Noi detalii despre „extrădarea” lui Sebastian Ghiță

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat luni, pentru Antena 3, că justiţia sârbă a cerut informații cu privire la natura și conținutul infracţiunilor în cazul lui Sebastian Ghiţă, fugit la Belgrad, urmând ca documentele solicitate să fie trimise „prin curierat rapid”.

„Judecătorii din Serbia au cerut informaţii cu privire la natura, conţinutul, modul de desfăşurare a activităţii infracţionale. Documentele au ajuns la Ministerul Justiţiei săptămâna trecută, am solicitat Curţii de Apel Ploieşti informaţiile necesare, le-am primit. Astăzi cel mai probabil vom primi originalul documentelor respective şi le trimitem în Serbia prin curierat rapid” a spus Toader la Antena 3, referindu-se la stadiul procedurii de extrădare a lui Sebastian Ghiţă.

Chestionat dacă la întâlnirea cu omologul său sârb, de la sfârşitul lunii martie, va aborda acest subiect, Toader a spus că „este inevitabil”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

  1. Dupa care sarbii vor cere si traducerea autorizata, in limba sarba… Dupa care vor invoca ploile de toamna… Chiar nu se pricepe ca se negociaza altundeva si pe alte baze decat cele publice? Ghita nu a stat degeaba la Belgrad. Stia din start ca va fi protejat daca ofera. Si ofera. Nu doar bani. Doar cine nu ii cunoaste pe sarbi si nevoile lor strategice poate sa stea „in gura” lui Tudorel la subiectul asta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.