, Om Curajos!!! Ai fost speranta si curajul nostru in tinerete, acum Speranta si Curajul sa fie cu tine si pentru tine !!!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.