O gară tristă și oamenii ei (fotoreportaj)

Transporturile reprezintă unul dintre cele mai afectate domenii de pandemia de coronavirus. Fie el de mărfuri sau de persoane. Acest lucru se vede și în Gara de Nord din capitală, cea mai mare stație feroviară a României. Un adevărat furnicar înainte de criză, Gara de Nord este acum umbra palidă a cea a fost o dată. În așteptarea trenurilor, și acestea împuținate, rarii călători stau departe unul de celălalt. De frică sau, pur și simplu, pentru că de data aceasta au loc berechet pentru ei și bagajele lor. Și pentru gândurile lor. Nimic nu-i perturbă. Poate doar teama de boală. Sau de viitor.

 

Ochiul căzut pe gînduri

Sibiu – Frumusețea plină a unui oraș pustiu

(FOTO/VIDEO) Armata a ieșit pe străzi

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Hai cu retrocedarile?! Parca un sobolanpnl mi-a spus in vis ca gara de nord cu toata zona ii apartine unui „preten” amarlican si vine sa o ia? acum cand se instaleaza in nordul capitalei incat veti fi alungati la Iasi in moldova romaneasca????!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.