NASTY, la premieră

Premiera filmului NASTY a avut loc aseară la Sala Palatului. Subiectul acestui documentar mult așteptat de oameni dinsport și nu numai îl reprezintă viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, Ilie Năstase. Din film, nu lipsesc numeroasele controverse care l-au înconjurat pe marele tenismen român.

La premiera de gală de aseară au ținut să fie prezenți Boris Becker, Ilie Năstase, Ion Țiriac și Nadia Comăneci.

În NASTY, care îmbină imagini de arhivă și interviuri cu personalități marcante din lumea sportivă, mai apar pe lângă Boris Becker, Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Stan Smith sau Phil Knight (fondatorul Nike).

Fostul fotbalist Adrian Cristea a ținut să ia un autograf de la Ilie Năstase.

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

  1. Nasty a fost o mare figura, un talent care a dus tenisul la nivel de arta, de spectacol, cand inca mai era un sport. Anvergura sa era atat de mare cand era in plina glorie, ca nu exista pusti in cartier care sa nu fure un batac din bucataria mamei si sa nu dea o „a la battuta Nastase” pe caldaramul din fata blocului.

  2. Imbracat ca un portar de la Athenee -Palace :))),astea sunt epavele cu care ne mandrim,care au supt de la statul roman tot ce au in viata asta

  3. Nu va mai exista un astfel de personaj în istoria tenisului.De la glumițe pe teren la farse în vestiare de la victorii de răsunet la înfrângeri când nimeni nu se aștepta.Ilie Năstase a fost un talent fenomenal care a făcut carieră doar din talent.

  4. Da, sper că nu au fost incluse si secvențele cu Nasty trântit cu față pe asfalt și încătusat cu mâinile la spate, luat la mișto de Milițianul ala cu „hai jos pe burta dl. Senator”. PS: Performanta nereușită cu prefectul Morega de 5 ori !!!

  5. PPS: Si nici cu Basescu plecând de la Golden Blitz după un spritz cu Becali sau Geoana plecând de la Pescaruș după 2 baterii de vin, ca nu au fost „sesizați”.

  6. AIA este uniforma de general a armatei romane , a generalului Nastase ? Un costum simplu , potrivit si cu virsta lui , nu era mai potrivit ? PS- Statul roman a finantat acest film ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.