Nu mai merge cu Klaus Iohannis

După ce m-am eliberat de perplexitatea provocată de apariția și de declarațiile lui Klaus Iohannis după vizita la răniții de la Spitalul de Urgență Floreasca, am revenit asupra afirmațiilor sale făcute cu prilejul acelei ridicole conferințe de presă de la ieșire.
Una dintre întrebările și judecățile pronunțate de Klaus Iohannis sună destul de clar. Se referă la poporul român, la noi toți, la cei responsabili. Nu și la el însuși.

„Întrebarea pe care cred că ne-o punem toți este de ce s-a ajuns până aici? De ce nu s-a prevenit ce a putut fi prevenit?”

Îmi aduc aminte de vinerea în care se producea explozia din 30 otombrie 2015 de la Colectiv. Pe la amiază, în apropiere de Râșnov, m-am întîlnit cu convoiul care îl transporta pe Klaus Iohannis ca pe Sfintele Moaște sau ca pe aurul de la BNR. Mergea cu girofarul la nevastă! S-a întors a doua zi pentru a ne arăta că îi pasă, că îl preocupă. Cîteva zile mai tîrziu, și-a luat geaca roșie și a ieșit în stradă ca să spună sinistra propoziție „a fost nevoie să moară oameni” și el să-și instaleze „guvernul meu”, urmat de guvernele sale cu tot șirul de nenorociri economice pe care le-au adus.

Unde era Klaus Iohannis la descoperirea situației dramatice a vîrstnicilor internați în Voluntari și în celelalte cămine din țară? Dar la nașterile de pe trotuar și la morții în fața spitalelor? Unde era după accidentul de la Vama Veche cînd România, șocată de efectele consumului de droguri, aștepta o soluție? Unde era cînd s-a produs explozia de la Crevedia?
La Sibiu, la soție sau într-o altă vacanță?
De cîte ori și cu ce cuvinte a descins președintele în rîndul celor neajutorați? Cîte conferințe și dezbateri pe seama consumului de droguri a găzduit? Nu cumva s-a ajuns aici și pe fondul prestației sale nepăsătoare, neinspirate, lipsite de orice ecou în populație? Nu cumva se putea implica mai intens în promovarea și amplificarea prevenției?

La Spitalul de Urgență Floreasca președintele a mai spus:
„O astfel de serie de accidente, de tragedii, nu poate să rămână fără urmări clare, care scot în evidență ce s-a întâmplat și ce se poate face mai bine”.

Și tot el a zis:
„Nici o analiză politică nu trebuie evitată”.

Klaus Iohannis nu-și imaginează că demisia lui este o urmare clară, că el este la rădăcina neîncrederii noastre în autorități, că și el are o mare parte din vină, că eșecurile României și tragediile care vin una după alta vin și de la decăderea instituțiilor și că el este vîrful din piramida instituțională a statului român după care se orientează toate celelalte.
Sunt convins că în mintea sa ”analiza politică” pe care o așteaptă nu trebuie să privească mandatul său și suspendarea sa. Poporul este de vină, instituțiile statului. Președintele, nu! El este doar eroul nostru, Sasul de pus în ramă cu toate diplomele și medaliile primite în Germania agățate dedesubt.
Și a mai zis președintele, cel care a jucat și la Floreasca rolul marelui patriot îngrijorat și îndurerat:
„Și trebuie să facem România mai eficientă”……„ Și eu îmi doresc să avem tot mai mulți oameni care sunt potriviți la locul potrivit. De aceea, în realitate, nu trebuie să începem de sus să îi facem mai buni, că ei sunt gata pregătiți, trebuie să începem de jos”.
Citiți cu atenție! Klaus Iohannis zice că schimbarea trebuie să fie începută de jos, de la talpa țării, „nu trebuie să începem de sus să îi facem mai buni”.
După gîndirea lui, poporul este problema, nu conducătorii lui.
O asemenea gîndire poate fi baza unei despărțiri definitive. La ce ne folosește un președinte leneș, arogant și dedicat mai mult familiei sale decît poporului care l-a ales?
„Trebui să începem de jos” este afirmația neașteptată și revoltătoare a președintelui Klaus Iohannis. Ea ne atrage atenția și ne invită să începem redresarea situației din România de la vîrf, de Sus, adică de la Cotroceni.
Vorba românului:
„Peștele de la cap se-mpute”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 93

107 Comentarii

 1. Cu alogenii paraziți nu mai merge, s-a dovedit demult timp …asa cum o vorba batraneasca a stramosilor nostri spune ca : „strainul nu te creste” !!!
  S-a dovedit din plin dupa 33 de ani de „civilizatie” si „valori” occidentale impuse de alogenii paraziti si cozile lor de topor, fara resurse aur petrol gaze energie, utilitati, o paduri, pamantul stramosesc, fara autostrazi, spitale, educatie, fara traditie cultura familie omenie…toate sant in mana strainilor, a corporatiilor, multinationalelor si bancilor occidentului iudeomason imperialist zis „civilizat”…
  Roexit urgent !
  Trezeste-te ! Ridica-te !
  „Statul acesta(ocupat de alogenii paraziti) îi apăra pe straini de noi.Ca-n colonii” – Petre Țutea

 2. iohannis este o imensa pierdere de timp si devine si de spatiu… inutilitatea existentiala a arogantului ii da ghes spre nebanuite propozitii si fraze… mai vrea putina liniste… apoi va sta cu nevasta tot timpul… unde? vom vedea. nici basescu nu a crezut… la basescu mai sint 2 pasi de facut – confiscarile si banca din sala de judecata. ceea ce vine si pentru iohannis. de aceea trebuie inceput de jos…. sa nu ajunga prea repede la el. direct sau indirect, pina la urma, omul spune ce il macina. consumul de droguri este subiect de CSAT dar al unor oameni responsabili pentru ca acolo sint multe de spus si multi implicati inclusiv servicii secrete care actioneaza inclusiv prin traficarea drogurilor in tarile tinta. de aceea prolifereaza. cu cit decidenti consuma mai multe dorguri cu atit mai repede se va ajunge la masa critica necesara legiferarii pozitive pentru ca apoi sa se treaca de la productia clandestina la cea oficiala. se impusca 2 iepuri: bestializarea societatii pina la pierderea indentitatii si sumele mari de bani ca profit pentru cei care si acum controleaza afacerea. astept cu interes listarea oficiala pe bursele americane si de oriunde a producatorilor de droguri. oricum sint deja acolo dar in liniste sa nu se prinda lumea.

 3. Cancerul a metastazat România. Sa inceapa schimbarea cu soția sa de jos dacă considera ca sus nu se mai impun schimbări. Noi suntem convinși ca in multele sale vizite inutile pe care le-a făcut la Bruxelle i se rosteau de către depravatii lgbtiqisti îndemnuri de genul: sa începem de jos fiindcă sus e condolidata chestiunea și nu avem ce să-ti mai oferim. Și el ca un bun executant a început sa se reformeze de jos și sa se consolideze sus, la vârful potentei sale de natura fizic bucala rahitica și nici intr-un caz intelectuala.
  PS. Eu zic ca de data aceasta ar fi cazul sa-si pună izmenele roșii, alea de gala cu care participa la toate festivitățile de atribuire de titluri în Germania, sa iasa în strada și când simte ca e momentul potrivit sa și le dea jos ca să vadă lumea ce lipsa de bărbăție și demnitate se plimba cu spp-isti și cu girofarul prin ele. Pana atunci ii dorim mutenie desăvârșită. Sa-si ia catrafusele și sa se mute definitiv la Sibiu în una dintre cele sase case de marcat copiii pe care urma sa-i vândă străinilor. Ca sa-si spele mâinile de sângele tarii pe care a ranit-o în încercările sale de a o ucide sa stea zilnic în piata orașului în genunchi și sa-si ceara scuze de la romani cu indemnul: Dacă doriți scuipati-ma. O merit. Sa-l ia cu el su pe bețivul natiunii fiindcă amândoi sunt imaginea ideala pe care Occidentul a conturat-o pentru trădătorii de țară și ucigașii ei.

 4. Adica ne dumirim spre final de al doilea mandat ca primarul din Sibiul regelui Cioaba numit de baietii destepti la Cotroceni a fost un presedinte de opereta? Pentru romani deoarece pentru el personal vornicia in care a fost caftanit a fost extrem de profitabila. Ne consolam ca de obicei vorbind la trecut de „teapa Iohanis”

 5. Johanis isi aduna supusii in CSAT doar pentru a le transmite ordinele primite de la stapanii lui de afara pentru ca acestia sa le puna urgent in aplicare. Interesul national nu a mai existat odata cu ungerea sa ca presedinte al romanilor. Iohanis a fost (si inca este) o curea de transmisie intre exterior si interior.

 6. Inginfatul are o cariera de nimic. Din pacate nu are viziune pentru a fi un lider. Se crede rege sau zeu si nu se implica deloc la rezolvarea vreunei probleme. Fac o paralela intre el si senilul president din america. In Hawaii au ars oameni de vii din cauze nu prea naturale. Direct energy weapons adica arme energetice directe care ard tinta in scrum cu exceptia tintelor albastre. Intrebat de parerea lui senilul a spus no comment si dupa citeva zile a facut o vizita in Hawaii sa se compare pe el insusi cu victimele jertfite. La un moment dat a picat de somn. Il doare in cot, se crede deasupra legii prin spaga primita si tepe date. Da pentru ca mas media il uraste pe adversarul cu par galben senilul are cale libera la ce vrea. Acesti indivizi au o boala mintala numita personalitatea narcisistica multipla sau in engleza narcissistic multiple personality disorder. Bineinteles ca esuatul nostru are ca idol politic pe senilul pedofil ca si majoritatea pramatiilor cocotate la conducerea tarii. Dulapul esuat a stiut ca ceea ce a fost la colectiv a fost un moment Sri copiaza reichstag dupa aia se iau measuring problem reaction solution creezi problema faci scandal ca problema a existat si vii cu leacul care ucide tot dar nu elita conducatoare kazara.

 7. Eu sunt convins că e bolnav pshihic, ori e narcoman, are un comportament deviant , a dat în mintea copiilor. E clar că nu se consideră român și că ne urăște

 8. Trecutul il stim , cum va fi in viitor ? Avem nevoie de politruci ? Eu cred ca nu .

 9. Presedintele se misca in limitele constitutiei. Constitutie croita ptr dl Iliescu.

 10. A fost penibil din discursul cretin tinut in fata Spitalului Floreasca
  ACEST OM, DACA IL POT NUMI ASA ,ZIC CU MANA PE INIMA, A DISTRUS TARA ,GREU NE VOM MAI REVENI DUPA EL SI GASCA LUI DE BANDITI PUSI IN FUNCTII INALTE.

 11. Stati liniștiți următorul va fi la fel. Ce e surprinzător e ca cei care l-au votat tipa cel mai tare. Cum să-l votezi cînd stiai cum și-a făcut avere? În sud America astfel de președinți sunt de sute de ani. Nu se va schimba nimic. Veti alege pe Geoană sau Kovesi?A-ti avut variante-Diaconu sau Paleologu. A-ti ales lozul necistigator. ?

 12. Inca o data daca mai era necesar,aratam infantilism
  „De ce nu se implica,de ce tace,de ce nu viziteaza,etc „clisee gazetaresti ceausiste,care nu tin cont de faptul ca o Constitutie idioata il leaga de maini si de picioare pe pres,cu o haita de lacomi numita CCR care taie si spanzura, care-si judeca si fixeaza propriile venituri,pensii, in dispretul poporului si normelor democratice
  De la o scarba ruseasca ca Iliescu,la un mototol ka konstantinescu,la un bisnitar vaporean ajungem la un sters prof de liceu,atat s-a putut,doar idiotii au votat cu Analfabeta Nationala sau cu Ponta Turcitul
  Romania e o rusine pe harta Europei daca permite unui lider maghiar extremist sa transmita mesaje iredentiste din inima Romaniei, o tara care permite ca statuia lui Mihai Viteazul sa fie data jos pentru a pune statuia unui paduche maghiar
  Vai de Media care ca si maimuta urlatoare (Alouatta seniculus) ,emite doar urlete, dar nu merge la Radacina Raului, falsitatea instaurata dupa 1989 numita democratie afro iliesciana
  PS vae victis

 13. presedintele se misca? mie mi se pare ca e pralaziat de frica si a intrat in modul freeze…

 14. buna ziua!
  Iohannis ca presedinte a fost si este raul absolut pentru Romania si romani! El reprezinta nimicul,haul fara fund,prapastia,indolenta,lenea,gandireaa infinitezimala.
  El este captiv serviciilor,justitiei si austriecilor. Foarte ascultator si supus americanillor.
  Asta e parerea pe care mi-a format-o chiar el prin tot ce a facut si prin tot ce nu a facut pentru romani si Romania.

 15. Vad multi indignati aici de prestatia presedintelui. Eu zic atat : LA-TI ALES! DE DOUA ORI ! Toti avem ce meritam !

 16. Semnaturile pt referendum de demitere sunt stranse, sunt la ciolacu!…de-aia se intalag atat de bine….de ce nimeni din televiziuni nu-l intreaba pe ursar de ce nu organizeaza demiterea dulapului?…

 17. Natie de cretini
  L-au ales cu mare entuziasm 2 mandate iar acum se lamenteaza .
  Pupati-l in coccis

 18. Geoană, Ciolacu, stau bine in sondaje. Gabriela Firea sau Piedone, vor lua Primăria București. Pandele, primat la Voluntari. Social Social democrații vor câștiga pe linie. . Iohannis va deveni un președinte cu probleme penale. Nu-l va pune nimeni in functie la NATO sau UE. Mă enervează că vorbește de Ukraina mai mult decât de Romania. Nu-i pasă de România. România bine educată, a lucrului bine făcut? PALAVRE.

 19. – adică pedofili si riminalii esede ne executa iar alții sunt de vină
  – stimabile propagandist esti anti interes cetățean

 20. Gheboase, semnaturile au fost adunate de AUR. Iar umbli cu cioara userista vopsita in papagal elgibitist.

 21. Un editorial foarte moale, plin de întrebări retorice, și nu de afirmații dure și de punere la zid a trădătorului Iohannis.

 22. Si in decanul lui petrov turnatorul betivan a fost grav, dar in decanul plavanului, au curs toate relele pe banda rulanta, sa nu uitam ca debutul a fost bazat pe Colectiv si a continuat cu brio generalizandu-se pe toate palierele, a patronat, sustinut si mentinut toate aceste nemernicii, sub patronajul si sustinerea acestui infractor, au continuat ilegalitatile, justitia fiind in somnul de veghe. Si inca 2023 nu e finalizat, dar mai e si parte buna din 2024 pana la finalizarea mandatului, care poate aduce si mai multe grozavii cand justitia vegheaza, poate in complicitate cu toate ilegalitatile protejate din Romania. Sper sa se duca dreacului plavanul, sa nu mai aud de acest nemernic plin de ifose si cu ochii dupa confort, stabilitate si lux personal. Sa recunoastem ca nu e nicio problema la ora actuala, l-ati votat si plasat stelarilor doar pentru distrugerea acestei tari, v-ati atins scopul. Felicitari.

 23. Rominu demonstrat nu e capabil de organizare, planificare pe termen lung, iar de data asta licuriciul nu-ți dă indicații prețioase..Iar pe termen imediat scopul fiecărui șef e jaful și clientela..KWJ chiar de ar fi un geniu, nu ar putea..la fel cum nu va putea nici următorul „român”.. Mafia și clanurile sunt mult prea puternice și de fapt „guvernează”. Regiunile autonome e singura soluție..

 24. Puteți găsi pe Youtube un cântec despre iohannis, intitulat:”un sas ”
  Așa va ramane în memoria romanilor, ca in cântec.

 25. Dacă nu mai merge cu Klaus Iohannis, atunci se va sta cu Klaus Iohannis.
  Fără domnia sa nu se poate. Pentru că este idolul a milioane de intelectuali români.
  Indicația prețioasă oferită cu generozitate de iubitul nostru conducător va fi greu de urmat. Pentru că în țara asta nu există jos. Toți sunt sus, n-ai de unde să începi.

 26. Nu mai exista R.S.Romania. Dictatorul a fost executat. Am schimbat Constitutia. Plangi la mormant strain. ‘ntelegi ?

 27. johanis NU are NICI O TREABA CU ROMANIA. Unicele lui preocupari sunt EXCLUSIV de natura intereslor PERSONALE.

 28. Sarman popor . Nici macar la acest nivel nu se cunosc prevederile Constitutiei si atributiile Presedintelui Romaniei .O sleatha de neavizati inca viseaza la Presedintele factotum aidoma lui Ceusescu .Sa vina Iohannis sa ne steraganoua mucii este visul oricarui idiot .Presedintele Iohannis este cel mai corect Presedinte care a exista vreodata neamestecind lucrurile si respectind Constitutia si nicidecum vorbele„ de doi bani si un brinci ”a unora ce dau din gura pe SITE. Fara Iohannis Romania era acum un stat Iliberal condus de un dictator aidoma lui Orban de Budapesta .Unde sunt toti politicienii care i s-au impotrivit politic si pe care multi dintrew noi i-au votat ? Nu a ramas nimic in urma lor .Bine ca Iohannis , conform prerogativelor de politica externa , ne-a pastrat in NATO si UE altfel de mult Romania nu mai exista, ca si Stat , in granitele ei actuale .

 29. Johanis are dreptate,să începem de jos să ieșim în stradă până când pestele spurcat de la Cotroceni dispare. Nu degeaba se spune pe afară că după Nigeria urmează Romania și Bulgaria.

 30. Acest presedinte a fost votat de multi dintre cei care se indigneaza astazi penteu al doilea mandat desi nu facuse nimic in primul. Da, schimbarea incepe de jos in sensul in care NU mai votezi acel om daca vezi ca n-a facut nimic. Daca-l votezi in continuare zicand ca ” doar n-o sa votez pe Viorica” si ca ” eu votez cu vestul” atunci ai ce ai votat: un individ care nu va face nimic nici in al doilea mandat. Se voteaza pe fapte nu pe snobism si emotii personale. Asta inseamna „schimbarea incepe de jos” cum bine zice Iohanis. El n-a facut nimic in primul mandat , n-a promis nimic pentru al doilea si cu toate astea a fost votat, deci problema nu e la el ci la cwi care l-au votat.

 31. ‘ De ce nu s-a prevenit ce a putut fi prevenit? ‘, în ‘Romámia educată ‘ analfabetismul funcțional este la … putere. ‘O țară eșuată’ nu poate avea decăt un președinte ‘pe măsură’!

 32. si cand te gandesti ca tot poporul batjocorit de acest individ, va trbui sa-i plateasca o viata pensie, casa, spp, etc…..
  Jos cu el! Semnaturile sunt stranse.

 33. Corect articolul, dar tardiv.
  Prea putini au spus la sf primului mandat a lui Iohannis ca nu trebuie reales. L-au votat din nou.
  Asa e romanu’ se crede destept dar e bou sadea (majoritatea). La fel a facut si cu Basescu, la ales de 2 ori de si se stia ca e securist, si la sf celui de-al 2-lea mandat a inceput sa-l critice.
  Va asigur ca dupa Iohannis, boul consecvent fiind, tot un „Iohannis”, „Basescu” va alege ca nou presedinte, il va realege si dupa 10 ani il va injura.

 34. DEMISIA PE CEVA MOTIV ȘI…CIUCĂ =PREȘ. INTERIMAR! (VĂD VALURI DE FERICIRE COBORÂND CA ELICOPTERELE UCRAINENE …ȘI NOI -MORȚI- DE FERICIRI!)

 35. Câtă pătrunzătoare analiză la președintele nost, câtă înțelepciune debordantă văzând el că fruncea e gata pregătită(să fure, să devasteze, să subjuge instituțiile, să împuțească spațiul politic și instituțional!? n.m.), talpa țării suferă de nepregătire, aia trebuie reformată! Eventual prin intonarea de osanale mai dese mărețului Conducător: Mândră-i este statura, Fermă-i este călcătura, Aprig îi este mersul, Vitează-i este fapta, Alene-i este vorba, Simplă-i e învățătura! Vă sună cunoscut?

 36. Trebuie de introdus pentru candidați lupta fizica între ei..??poate chear și ceva din trântă ciobănească..dacă un candidat e parte femeiască ceva din concursurile:dibăcie în gospodărie,în bucătărie s.a.am.d. acolo se va vedea cine ce poate…de pălăvrăgit și spus minciuni la microfon multa minte nu-ți trebuie…Veorica n-a avut șanse căci pentru dulap era toată forța tiktok-ului globalist…așa și cu Sandu sa întâmplat…Totuși Dancila era mult mai sus decât „oratorul și poliglotul celebru” aleman..

 37. klaus iohannis este cel mai inutil cetatean al acestei tari dar care ne costa cel mai mult.

 38. Pe cale democratica nu merge. Singura solutie corecta au aplicat-o cehii. Vizionati filmul ” Anthropoid „.

 39. Credeti ca daca-i platim anticipat restul de salariu pina la sfirsitul mandatului, un bonus consistent si in plus nu una, ci trei locuinte de „post-serviciu”, ne face hatirul sa ne lase dracului si sa nu-i mai vedem mecla de prostovan infatuat ?

 40. Nea Cornel a fost capabil sa revina asupra unor alegatii anterioare ceea ce ne demonstreaza ca are disponibilitatea de se corecta
  sau de a descoperi fatetele pe care le ignorase…Aflam cu aceesi „stupoare” ca Alogenul care proaspat ajunsese intr-o vineri si nu intr-o joi ca de obicei, la Paltinis sa pupe poalele TEHNICEI minijupate, ca s-a si intors la Bucuresti „zguduit” de tragedia de la Colectiv!? Daca nici asta nu e o ODA inseamna ca incep a rugini…Numai ca ODA e si mai INCRIMINANTA si cred ca Nea Cornel
  tocmai asta a avut in vedere,sa scoata in evidenta inumanul din personajul care revenit in Deal NU A CATADIXIT sa mearga imediat, direct la LOCUL FAPTEI!!! Pesemne marGealatii lui sekuku cautau de zor recuzita parodiei, geaca rosie…Nici de data asta, cand a adus personal vorba de CRIMA CU PREMEDITARE de la Colectiv si de „guvernul meu”, Nea Cornel NU SI-A AMINTIT de OMUL CARE I L-A PUS LA DISPOZITIE Alo Genului, maoistul albanez turcit Del Ponte…Cu trecerea timpului memoria ne joaca feste…

 41. Iohannis e mai esuat decit o balena cu cocoasa pe o plaja a Pacificului ! Cu deosebirea ca, daca in cazul balenei se aduna lumea pe tarm ca sa incerce sa o bage la loc in apa, in cazul prostovanului nu trebuie facut nimic, pina cind incepe sa puta si sa devina hrana pentru pescarusi !

 42. Ba Charlie, matale care ai lista mondiala a „bolsevicilor” si esti specialistul de necontestat numarul 1 in materie, lumineaza-ne si pe noi : Klaunus e pe lista ?

 43. Astăzi este Ziua Limbii române, sărbătorită pentru prima dată in România și Republica Moldova concomitent , după recunoașterea ei ca limbă oficială în Parlamentul de la Chișinău..
  Tot azi, ion Iliescu și Voican voiculescu sunt judecați pentru morții de la revoluție. Iliescu este vinovat de crearea psihozei cu teroristii, pentru a prelua puterea.

 44. Personajul charlie este indispensabil lui Cornel Nistorescu. Pentru pupat poala popii,dat limbi si luat la rost când nu îi ascultă ordinele
  Nu e prost charlie care încearcă, prost e cel care il scoate pe geam si intră pe ușă, lovit de streche.
  Dacă tot aare si face liste, nistorescu pe ce listă este? Dacă este.
  Oare cine îl incheie pe charlie la șireturi?

 45. Dar ce a mers si cand a mers, cu exceptia GENOCIDULUI cu antenele 5G si cu ,,vaccinul” ucigash, JAFULUI NATIONAL si a INALTEI TRADARI ?

 46. Ba gigel, Alogenul Seku-i e o intitulare ce da de pamant cu subterfugiul tau debolsevizant de la esenta Golemei, „Klaunus”! Ai ramas aceeasi pramatie mistificatoare a realitatii ca am afirmat de mii de ori ca Golema e AGENTUL/CREATIA COMINTERNISTEI ENGIE!
  Revenind la Nea Cornel trebuie salutata propunerea de suspendare, chiar daca apare la spartul targului si seamana in eficienta cu
  FLITUL lui SeMe Ion imediat dupa ce FACATURA Sekuku-Comintern i-a fost implementata cu tableta in forul suprem!!!Cine sa initieze
  suspendarea, Nea Cornel? Pe „Varanul” dumitale preferat l-a cumintit definitiv Sekuku si tot ce misca in „democratia sekukurista”
  e sub control!!! Nu mai e nevoie de cuplul sekuku Del Ponte-Crinutz si nici de Chiorul cu patalama si ERATA, asa cum l-au salvat in 2012 pe Mongolul Ceacar!!! Cum adica „Nu mai merge cu Klaus Iohannis”? Vrei sa spui ca „A MERS NOUA ANI” si brusc nu mai mere?
  Nu mai spun ca singur ai recunoscut ca NU MAI AI NICI SOLUTIA cu „desteptOlogii”…Te gandesti cumva la POPOR?

 47. După Iohannis va fi numit unul la fel de slugarnic care ‘se poate încorda’ pentru a-l depăși.

 48. „desi nu facuse nimic”

  Sa iei doua case de la stat prin fals si uz de fals demontrat este nimic ? NU, ati ales un derbedeu hot, ca se nu iasa altul !!! Ca atat va duce bostanul pus acolo sa nu va ploua in gat. Si apoi il sculati din betie pe Charlie sa va spele cu laturi. Continuati, alt derbedeu presedinte in 2024, a inceput sa va placa, dupa 20 de ani !

 49. Cică un medic din Găești a consultat 26 de pacienți timp de 3 ani de zile și a încasat 20.000 de lei brut lunar. Și câți ori mai fi că el în orașele mici ale țării! Un alt medic din privat consulta 15 pacienți zilnic și ridică 5.000 de lei lunar. Succesuri Rafila cu jigodiile din sistemul sanitar care nu-și merita banii. Huuo Olguța cu legea salarizării unitare a mamei mă-tii! Huuo jefuitorilor incompetenți! Romania, o vaca buna de muls!

 50. „După Iohannis va fi numit unul la fel de slugarnic”

  Nuuuuuuuuuuu, un derbedeu turnator dovedit la securitatea ceausista este specialitatea casei. Revansa ultimei varste !

 51. Acest articol este una dintre cele mai clare si precise analize a situtiei Romaniei de azi facute de domnul Cornel Nistorescu.
  Ultima declaratie a Președintelui Klaus Iohannis din fata spitalului Floreasca este proba supremă, mărturia vinovatului, admiterea că pestele de la cap se impute și de accea si curățenia in Romania trebuie făcuta azi cu incepere de la primul functionar al Cotroceniului.
  Pur si simplu, Președintele ne cere să il ajutam sa plece mai devreme de la Cotroceni.
  Eu am cerut poporului roman acum mai bine de un an sa il ajutam pe Președintele Klaus Iohannis sa plece mai devrme la Sibiu, să il ferim sa plecee mai târziu spre alte orașe precum Gherla.
  Poporul nu m-a ascultat.
  Acum mă adresez celor două partide de la putere, PSD si PNL să profite de această ocazie si sa il convingă pe Președinte să demisioneze.
  Nimeni, nici chir eu nu are mai mare interes și câștig decât aceste 2 partide politice ca acest Președinte să plece de urgență de la Cotroceni.
  Daca vor face acest lucru, aceste 2 partide vor mai avea șanse la alegerile de ls anul viitor.
  Dacă nu au curajul sa îl convingă pe Presedintele Klaus Iohannis sa demisioneze si să ia asupra lui, pe drept, cea mai mare parte a răspunderii pentru dezastrul în care a ajuns azi Romania, liderii actuali ai celor 2 partide politice nu vor mai rămane mult la conducerea acestor partide.
  Lucrurile sunt tot mai simple si mai clare pentru cine vrea sa le vadă.
  Curatenia trebuie făcută.
  Dacă cei care sunt la putere nu văd că trebuie făcută această mare curățenie, curățenia va fi făcută de AUR.
  Dar atunci, la anul, să nu mai dea vina pe nimeni, ci să recunoască că au ratat marea sansă oferită pe tavă de Președintele Klaus Iohannis prin vorbele sale sincere, spuse fără a se gândi la înțelesulor lor profund.

 52. Scrisori si Apeluri.
  Apel pentru recunoasterea genocidului antiromânesc infaptuit de Ungaria in Transilvania de Nord.
  30 august 1940. Dictatul de la Viena. 83 de ani.
  Conform unei statistici întocmite în anul 1941 de statul român, în primele 14 luni ale ocupației maghiare în Transilvania de Nord s-au înregistrat următoarele crime antiromânești: 919 omoruri, 1126 de schingiuiri, 4126 de bătăi, 15893 de arestări, 469 de profanări și devastări colective și individuale, la care se adaugă internarea, expulzarea și alungarea forțată peste frontieră a sute de mii de români.
  In primăvara anului 1944, din ordinul autorităților maghiare, în ghetourile din Transilvania de Nord au fost torturați de militari maghiari sau de civili maghiari, circa 150.000 de evrei, adică aproape întreaga populație de evrei din teritoriu; mulți au fost uciși în timpul torturilor; pentru a scăpa de chinuri, mulți s-au sinucis sau au cerut să fie deportați cât mai curând posibil „la muncă”, la Auschwitz; din cauza a ceea ce li s-a întâmplat în ghetouri, mulți au murit pe drum în vagoanele sigilate de maghiari. 85% au fost exterminați la Auschwitz.
  Mulți români din Transilvania de nord se refugiază în teritoriul rămas României, „cu ochii scoși, limbile tăiate și unghiile smulse”.
  Comuna Mihai Bravu. La întrebarea „pe cine vreţi să împuşcăm mai întâi” un ţăran a răspuns: „Pe mine”. Întrebat pentru ce motiv, acesta a răspuns: „Ca să nu-mi văd copiii morţi” — avea doi copii lângă el…
  (Sorin Iliesiu)

 53. „Pe „Varanul” … l-a cumintit definitiv Sekuku”

  Si pe sifonul tau preferat la cumintit aproape definitiv tot stapanii lui, cand n-a mai respectat ierarhia. Zic aproape pentru ca intotdeauna, asa este jocul, se mai pastreaza o carte: Angajamentul olograf, cu nume, prenume, CNP si semnatura la sfarsit. Daca e cazul, pac la Razboiul, ca in Caragiale. Asa ca, poti fi considerat pupator de moaste, aproape. Ca la tv: „este aproape ora 8” !

 54. Ba dorel (da, tot cu litera mica, ca asa ai invatat matale in clasa a doua, terminata la virsta de 25 de ani !), cam fiecare pe lumea asta are o obsesie, mai mica sau mai mare … unii femeile, altii alcoolul sau drogurile … matale ne plictisesti de ani de zile cu „bolsevicii si bolsevismul”, desi ti-am mai spus-o, dar dovleacul nu retine : de fapt cred ca esti ori un impitit de securist, cu stagiul facut pe vremea lu’ Draghici, a Anei Pauker si a lui Chisinevschi, ori un pirlit de activist PCR, secretar de partid pe la vreun CAP … altfel nu se explica (falsa) incrincenare fata de „bolsevici”, probabil ca esti din cei lasati mai „pe margine” la noua impartire a „bucatelor” si acum mustesti de otrava !

 55. Aveam la tara cand eram copil ,un asemenea specimen !Cand treceam pe langa casa lui incepea cu bolsevicii si termina cu anticristii ,lua bolovani si ne fugarea 100 de metri bolborosind si injurand Dar saracu era bolnav si pan’la urma a fost dus la casa de nebuni Credeti ca acest Charlie nu ar trebui cumva dus la o casa din acestea ,la odihna?Mai sunt din astia care au sarit gardul pe aici :kostea care posteaza prostii de psihopat sub numele de sugiuc ,si multe alte nume pe care si le ia

 56. charlie si cu marele scurs exhiba trasaturi patologice de obsesie compulsiv paranoica. Prin urmare, sunt chiti pe doua subiecte, fiecare in parte: ursarul isi cauta o fosta grota noua prin Carpatii nostri, iar charlie vaneaza din spatele tastaturii fosti bolsevici, mai ceva ca batalioanele mossadului vanand fosti nazisti (dooh) prin Pampasul Argentinian.

 57. Charlie are acelasi CNP si moacă ca anal fabetul Tică. Plus rozeta gurii spartă.

 58. Iliescu-criminal bolsevic, Constantinescu-zero, Basescu-betivan,caftangiu, Iohannis-cititi colectia gazetei. Ia zi,dle CN, pe cine ai vedea Dta presedinte; daca zici A.Marga sau Diaconu,nu mai deschid ziarul in veci.

 59. Suspendarea lui Johannis ar fi solutia potrivita ,dar cine sa faca ,atita timp cit nimeni nu mai ieste interesat de tara asta si de romani .

 60. D-le Nistorescu,ura personala va face sa deformati exagerat realitatea.Interpretarile dvs. sunt tendentioase si izvorate din ura si din dorinta de a atrage publicul gen Gigi contra. Cu respect, pastrati-va calitatea de jurnalist impartial si corect .Asta asteptam de la dvs.
  PS: Cu speranta ca moderatorul aproba comentariul.

 61. Pandele, primat(?) de Voluntari? Te pup moșule sclav pe chelie! Gura slugoiului adevar grăiește! El Primat dar Ea ce este? Primată? O bibliotecara cu mâinile până la călcâie ca gibonii, vrea primar? Sau primat/ primata? Drag de Varan, Securitate, furaciune, mangleala! Exclus România

 62. Eu sunt Profesorul, Demiurgul,
  Creatorul a celor vazute și mai ales nevazute! Mai degrabă ascultate. Dragii Miei, dragii miei supt’alternii miei. Veniți Dragii miei la mine și voi fi farul vostru călăuzitor în Marea Infurtunata a furtunii mamii lor de Securiști excroci! Trustul Intact cu mine în frunce, spune numai adevărul, minciuna și manipularea sunt numai la România TV. Vedeta Radu Tudor a omorât până acum 5 sosii ale lui Putin Vladimir! A 6-a sosie a arestat-o Bogdan Aurescu cu un cap în gură și cu un șut în coae. Țineți de Mine, de pulpana miea și vă voi imbraca în aur.

 63. Tică, charlie, tot (imbe cil) rămâi, dă-ți cu tămâie si roagă-te să te poți ridica în picioarele de dinapoi, să mergi neînsoțit de badanta stirbă, surdă și chioară. E prea târziu să-ți iei serviciu.
  Să-l pupi pe Varanu in fundeni, pe Radu tudor in Capul Midia si pe Băsescu in Băs.

 64. Bună seara, sint Firea Gabriela Pandele și va prezint știrile. În Voluntari la Gigi Arnold Pandele, s-a deschis un azil de batrani unde instructor de fitness este Cruduța, medic de nutriție dr Bilic și femeie de serviciu Mugur Isărescu. La cină se vor servi Icre de Manciuria și se va bea Șampanie Franțuzească. Bătrânii vor petrece sărbătorile Pascale la Monte Carlo. Veniți, Veniți, Veniți la Azilele Vieții din Voluntari! La fiecare Bătrân adus, primiți un botox gratuit și o modelare de sâni!

 65. Charlica este paravanul dupa care se ascund unii, nu-i numesc, nu-i caracterizez, singuri se dau de gol. In fata ventil atorului in care arunca-cu ce mai pot, il pun pe Charlie, mascota Coti. Astazi e ziua lui, ziua limbii romane la Ojdula.

 66. Președintele respecta constituția.Tiganeala asta despre președinte o găsești doar in Romania.N ai sa auzi cu lunile discutandu se despre Mattarella in Italia spre exemplu.Judecam după turma și interesele ei.Sunt pensionara cu o pensie vai de ea dar guvernul e responsabil nu face legile președintele nu recalculează pensiile președintele.Atunci atâția nemernici de ce mănâncă banii statului degeaba?

 67. INADECVAT prin tot ce a facut si face.”Ca nuca-n perete”de la inceput pana la sfarsit.

 68. Eu votez si apoi uit. Sasul are șase case, obezul care a vrut ca să îl bage în H2SO4 pe fostul prodecan al facultății de Electrotehnica din Târgoviște fost director al COS, are 1 mld de Euro șpagă vânzare Petrom la Austrieci. Deci? Am testicule de bivol african, să mi le numere rumânii la Cornu Vacii! Așa votanți, așa conducători, așa televiziuni!

 69. Ce au suferit români si evrei in Transilvania de Nord intre 1940 – 1944?
  Iată câteva exemple ale genocidului fizic sau cultural: persoane masacrate în masă, bătute bestial, schingiuite, mutilate, ucise, profanate după ucidere; persoane arestate abuziv sau ilegal; persoane deportate, expulzate sau forțate să se refugieze (zeci de mii de etnici români, bărbați și femei, au fost duși la muncă forțată în Ungaria și Germania, mulți dintre ei ajungînd în lagărele de exterminare); persoane înfometate deliberat pentru a muri de foame; persoane terorizate psihic sau violate sexual; persoane victime ale deznaționalizării și renunțării la propria identitate prin schimbarea numelui și a prenumelui românesc cu nume și prenume maghiare, sau prin schimbarea forțată „religiei românești” cu una „maghiară”; persoane private de școlarizare în limba maternă; persoane deposedate abuziv sau ilegal de proprietăți legale; persoane care nu își puteau exercita profesia (dascăli, avocați, medici, farmaciști, funcționari, meseriași etc) pe motiv că anterior stăpânirii maghiare au fost implicate în activități românești; persoane care nu prezentau încredere față de statul maghiar; persoane lipsite de drepturi pentru că nu cunoșteau limba maghiară; persoane obligate să asiste la torturarea sau la uciderea propriilor părinți, a propriilor copii sau a propriilor soți sau soții; persoane obligate să asiste la violarea propriilor mame sau soții, a propriilor fiice sau nepoate; persoane silite să decadă din condiția umană, fiind obligate să are pâmântul cu plugul sau să-l grape cu grapa, în locul vitelor; persoane scuipate sau bătute pentru că vorbeau românește pe stradă; persoane torturate pentru că spuneau că românii și strămoșii lor daco-romani au locuit continuu în Transilvania.

  Ce se intampla acum?

 70. Râde Doru Buscu, vai ce mai râde, de tine cu mâinile de burtă. Ha, ha, Tică a primit o șampanie si căcăreze, credea ca sunt icre de la Putin. Când sa desfacă sampania, poc… Fix in ftunte. Ers o sampanie ukraineana cu focos din boabe de fasole.

 71. Mos Rene, nu moșul Ren ăla cu Crăciunul, îți face probleme moșule avc-ul? Puți în pampersi până aici, lb română îți este grea, dificilă? Securist bătrân, ratat, sărac, marș la coteț! Ce câine ai fost și ce jarla ai ajuns…

 72. Acum înțeleg sensul lozincilor:
  # România lucrului bine făcut – o țară distrusă ;
  # România educată – locul unde nu se face școală, unde profesorii fac bani din meditații, iar copii și tinerii se drogheaza ;
  # A trebuit să moară oameni – o expresie care se foloseste în funcție de conjunctură.

 73. Iar i-am bagat in turbare pe sekukuristii ceausisti rasputinizati, clone ale celor patru muschetari care erau doi, hemo roidul rene zis marius=tomlin si Tica-losul Cpt core TRANSvestitul…Ce-i uneste in marsavie si lipsa de umanitate? ANTICAPITALISMUL, ATEISMUL, PRO-MARXISMUL/SOVIETISMUL/BOLSEVISMUL, ANTI-ROMANISMUL si ANTISEMITISMUL/URA ATAVICA FATZA DE EVREI…Nu au caractere umane fiind pierduti pe scara involutiva…Isi doresc ca IDOL ul lor Rasputin sa se decida SA DEA CU NUCLEARA!!! Se fac ca nu observa CAPUL DE MORT-efigie a Corpului de armata Wagner cu 50.000(CINCIZECI DE MII) de ASASINI CALIFICATI!!! Nu au observat ca Nea Cornel NU DE MINE are nevoie, ci de EI, de aceea a schimbat placa cu peeseedee, punand-o pe aia cu Alogenul Seku-i!!! Hemo roidul care ar hali „ovrei/jidovi” la pro tzap, urla ca o fiara turbata acuzandu-ma de „geselnitza cu FOSTII” care-l lasa fara obiectul muncii!!! Prim matul nu are demnitatea sa recunoasca REALITATEA ca MARXIZATII/BOLSEVIZATII INDIFERENT DE ORIGINEA ETNICA
  DEVIN ASASINI APATRIZI I-N-T-E-R-N-A-L-I-S-T-I!!! Ne trebnicule, ii consideri pe CRIMINALII CONTRA UMANITATII Antonescu, Dej si Ceausescu ROMANI? Da, dar ei AU DEVENIT DINAINTEA primirii in Comintern FOSTI romani, APATRIZI INTERNATIONALISTI!!!Si-au ASASINAT
  cu o CRUZIME BESTIALA fostii CONATIONALI!!! FLITUL vostru cu „romanizarea bolsevicilor si sekukuristilor” va descalifica…

 74. Mai aveți și voi răbdare un an, să-și găsească omul un post cald la UE, că ei au nevoie de ăștia buni.

 75. @ Charlie – cum se numesc aia care stau in umbra si le dicteaza altora „crimele si asasinatele”de care spumegi ? latrau fara tata si Dumnezeu. Erau sionistii tai nu multimea de „evvrei”cum iti place sa te exprimi.Saul Brukner , Pantelei, Bodnarenko ,Hannah Pauker, Walter Neulander , Mikhail Roller, Ghizela Vass , Laszlo Luka , etc ce au fost ? Romani „neaosi”precum tu.Din sharla ai ajuns un biet coiot amarat, Necrofag. Probabil ca de atitea mortaciuni ti s-a stricat si putinul „creier”cu care te-a dotat CREATORUL.Ai fost , esti si ramii acelasi „neica nimeni”cu marasmele tale „bolsevico-comunistoide-securistoide”. Blah…. Deja provoci voma.Puti ca „Pata Ratul”lui Boc.

 76. Charlie, iar esti in sevraj, bre? La Ojdula vă dă driguri ușoare, socuti electruce, sau injecții in limbă
  Vrei să mai spui odată de cine are nevoie „nentu Cornel” pe gorum si de ce?
  Crezi că este un sekukukuku, ori o clonă a lui Tică, care bate câmpii între două dusuri alternative cu apa fierbinte, apă recesi tot așa?
  Hai, charlie, cu stângul, inainte marș, mă!

 77. Articol de exceptie. Mare curaj. Totusi, nu merge pana la capat….Iohanis inseamna „sistemul CIA si Soros”. Acest sistem trebuie renovat. Renovat asa cum facem la reabilitarea termica a blocurilor . Nu desfiintat ci reabilitat (americanii sunt O.K. pentru Romania)! Astfel automat si Iohanis va fi renovat .

 78. Ha, ha! charlie nu e coiot, este koy ot Tică von Călărași, conte de Pierde Vară cu mers de chaplin cu Editat

 79. Iohannis trebuie judecat pt inalta tradare, bagat in puscarie si confiscata toata averea….sau ne jucam de-a demisia, sau mai rau „sa-i fie rusine ( 5 min))?…

 80. In imagine, mut prezidential botnitat, asistat de muti servili cu botnita pseudostiintifica. Botnita a fost utilizata de vechea oligarhie a plantatiilor de bumbac pentru a pedepsi sclavii rebeli. Mai nou, pentru a sabota sanatatea populatiei si pentru a marca sclavii obedienti. Nu are absolut nici o calitate defensiva clamata de imbecilii guvernamentali, medicali sau de pelicanii panicati din plebe.

 81. Cine.i vinovat si responsabil pentru tot ce un presedinte Sau un guvern,cica alesi democratic de popor, nu deservesc corect ,responsabil,eficient si profesionist cetateni.In primul rand sant propusi de partide si servicii in urma sondajelor care afla nemultumirile populatiei.Apoi candidatii alesi incep sa promita prin discursuri exact nemultumirile evidentiate in sondaje.Acesto politicieni alesi sant defapt aserviti intereselor partidelor ,partide aservite la randul lor agendelor internationale si curentelor ideologice mondiale.Intr.o tara plina de neocomunisti securisti samavolnici care nu se mai satura de furat fonduri care se cuvin cetatenilor si unde ei ar trebui sa deserveascsa cetatenii ei II detesta II dispretuiesc si II omoara cu zile fie direct fie indirect Dar cu intenti.Ce.i de facut cu ei??

 82. Nea Cornel, ce parere ai despre DISPARITIA DE PE FRONTISPICIU A APELULUI pt RECUNOASTEREA GENOCIDULUI ANTIROMANESC INFAPTUIT/COMIS de Ungaria/NU DE Ungaria, ci de REGIMUL NAZIST al lui Horthy in Transilvania”? Disparut si plasat abia la pagina a doua a rubricii „Actualitate” ca sa nu-l mai stie nimeni!!! Stiti ca am postat ieri si azi DE TREI ORI un comentariu care nu s-a publicat?

 83. Poate ar merge un articol adresat familiei lui iohannis, parinti si nevasta, sa si-l ia acasa, determinindu-l sa renunte la functia de presedinte. Un apel din suflet absolut necesar. Cred ca si nevasta ar fi bucuroasa. Ar scapa de stresul navetei lungi si obosoitoare a sotului. Cred ca merita incercat. Oricum cred ca ar fi o premiera in care societatea apeleaza la parintii odraslei sa si-l ia acasa din motive bine intemeiate.

 84. @Charlie Știm.. le-au pierdut foștii cerberi de la cenzură, dar vă promit vor fi reciclate cu proxima ocazie, contextual, de ziua Ungariei. Cu scuzele de rigoare, vă mulțumim pentru contribuție.

 85. Cum, charlie, nu tu ai scris despre atrocitățile din Ungaria in transilvania si ai semnat @Tibi”?
  Sunt dezamăgit,Șarla, credeam că tu, adică Tică Zero Barat, te-ai trezit din sevraj și ai scris despre scrisiarea lui Ilieșiu. Ce așteptări să aibă omul, de la Pat și Patașon, Lolek di Bolek,Câcă și Mâcă, care bat pas de defilare cu picioare de lemn,zi lumină, pe forum ?

 86. Ctiti comentariile si va lamuriti ce cadouri verbale se fac de „Ziua Limbii Romane”.
  In alta ordine de idei, sper ca d-nul Nistorescu este mandru si flatat de reactiile cititorilor muncitului editorial.
  PS: Cu speranta in bunavointa moderatorului de a publica mesajul.

 87. „Nea Cornel, ce parere ai despre DISPARITIA DE PE FRONTISPICIU A”

  Charlie sculat de Rog-ozin din betie sa devieze discutia ! Credeam ca-il intrebi de ce n-a initiat el, ca are toate mijloacele, un referendum de demitere in Parlament ? Era mai simplu decat sa se planga in fiecare zi, timp de atatia ani, nu ? Dar cand se uita la fotbal, uita.

 88. Dacă nici acum, după 34 de ani românii nu-și dau seama de unde, mai bine zis de la cine, ne vin pe cap toate belelele astea de am ajuns din țară extrem de bogată, o biată colonie din care se fură tot cu ce am fost înzestrați de Bunul Dumnezeu și a fost apărat de-alungul veacurilor prin jertfa supremă a înaintașilor noștri, înseamnă că ne merităm soarta ! Cu toții, nu doar cei aflați la conducere, dar și cei aflați în stare de letargie cetățenească, asistând pasivi cum ni se trage, ca un preș, Țara de sub picioare !
  Dacă nu ne-am dumirit până acum de unde ni se trag toate relele, hai să vedem cine au fost cei care au condus România, începând cu 1944 încoace și vom vedea cui datorăm toate nenorocirile abătute asupra noastră.
  Sosiți mai întâi pe tancurile sovietice, foștii evrei cum îi numește unul, tăiat nu numai împre jur, dar și de pe lista de succesiune,eu le zic direct, foști criminali au avut grijă să distrugă întreaga elită românească și să-și pună în loc bestii de ale lor și cozi de topor de ale noastre. Asta explică modul scandalos în care se află mare parte din urmași, ai neamului nostru care continuă să fie o masă ușoară de manevră, ascultătoare și umilă, de produce nu doar milă, ci și greață !
  Hai să-i luăm apoi la căutat prin pantaloni, vorba unei specialiste icr, pe cei ajunși în fruntea bucatelor după 1989 și să vedem dacă-l găsim intact pe vreunul, începând cu Brucan, Voican, Astaloș, Roman, Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Johanus, Helwig, Maior, Sârbu sau Izțărescu, tartorul care dispune după bunul plac de 33 de ani, de leii noștri ajunși mai jigăriți ca niciodată.
  Și mulți, mult prea mulți alții, pe care nu-i mai numesc …..

 89. II… Acuma, dacă am văzut în ce hal am ajuns conduși dealogeni, hai să încercăm și cu românași de-ai noștri, că vorba aia: una e dacă te fură unul de-al tău și alta dacă te fură și-și bate joc de tine un străin !
  Prin ieșirea la vot se pare că nu mai putem rezolva nimic, că se votează stalinist, noi votăm și ei numără voturile, așa că acest procedeu pare greu de stăpânit atâta timp cât actuala lege permite această anomalie a implicării unui serviciu secret în alegeri, dar mai este și pericolul pe care-l reprezintă massmedia aproape în totalitate cumpărată de ”prietenii” din afară, cu unele mici excepții cum ar fi „Cotidianul”, dar plin și ăsta până la refuz de niște cârtițe ce put de departe a infiltratți pe care politica redacțională îi acceptă și bine face, că așa-i în democrație.
  Greu este să depistezi printre atâtea oferte electorale adevărații patrioți, cei care vor binele și cei care ne vor binele ;), așa că cel mai corect ar fi modificarea Constituției cu prevederea că dacă după un an nu se întrevede îndeplinirea niciunuia dintre angajamente să se retragă de la guvernare, cei care nu vor, sau nu pot să se țină de ele și se țin doar de coțcării și alte asemenea potlogării cum au făcut cam toți până acuma. Dar pentru asta ne trebuie ceva demnitate și curaj, nouă celorlați, inclusiv pentru a afla nu doar ce au în pantaloni candidații , ci și de unde vin, fe-ai cui sunt, de unde se trag, cum se spune, ca să știm și noi cu cine avem de a face, nu numai cei care-i aleg pe sprânceană ca să nu spun direct după ce alte criterii . 😎

 90. Ce legatura este intre actul de acum 83 de ani si Presedinte?
  Presedintele ar trebui sa sustina demersul lui Iliesiu?
  Presedintele ar trebui sa cunoasca istoria si sa inteleaga ce vor cei care viziteaza atat de „insistent”, Transilvania?

 91. „Ce legatura este intre actul de acum 83 de ani si Presedinte?”

  Devierea discutie, cand iese prost pentru sef.

 92. Rar mi-a fost dat sa citesc un asemenea editorial ne la locul lui,tendentios si plin de venin.
  Cata lipsa de respect pentru propria meserie de gazetar !
  Nu intotdeauna batranetea duce la intelepciune.

 93. Daca candida unul de pe sant si ar fi castigat, categoric ar fi fost pe ansamblu mai corespunzator pentru functie decat acest dascalas sasesc. A fost declarat castigator pentru ca s-a ‘scolit’ la celebra unitate militara UBB. Atunci unitatea era in clandestinitate.

 94. Si în ultima zi de mandat sa fie suspendat (măcar sa nu ne mai coste post functie) și tot ar fi un firav semn de dreptate! Dar cine sa acționeze? Politicienii noștri nu sunt în stare decât de jocuri de culise prin care sa-și păstreze funcțiile. Niște loaze, de la dreapta la stânga. Desert total pe scena politica din tara.

 95. Panarama are părul vopsit roșcat! Ce specie de provincial cu ifose!

 96. Unde era Klaus Iohannis la descoperirea situației dramatice a vîrstnicilor internați în Voluntari?
  NICAIEREA
  pentru ca nu se putea intercala Alrahatu!

  ” -sa vedem cine o sa plece! ”
  Basedia,2012,
  intr-o disputa cu Alrahatu.

 97. Problema Ardealului, ti se pare minora sau nu exista?

  Sepsi – Bodo Glimt: meci european, propagandă pentru maghiarii de pretutindeni! » S-a cântat pe stadion: „5 milioane de maghiari ce nu sunt auziți de lume!” + legătura cu Tratatul de la Trianon
  Nelkuled (fara tine)

  Ca o floare pieritoare, ruptă,
  Precum cinci milioane de maghiari ce nu sunt auziți de lume…

  Tratatul de la Trianon din 4 iunie 1920 a fost semnat între Puterile Aliate învingătoare în Primul Război Mondial și Ungaria, în calitate de stat succesor al Imperiului Austro-Ungar, stat învins si a stabilit frontierele noului stat Ungaria cu vecinii săi: Austria, Regatul Sârbilor, Croaților și Slovenilor (stat devenit ulterior Iugoslavia), România și Cehoslovacia
  Din 2013, în primii 6-7 ani, ungurii investiseră în jur de 75 de milioane de euro în cele 10 proiecte transfrontaliere, construite în zone din România, Croația, Slovacia, Slovenia și Ucraina.
  Dintre vecini, doar Austria nu are, deocamdată, o Academie finanțată direct de Budapesta.

 98. Mai pedigriule de la 22:32,a castigat conform voturilor din urne si nu o mai da ca un papagal cu fantezii bolnave lansate de cei cu insuficienta materie cenusie.Convine, nu convine,asta e altceva insa votul e vot (in doua legislaturi).Si nu stiu de ce se tot repeta faptul ca e sas.Este cetatean roman ales presedinte de catre cetatenii acestei tari. Ma rog,ca au fost si sunt alte asteptari de la el e o alta chestiune.Se mai pune o sensibila intrebare :oare are cu cine sa faca treaba inafara de haita de politicieni redusi la scafarlie care se sfasie intre ei pentru ciolan si nu pentru binele tarii ? Din ’90 am avut tot presedinti care nu ne-au convenit ,toti alesi de votanti „cu pedigri”.Pai noi,alegatorii nu avem nici o vina? Singrii vinovati ii gasim in”amerloci”, „putinisi”,ocident, fosta securitate tansformata in noua securitate (??) si ciripim ca o gaina beata din tufisuri sub pavaza anonimatului.

 99. Orice urs are un nume. Chiar si Marele Urs din secuime a fost botezat si raspunde la numele „Gyuri/Tomlin, Papricaș”, joacă in lanț ceardaș și merge pe jar. Pute a talpă arsă.
  Așa pare la prima vedere. Guvernanții maghiari provoacă ciclic. Societatea românească, iar președintele iohannis tace. Bun comul postat de „tibi”. Există un tud ciclist al Tinutului Secuiesc, ministrii UDMR cântau asa zisul imn al ținutului Secuiesc chiar la meciuri ale echipei de hochei a României.
  „ursii” devin pe zi ce trece mai agresivi. Anul trecut au semnat o scrisoare către primul ministru si Cotroceni, pentru a forța recunoașterea de facto a secesiunii tinutuluu Secuiesc. Dacă tomljn vrea să ia pensie de la victor Orban, îl privește personal.

 100. Sekukuristii sovietizati hemo roizi sustin prin botul balos de ANTISEMITISM al TARTORULUI lor hemo roid EXACT ce spun eu, adica, CA BOLSEVICII, eu specific si cine i-a trimis, Stalin, ca si din ce ORGANIZATIE TERORISTA faceau parte, PCR-Comintern!!! Deosebirea e ca FIARA hemo roida ii considera „ovrei” si nu BOLSEVICI INTERNATIONALISTI!!! O alta deosebire este ca eu ii fac responsabili pe bolsevici de CRIMELE CONTRA UMANITATII comise OFICIAL din 1945 pana-n 1989!!! Pe cand hemo roidul SARE MAI SUS peste IEPOCA DE AUR pe care pana deunazi o mazgalea in CRONICI!!! In timp ce eu condamn LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern, hemo roizii in frunte cu Tica-losul core, TRANSvestita, insista sa o numeasca „revolutie”!!! Pardon, hemo roidul insira doar lista cu CRIMINALII CONTRA UMANITATII fara sa-i numeasca astfel si FARA SA SPECIFICE CONTINUITATEA!!! Ji vina nu e capabila de exercitii logice bazandu-se doar pe INSTINCTE si ele functioneaza perfect!!!

 101. ANTICAPITALISMUL ? Noi ROMÂNII … fiind FORMATI (dpv. genetic) inca din NEOLIOTIC/6000 BC … am RAMAS un POPOR de tip EGALITARIST/NESTRUCTURAT social … si astfel URAM structurarea sociala/ca fiind ceva de factura NE-NEOLITICA ! Si asa am RAMAS si astazi ca ROMÂNI din ROMÂNIA !
  Noi … GETO-DACII cei stravechi … NU AVEAM sclavi … si astfel URAM nedreptatea sociala/ca fiind ceva de factura NE-GETO-DACO-ROMÂNEASCA ! Si asa am RAMAS si astazi ca ROMÂNI din ROMÂNIA!

  ATEISMUL … Noi ROMÂNII … avand o religie paleo-CRESTINA, de tip populara si comunitara, inca din anii 50 AD … NU IUBIM DELOC ura, gelozia, parvenirea (banii, faima, puterea), nedreptatea sociala, precum si intoleranta religioasa. Si asa am RAMAS si astazi, ca ROMÂNI din ROMÂNIA!
  NOI … ROMÂNII din ROMÂNIA … NU RESPECTAM ANTI-ROMÂNISMUL si ANTI-PROGRESISMUL cel NATIONAL propavaduit de catre altii (straini/migratori si calatori) doar NAVALITORI pe acest TARAM. Taram locuit in mod SEDENTAR, CONTINUU si MAJORITAR (90%) de catre o aceeasi POPULATIE (dpv. genetic) de acum 8.000 de ani si pana astazi !
  PRO-MARXISMUL/SOVIETISMUL/BOLSEVISMUL, ca si EVREI … SUNT doar ale ‘altor neamuri’ … desertice si desartice care au NAVALIT pe acest taram … vreo 35 de alte neamuri in ultimii 2.500 de ani … si care NU NE INTERESEAZA (deloc) POPORUL si SPIRITUALITATEA noastra cea NATIONALA … cele SPECIFICE (cu o vechime de peste 8.000 de ani) si cele MAJORITARE (90%) … de pe ACEST TARAM legendar (ancestral si stravechi) si ramas ROMÂNESC !

  ACESTA ESTE GENIUL si TRAINICIA NEAMULUI NOSTRU … conform raspunsului GENIULUI neamului nostru cel ROMÂNESC (M.E.) … „CUMINTENIA unui POPOR, care se DEZVOLTA conform PROPRIULUI sau GENIU, FERIT de amestecurile STRAINULUI.” (Lucian Boia, „Istorie si mit in constiinta romaneasca”).

 102. Charlie Ma dor ochii de la majuscule. N-am inteles nimic decat ca tu esti cel mai fain si iubit pamantean de aici si ca fara tine ne-ar manca fostii bolsevici pe pita cu ceapa. Imi dai un autograf?

 103. Nu mai merge cu KI? Merge!!!! Fiindca PSD si personalCiolacul il tin pe jiltul de la Cotroceni.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.