Nicolò Napoli, din nou la Craiova

 

Italianul Nicolo Napoli a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FCU 1948 Craiova, a anunţat, luni seara, clubul din Bănie pe pagina sa de Facebook.

”Nicolo Napoli se reîntoarce! Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre”, se arată în mesajul clubului.

Pentru Napoli acesta va fi al zecelea mandat pe banca echipei ”alb-albastre”. El se despărţise de FCU Craiova odată cu încheierea sezonului 2022-2023.

FCU 1948. Napoli nu dă înapoi de la jigniri

FCU Craiova a ajuns la şase responsabili tehnici în acest sezon, anterior fiind Florin Drăgan, Nicolae Dică, Paul Răducan, Giovanni Costantino şi Valentin David.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Nu trebuia sa se desparta de el d’l Mititelu,ca e un antrnor de valoare.Sper s’o scape de retrogradare pe fcu-1948,cu toate piedicile puse de mafia din fotbal.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.