CSM Bucureşti versus Gyor

O nucă prea tare

CSM Bucureşti a fost învinsă cu 27-25 în retur de Gyor în grupele principale ale Ligii Campionilor. „Tigroaicele” au recuperat un handicap de 5 goluri în repriza secundă, dar nu au mai avut forţa să treacă şi peste adversară. În tur, Gyor a câştigat meciul de pe teren propriu cu 36-27.

În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti este la mâna echipei Gyor, în tentativa de a prinde locul 2 în grupă. Mai precis, formaţia maghiară ar trebui să obţină cel puţin un punct şi în ultima deplasare, la Vipers Kristiansand. Campioana Ungariei şi-a asigurat matematic locul 1 în Grupa 2 principală, indiferent de ultimele două meciuri cu FTC Rail Cargo şi Vipers.

Pentru CSM Bucureşti au marcat Jovanka Radicevic 6 goluri, Claudia Constantinescu 4, Andrea Lekic 4, Iulia Curea 3, Barbara Lazovic 3, Dragana Cvijic 1, Oana Manea 1, Nathalie Hagman 1, Elizabeth Omoregie 1, Bianca Bazaliu 1.

Golurile formaţiei ungare au fost reuşite de Cornelia Nycke Groot 8, Veronica Kristiansen 4, Stine Oftedal 4, Zsuzsanna Tomori 3, Jana Knedlikova 3, Crina Pintea 2, Anne Mette Hansen 2, Anita Gorbicz 1.

Au arbitrat franţuzoaicele Charlotte şi Julie Bonaventura, iar delegat EHF a fost suedeza Monika Hagen.

”A fost un meci extrem de greu, nu ştiu ce ne-a lipsit. Am luptat cât am putut, cred că s-a văzut frumos acest meci, probabil am făcut şi greşeli tehnico-tactice. Ne lipsesc 4-5 jucătoare, este foarte important, totuşi am reuşit să menţinem echipa unită. Nu e cazul de presiune. Suntem bune, astăzi am fost aproape şi cred că o revenire cu Gyor de la cinci goluri spune multe despre echipa noastră. Le mulţumim fanilor şi îi aşteptăm mereu să ne susţină”, a declarat Iulia Curea, la Digi Sport.

La rândul său, Claudia Constantinescu a spus: ”Am fost foarte aproape, ne-am dorit foarte mult să câştigăm, dar nu am reuşit. Nu am mai trăit atmosfera aceasta, a fost extraordinar. Trebuie să luptăm în continaure şi să câştigăm următoarele meciuri. Nu există presiune, ne dorim noi foarte mult să câştigăm”.

Crina Pintea, care a reuşit două goluri în victoria Gyor-ului în faţa echipei CSM Bucureşti, a declarat: „Am luptat foarte mult astăzi, important e că nu am cedat şi am luptat până în ultima secundă. Meciul greşeala aşteaptă, am încercat să gestionăm mai bine unele greşeli, chiar dacă am făcut şi noi destul astfel de erori – dar şi asta face parte din joc. Mă bucur că am reuşit să câştigăm”.

Crina Pintea a ţinut să le mulţumească spectatorilor: „A fost o atmosferă frumoasă, m-am bucurat să văd că am fost aplaudată, chiar dacă am jucat împotriva unei echipe din România”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.