O fetiţă a fost împuşcată în cartierul Pantelimon din Capitală

O fetiţă a fost împuşcată în picior vineri, în cartierul bucureştean Pantelimon.

Potrivit România TV, fetiţa a fost victima unei răfuieli între doi bărbaţi. Între aceştia exista un conflict mai vechi. Agresorul a tras cu un pistol cu gloanţe de cauciuc înspre celălalt bărbat, care era însoţit de fetiţă, iar glonţul a ricoşat în piciorul copilei.

La faţa locului au intervenit poliţiştii şi ambulanţa, fetiţa fiind transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Oamenii legii nu au reuşit încă să-l prindă pe agresor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.