O femeie a încercat să se sinucidă la serviciu pentru că nu mai are bani de rate

O ieşeancă în vârstă de 33 de ani a încercat să se sinucidă cu medicamente, marţi, la serviciu. Femeia şi-a motivat gestul, în faţa colegilor, prin faptul că nu îşi mai poate permite să achite ratele la bănci. Ea a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Iaşi.

În timp ce se afla la serviciu tânăra a scos o pungă cu pastile din care a înghiţit mai multe medicamente, în faţa colegilor ei.”A încercat să se sinucidă ingerând mai multe comprimate medicamentoase chiar în faţa colegilor de serviciu. Pacienta a fost adusă cu ambulanţa la spital şi a fost preluată rapid în Unitatea de Primire Urgenţe. După acordarea primelor îngrijiri, ea a fost internată în secţia de Toxicologie”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, şeful UPU din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

Tudor Ciuhodaru a mai precizat că femeia le-a spus medicilor că a încercat să-şi pună capăt zilelor deoarece are restanţe la bănci dar şi conflicte cu soţul ei din cauza situaţiei financiare a familiei sale.”Fiind vorba de tentativă de sinucidere, pacienta va beneficia şi de suport psihologic”, a adăugat medicul ieşean.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.