A murit după ce a câştigat un milion de dolari

Un bărbat din New York care a câştigat, pe 3 ianuarie, un milion de dolari la loterie , a murit din cauza cancerului. Donald Savastano a cumpărat la începutul anului, cu doar 10 dolari, un bilet de loterie răzuibil.  În scurt timp, bărbatul de 51 de ani a aflat că a câştigat premiul cel mare. După aplicarea impozitului, bărbatul a plecat acasă cu puţin peste 650.000 de dolari, informează Daily Mail. Imediat după ce a intrat în posesia banilor, americanul a declarat: „Fiind tâmplar cu activitate independentă, nu aveam un plan de pensie. Aceşti bani mă vor ajuta să mă descurc după ce nu voi mai putea lucra. Îmi voi cumpăra o camionetă, voi plăti datoriile şi cu restul voi face câteva investitii”. Planurile sale pe termen lung însă nu au putut fi puse în aplicare. După ce a câştigat potul cel mare, tâmplarul a mers la un control medical, lucru pe care l-a evitat de-a lungul anilor din lipsă de bani. Analizele efectuate au arătat că Savastano era bolnav de cancer în stadiul 4, cu metastaze la plămâni şi creier. Barbatul locuia de zece ani Sidney, New York, impreuna cu prietena lui si cu cei doi copii ai sai.

(Sursa foto http://www.wbng.com/)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

    • Pai dacă te cheamă Vasile, du-te! La o lună după ce o să câștigi un milion de lei vechi!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.