Mutu şi Tamaş au fost convocaţi la Naţională

Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat, vineri, cei 13 stranieri convocaţi pentru ultimele două partide din preliminariile Euro-2012, printre aceştia numărându-se Mutu şi Tamaş, excluşi în luna august pentru acte de indisciplină, însă a renunţat la Lobonţ, Săpunaru, Varga şi Daniel Niculae.

Potrivit FRF, la reunirea lotului, programată, luni, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia, se vor prezenta următorii jucători: Costel Pantilimon (Manchester City FC), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Răzvan Cociş (FC Rostov), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Bănel Nicoliţă (AS Saint-Etienne), Gabriel Torje (Udinese Calcio), Adrian Mutu (AC Cesena), Bogdan Stancu (Orduspor), Ciprian Marica (FC Schalke 04), Gheorghe Bucur (FC Kuban Krasnodar) şi Ianis Zicu (ŢSKA Sofia).

România întâlneşte, pe 7 octombrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, reprezentativa Belarusului. Pe 11 octombrie, tricolorii dispută ultimul meci din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, în deplasare, în compania selecţionatei Albaniei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.