Palpitantă pierdere de vreme

Singur, pe ploaie, la mine-n sat, n-am încotro și rămîn prizonierul televiziunilor. Ce să fac? Alerg după știri și după felul în care sunt citite și decodate. Şi mă uit și la analizele lui Miron Mitrea, și la perorațiile înfocate ale Ancăi Alexandrescu și la Mihai Gâdea cu ale sale slujbe editoriale de 20-30 de minute, după care își aduce aminte să își prezinte invitații.

Spre amărăciunea unor admiratori, nu mă pot uita nici un minut la Croitoreasa Dana care o ține într-un „băăă” de tractorist beat cu rochie.

Dacă aș fi așa ușor de dus și dacă m-aș grăbi să cred în fiecare știre și să iau în calcul orice părere, aș putea să amețesc. Mi-este cu neputință să le iau în serios pe toate. Puse cap la cap, dau o aiureală sau un buchet de prostii cum numai pe la noi se vîntură.

Duminică seara, am stat mai mult pe „analizele” lui Miron Mitrea. Colegul de penitenciar al lui Maricel Păcuraru, patronul Realității TV și Plus și tatăl celor două analiste, face mai nou corp comun cu trupa lui Cozmin Gușă și Păcuraru, Bobby Păunescu și Roșca Stănescu (și el cu stagiu prin aceleași locuri).

Şi ce zice Miron Mitrea? Face un număr optimist la trompetă. Că țara o duce bine, că se dezvoltă, că joacă un rol important, că are politică externă super, că rezultatele ei (el se referea la ani) depășesc țări cu pretenții. Datele lui adunate de peste tot, plus cele din discursurile guvernatorului Isarescu îi confirmă părerea. Țara este pe un drum bun!

Presupun că Miron Mitrea se gîndește să intre cumva în cărți. Fie vrea în politică, fie în afaceri cu televiziunile (în numele colegului de celulă), fie aspiră la un post de sfetnic pe lîngă Marcel Ciolacu.

Ca și Cozmin Gușă, Miron Mitrea patinează verbal și le drege repede. Cine nu-i atent și pierde firul este tentat să creadă că se află în fața unor luminații. Cînd colo, nu-i decît o agitație a beznei împachetată cu tupeu după nevoi și simpatii.

Tot duminică seara am zăbovit la Anca Alexandrescu și la răzbunările sale. Şi de data asta, invitatul a fost tot Liviu Dragnea. Viața lui politică se reduce la gătit și la „Ancuța”. Uneori, am impresia că Anca Alexandrescu este invitată din cînd în cînd la emisiunile fostului ei șef Dragnea. Din reporter modest, s-a transformat într-o zgomotoasă gînditoare politică. Ceilalți șefi ai ei (și au fost mulți!) o evită din motive care o privesc.

Oricum, din mulțimea de întîlniri dintre ea și Liviu Dragnea n-am reținut mai nimic. O continuă flecăreală politică. Nici dezvăluiri, nici idei. De data aceasta, pe dos față de Mitrea, Dragnea a zis că ”situația din România e cruntă”. După emisiuni zgomotoase și dezinvolte, Anca Alexandrescu n-a mai depășit vanitatea paranoidă cu „Luați notițe” și „Marș, mă!”.

Din păcate pentru ea, bărbia înfiptă în podul palmei a rămas principalul semn de gîndire. Tonul ei amenințător nu mai convinge și nici nu mai sperie pe nimeni! Toată isteria cu privatizare Petrom s-a dezumflat. Nu știu din ce cauze. A obosit ea sau Maricel Păcuraru s-a înțeles!

Şi celelalte, la fel. S-au pierdut la orizont ca sunetul de bucium pe înserate.

Toate marile amenianțări cu dezvăluiri și hîcuri făcute în slujba dreptății s-au diluat în emisiunile care au urmat.

Palpitantă pierdere de vreme și lunecoasă trecere pe lîngă tot ce înseamnă situația țării noastre.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 60

109 Comentarii

 1. Nu am rezistat mai mult de 1 minut sa privesc. Cat despre spusele lui Mitrea in acest articol, ca ‘Tara merge bine’, da, merge bine, exact pe linia programata de ei cand au pus pe taraba tara la aderare in clanurile infractional organizate global, adica, in prapastie, proprietarii isi pot lua domeniile fara bipezi in cel mai scurt timp, o tara de bolnavi pentru experimente, o tara doar de consum din importuri a orice, o tara in care e haos permanent in legislatie, o tara in care predomina minciunile si manipularile ca reforme pentru furat prin legi cu dedicatie, si nu e doar astea. Cat despre „narsh ma” sloganul realizatoarei, deja s-a impus in comunicarea nemultumitilor prin provincie.

 2. Scrieți articole asemănătoare, scriind așa, veți avea aprecierea și respectul cuvenit.

 3. ai dreptate Maestre Nistorescu. Dar sa nu pierdem vremea .Liviu Dragnea este deconectat de la Politica , este evident .

  insa , nu putem trece peste un eveniment social deoasebit desfasurat ieri-duminica- in Bucuresti.LGBTQ + ….

  …dupa care OMUL ZILEI = Gigi BECALI – care s-a aratat multimi ca un veritabil popa , cintind psalmi si recitind versuri din Biblie in fatza multumii adunata ca la circ .
  Daca Gigi Becali da faliment are un viitor stralucit la manastire sau in vreo biserica de cartier . Stie sa cante psalmi f bine , are talent .

 4. @ Dl Nistorescu
  In ceea ce priveste opinia dvs fata de Liviu Dragnea, nu pot spune decat : LASII SCUIPA PE BRAVI !
  Referitor la massmedia analizata, nici Cotidianul nu mai e ce a fost.

 5. La televizuinile stiriste,pana si buletinele meteo sunt aiureli,nu se potrivesc si se bazeaza cat de cat pe ghicitoresele de la ANM ,pe meteo radar ,etc ,cat de cat stiinta,dar ce sa pretizi de la cenaclurile si sezatorile parerologilor si invitatilor,de 20 de ani aceleasi caricaturi cu staif de la „domnul ministru Diaconescu”la „domnul general Barbu ‘trecand prin expirati ca Abraham,Savu,Dragnea,Androneasca,Hader,Peiu si alti saltimbanci media Ma uit la batranelul’KO in 5 secunde’ care prezinta de 20 de ani „in Gura Presei”,care se chinuie ca pestele pe uscat cu 1-2 ziare in fata,chiar nu mai are ce spune ,e neted, si-a intins la maxim circumvolutiunile
  Sau la Radu Tudor Razboinicul, care se ratoia deunazi la o purtatoare de cuvant care le-a inchis telefonul:”Dumneata iesi din emisiune cand iti spunem noi”:)))
  Nu mai vorbesc de fioroasa Dana Budeanu-Urali care daca nu injura la cateva minute nu se simte femeie stapana pe ciocarlanul unitatii care-i furnizeaza barfe
  Vedem televiziuni imbatranite in prostie si suficienta ,dar asa e viata,”din nisip nu faci mancare/nici din krva fata mare!”
  Ce sa mai pretinzi informare , cand toti mananca laturile media cu lingura,la troaca comuna
  PS mai bine dati stiri de la Olimpiada Francofoniei din Congo,unde Romania castiga medalie dupa medalie

 6. ” dacă as fi asa ușor de dus și m-as grăbi sa cred în fiecare știre și sa iau în calcul orice părere, as putea sa ametesc”
  Aveți perfecta dreptate maestre. Același lucru putem afirma si noi despre unele editoriale. Ce surprize interesante îți oferă viata când privești critic doară cuvintele si faptele altora și nu și pe ale tale. Sunt unele femei care au curajul de a spune adevărul sau sensibitatea de a privi cu drag la cei de lângă ele. Si nu numai a privi, dar a și face ceva pentru ei. De ce v-o fi deranjand atitudinea lor, nu înțeleg? Despre marele deontolog Prelipceanu sau despre Tolontan când veți scrie un serial de editoriale? Fiindcă ei sunt floarea care da consintenta României și parfumul care atrage milioane de turiști albine spre noi.
  PS. Pe principiul ” doar noi suntem credibil și mentinem treze conștiințe” poți adormi atat de multe conștiințe încât cei care le oferă cu buna stiinta somnifere ajung ca să fie invidioși. Și apoi de ce s-a inventat telecomanda? Sa dai vina pe ploaie ca te plictisesc cei la care privești sau sa privești și sa nu dai vina și pe altii care te plictisesc? Spre Mitrea Cocor nu mi-am mai îndreptat privirea de mult, cred ca din perioada în care era sindicalist de frunte în interesul PSD.
  Ps1.Sunt convins ca aceleași lucruri le vor spune și altii despre mine. De, Fiecare cu ideile si convingerile sale și atat de putini cu fapte care sa ni le certifice. Trist.

 7. Ziceți “Toată isteria cu privatizarea Petrom s-a dezumflat. Nu știu din ce cauze.” Ba știți! Nimic nu mai sperie pe nimeni! Aceasta este democrația instaurată de USA în USA și Uniunea Europeană a zilelor noastre prin ONG-uri, șantaje folosind monopolul informațiilor, corupția politicienilor cu procent din profitul băncilor. Alegerile, parlamentele, justiția, organizațiile internaționale au ajuns o caricatură din dictatură. Industria de armament, industria farmaceutică, rețelele de socializare, serviciile de informații sunt stăpânii absoluți ai “Lumii libere”. Au vreun rezultat dezvăluirile despre familia Biden? Biden va fi reales. Au avut vreun rezultat demonstrațiile monstru din Franța ale vestelor galbene Macron a fost reales. Au avut vreun efect demonstrațiile contra măririi vârstei de pensie? NU. Vârsta de pensie din Franța este cum a zis Macron. Mai sunt partide politice de stânga, de centru sau de dreapta în Europa ca acum 25 de de ani? România în 34 de ani de Pace este în cea mai dezastruoasă situație economică, socială și demografică din toată istoria ei modernă, mai ocupată, mai vasală, mai resemnată mai anulată ca voce cum nu a fost niciodată în istoria ei modernă. Prim ministru Ciolacu a dejunat la București bleg cu prim ministru Orban cu Szekelygulyas și desert kürtőskalács. Domnul general General Ciucă șef PNL și președintele Senatului s-a întâlnit cu Ambasadorul USA Kathleen Kavalec să cumpere niște amfibii de asat asezonate cu mitraliere și alte muniții pentru noua strategie a USA în Black Sea.

 8. Despre Talpes nimic, sau nu va permiteti? Ah, sunt interesante banalitatile debitate si devierea permanenta a discutiei atunci cand se vorbeste despre problemele grave ale tarii!

 9. Nu e palpitantă deloc, e doar pierdere de vreme.Nu degeaba postul cu pricina e numit irealitatea !

 10. @Emile: in cazul OMV te contrazic,nu cred ca SUA are ceva impotriva sa pleznim interesele austriece,o tara cu koorul in luntre rusa, dar daca OMV a pus 3-4 ministri la Energie incepand cu junele ovin Nicolescu pana la puriul bovin Popescu ,ce sa mai pretinzi unui ecler politic ca Iohannis sau Romaniei ,atitudine,in fata sponsorizarilor OMV caatre partide,organizatii,persoane fizice,etc ? Daca il vezi pe Coruptul National Nastase dormind linistit cu crima privatizarii petrolului romanilor te intreabi ce e aia coruptie?
  PS ar trebui sa cunosti Austria si sa cunosti stilul lor de a corupe,fara rusine, sefi de state,guverne,companii ale statului,in traditia unui Imperiu in care „misiunea austriacă” se dovedise a fi o modalitate de a-i convinge pe slavi ,maghari,latini, etc ca hegemonia germană(austriaca) e visul lor

 11. Cât tupeu poți să ai, cat neprofesionalism jurnalistic să inviti pe post de analiști politici personaje penale , de teapa lu’ Miron Mitrea , Liviu Dragnea,Adrian Năstase care și-au bătut joc de țara asta ?
  Incredibil !!!

 12. Cum maestre, nu v-ati uitat la Romania tv? Astia ingrozesc in continuare auditoriul cu cataclisme, inclusiv politice, nerentind la seriaul Firea-Pandele!!

 13. 1. Marele Bogdan Chiriac zice la fel ca Mitrea, la care eu nu ma uit. Zice ca Romania se afla intr – o stare de gratie, divina, nemaipomenita in Istorie, cand se dezvolta miraculos de bine si foarte bine, ceva ce nu se exista!!!…Asa o fi. Cand esti o Colonie care nu produce nimic, nici macar o cazma, cand esti o tara care provoaca un nou razboi Mondial ca Slugoaie amerloca si incitatoare de frunte a Rusiei…esti de invidiat….E drept Tara arata sulemenita, Tara geme de Autoturisme germane, geme de hipermarketuri cu cutii bine ambalate. Dar daca stai o ora in Penny, vei observa ca se vinde bine doar Parizerul cu Soia, la 7…9 lei chilu…. 2. Altfel, in Media toata lumea minte pentru bani si pentru razbunare. Tipic capitalist nu e o surpriza…Ultima manipulare Media este chestia cu Azile de batrani…care are singurul scop de eliminare a gruparii Pandele Firea din politica. Manipularea e croita de Secu, zis SRI..

  • Finalul comentariului ne indica suferinta Dvstra! Este vorba despre scoaterea pe centura a prea iubitilor Pandele – Firea…Te pomenesti ca regreti niste personaje sinistre care ar trebui sa dea socoteala pentru multe pacate! Pentru ca, uite, nici Patriarhia nu-i mai tine in brate! Cu toate sponsorizarile facute si cu casa proprie plina de icoane!
   Se mai vede ceva! Aversele antiamerloce! Dar nu e clar daca ai simpatii pentru Vladimir Vladirovici?

 14. Pe cîmd un editorial măcar despre sutele de mii, eu bănui că peste un milion, de muncitori străini?
  Să zicem că, de pildă, Șantierul Naval Tulcea, ce este al unei firme înregistrată în Italia, nu are sudori destui și atunci aduc din Vietnam. Trecem peste faptul că cei ce le au în stăpînire au știut cînd le-au cumpărat, poate primit, că nu mai sînt meseriași destui în Tulcea și atunci au avut garanții de la cei din spatele statului român că vor face cumva să aducă din Asia. Trecem și peste faptul că în același șantier, pt aceiași muncă, românul e plătit mai puțin decît vietnamezul. Ultimul nici nu plătește impozit, are casă și masă plătite, asigurare medicală inclusă. Nici nu ne-ntrebăm de ce cei cu șantierul nu aduc vietnamezi în Italia, sau unde mai au șantiere, în loc să aibe bătăi de cap la Tulcea.
  De ce nu mai poate economia din România fără bone și bicicliști? Sînt pline anunțurile din unele țări asiatice și de astfel de anunțuri cu contracte în România.
  Nu e limpede că nu e vorba de „penurie de forță de muncă”? Pt cine se zbat, așa zic ei, politicienii cînd vorbesc de atragerea de fonduri europene (ce sînt 80% din România) ca să se „creeze noi locuri de muncă”?
  Planul Kalergi pt România? De aceea i s-a dat lui Iohannis în martie 2020 această medalie de UE?

 15. se „activeaza” vechea garda brand nastase / pohta…o natie adormita capushata de lepre. securimea este disperata in a-si propulsa oamenii-paiatza. asta sunt toti latraii de la te-ve acum. paiatzele stapanilor lor. toate aceste lepre sunt SANTAJATE SAU SANTAJABILE. EI NU VOR BINELE NOSTRU S AL ROMANIEI CI BINELE PROPRIULUI BUZUNAR. si postul de sef de lagar Romania ii revine lui…..vai de noi de adormiti.

 16. Noi mai avem nevoie du cuvinte, de litere, de gesturi si speranta.
  (Daniel Luca)

  Sa nu lasam uratul si blazarea sa ne cotropeasca sufletul!

  Un singur lucru pare cert din istoria traita la tvuri, Dragnea a fost stopat intr-un mod brutal.
  Ce jocuri s-au facut atunci?
  Cine poate spune?
  Aveau Dragnea si Darius Valcov un plan de tara pentru Tara?

  In analizele cui poti avea incredere?
  Ca cineva sa faca o analiza corecta si consistenta trebuie sa cunoasca oamenii politici, evenimentele cu resorturile lor. Din cate mi-am dat seama, nu exista un astfel de analist. Pana si cartile de memorii sunt „periate”.

 17. Cel mai ușor să faci o emisiune tv este când aduni vreo 6 comentatori care vorbesc unii peste alții de privitorul nu înțelege nimic și ajunge la Socola! Cel mai tare și mai mult îmi place de șoferul Mitrea care a trecut de la stadiul de sofer la analist, adicătelea e un fel de „baba” Tatoiu care le știe pe toate. Singura remarca a lui Mitrea a fost când a spus că Firea e out din politică daca nu cumva o sa ajungă și la mititica! Cât despre Dragnea deși e bine informat nimeni nu vrea sa se mai inhaiteze cu el chiar daca țară geme in sărăcie. Cât despre „virila” Ancuța,stau și mă întreb cum de i-a făcut doi copchii Andronic daca o are așa de mică?

 18. da ,DA ;DE CE NU VĂ UITAȚI LA TV INFO,TV1,TV2,TV3,DUNAI TV,DIGI,B1,ANTENE…;DA DE CE NU VĂ FACEȚI PARTID SĂ-L CONDUCEȚI CU MĂIESTRIE ȘI „TOT ROMÂNUL PROSPEREAZĂ”???

 19. Ce spuneam plin de speranta deontologica la 9:02? Spuneam – >> Oare Nea Cornel nu e la curent cu fanatismul secsologic al majoritatii clonelor dislocate pe forum si delirul feminist cand e vorba de fatucile lor dragi care se zbat sa mistifice barbateste? Aceasta e o neglijenta care-l poate costa pe Nea Cornel reputatia cu atata sudoare construita…Nu stie nici azi ca in ochii AGENTILOR SOVIETICI femeia din retzea sau agentura e mai de pret decat un camarad barbat indiferent ce defecheaza? Cum sa-si dea seama cand nu constientizeaza cum poate fi receptat resentimentul sau ancestral fatza de Dragnea care rabufneste de fiecare data cu o violenta nestapanita…Ce vremuri minunate, din pacate demult apuse, cand ne susura la fel de revoltat despre „binomi” si „paraleli”…Acum vorba lui PROFI Marga locul lor a fost luat de „subumani”…<< Am spus ceva deranjant ideologic?
  Nici acum cand Dragnea ii balacareste pe americani nu s-a reabilitat?

 20. In stilul lui, putin sarcastic, „je suis pas Charlie” comenteaza apropo de parada Pride, „1/3 ca e boala, 1/3 ca e viciu si 1/3 ca e trendy” si ma gandesc ca este o observatie universal valabila. Adaptata la alegatorii care au fost si, probabil la cei care vor mai fi, au votat conditionati de inteligenta nativa, de experienta de viata si de trend, poate chiar pastrand proportiile.

 21. Cotidianul rămâne singurul jurnal de citit. Intr-adevăr, restul e vânare de vânt.

 22. Editorial slab, compunere de clasa a treia pe tema:”copii , ce faceți voi când plouă”?
  Totusi, gata, ați epuizat subiectul campaniei electorale împotriva Gabrielei Firea, cu efecte adverse anul viitor?
  Deja ați sărit la genul „catavencu”,
  Maestre, există viață și după dumneata, se va găsi un charlie, alias Tică, care vor avea mereu limba umedă pentru un fund..

 23. ” Aveau Dragnea si Vilcov un plan de tara pt. Tara ” ? Cit de prosti pot fi unii oameni ? Pai aia 2 , sunt pscariasi pt. coruptie , au averi uriase facute prin coruptie si jaf , ascunse peste tot ! Pe astia ii doare in c.r de tara si de popor , talimbule .M are ti-e puterea Doamne . — BRAVO , MARGELATU .

 24. Aveti la ce va uitati, pentru ca meritati. Va uitati la toti puscarisii. Cand il publicati pe bipuscariasul Ncase partener de declaratie „de Bucuresti” ?

 25. Maestre, dumneata îți comentezi prooriile editoriale?
  Semnează „Tică” sau „Charlie” și intelegem, ai rămas fără lăudătorii plecați în concediu.

 26. Totusi, unde este adevarul? Umbla pe drumuri cu capul spart?

  „Dacă văd că te duci acolo și filmezi și zici: ”Vai ce mizerie e” Și acolo este ca la mine în casă. Eu zic că nu e cum ziceți voi. O să vedeți și pedepsele (…) O casă din aia eu o văd vilă pe dinafară, chiar așa de multă mizerie este în vila aia? Voi dați de la Bălăceanca și ziceți că e în Voluntari ca să îi atacați pe Firea și pe Pandele. Niciun procuror nu zice că are vreo vină Firea sau Pandele”, a adăugat Gigi Becali.

  Chiar de „Casa de Nebuni”! Curat murdar, Coane Fanica!

 27. Ancuța tot încearcă să-l „resusciteze” Pe Livache.
  Interesu poartă fesu !
  Ce n-a înțeles Ancuța drăguța, e că politica atrage ca un magnet proști, hoți, impostori și profitori.

 28. Pentru cei cu certitudini, daca au capacitatea sa inteleaga:

  „Mă îndoiesc de adevărul tuturor credințelor mele. De îndoiala mea însă nu m-aș putea îndoi, afirmă el. Iar întrucât mă îndoiesc, cuget, nici aceasta n-aș putea-o nega. Și de vreme ce cuget sau gândesc însemnează că exist ca ființă cugetătoare sau gânditoare. Pot să mă îndoiesc de existența tuturor lucrurilor din natură. Pot să mă îndoiesc de existența propriului meu corp: de unde știu că nu este o simplă închipuire? Cât timp însă am această neîncredere, gândesc, și ca atare exist ca o ființă gânditoare, independentă de corpul material”.

 29. Dezvaluirile generalului Talpes sunt cel mai bun leac impotriva insomniei.

 30. Maestre, dacă ar fi să fie, (doamne apără și păzește) , ați dori să fiti coleg de celulă cu Roșca Stănescu, sau Coroiu?
  Poate cu fostul coleg de bancă, cu inițiale MM? Cred că ați alege pe tica, charlie , naș de cununie, darius,Durais Jardain, Zmeul, Slitfire, Edelweis, Marele Urs… Desi veți asculta o poveste unică…

 31. Poate mai sunt posturi tv si emisiuni serioase, dar am tocit telecomanda si nu prea dau de ele… si risc sa cad in pacatul generalizarii… La RomaniaTV cretinismul e aproape total, fara speranta de ameliorare, atat la guristi cat si la invitati (cu mici exceptii, desigur). Postul si prostii raspandesc ura fara sa clipeasca si daca as fi in locul celor vizati le-as face plangeri penale pe banda rulanta… Pericolul e ca incepem sa ne obisnuim cu tampeniile lor si o lasam balta, spre fudulia lor ca tacerea noastra ar inseamna acceptare. Asta se intampla si in politica, dar acolo prostii sunt aparati de securisti dupa chipul si asemanarea lor. Singurul proiect de tara realist e independenta si suveranitatea Romaniei, deci afara din clanurile mafiote UE si NATO.

 32. Tara e un șantier / Cu macarale mari de fier!Romanul este liber si se descurca. Romanul omul mondial, duce esenta lui in toata lumea. Se apropie Apoca lipsa si în lipsa lui nu se putea .

 33. Asa cum deja stiti si cum va tot spun de prea multa vreme nici unul dintre adversarii politici ai Presedintelui natiunii romane Iohannis nu a supravietuit politic confruntarilor repetate .Ponta ,Dragnea ,Dancila , Orban , Barna si cei asociati lor , chiar daca inca mai sunt invitati la TV , nu mai fac nici macar o minimala audienta .

 34. Judecata multimii si teoria reciprocitatii.

  „Socrate nu se teme de acuzatorii săi, Anytos, Meletos și Lykon, ci de „ponegrirea și invidia mulțimii”. El nu fuge nici de judecată, nici de executarea pedepsei capitale, refuzînd îndemnurile prietenilor săi.

  Este o situație nefirească, echilibrul firesc dintre asumarea nedreptății suferite din partea concetățenilor, iubirea față de aceștia și acceptarea senină a morții. Asumarea nedreptății este calea prin care Socrate încearcă încă o dată să le lumineze concetățenilor sensul profund și înalt al reciprocității, răspunzînd răului cauzat de aceștia cu binele desăvîrșirii morale.”
  Valeriu Stoica

 35. Charlica fara frica de pisica are liber de cenzura la injurat pe cei care nu pupa la Doseni, Fundeni si Curtici ? Nici pana la etatea acesta n-ati aflat ce va omoara, ca presari ? Inconsecventa, tipic UBB Cluuuj.

 36. Suta la suta’s de’acord cu zisele … „mesterului” !
  Cat despre … „bucatari” : Dragnea este simtit, alalant/1500 … e ingalat de pute/cu ghearele’i scarboase !!!

 37. Cum spuneam, cand dejecteaza Cpt core dispare Diana R.(ollasonata) si invers…Chestie de interconditionare genetica…E normal ca ileana/Ileana/Diana R.(ollasonata)/Cpt core sa ramana FIDEL citarilor din tertzi-wiki-poietzi narodnici-juristi sekuku…
  Modul cum trateaza „multzimea” ca fiind „subumana”, vorba lu PROFI, camaradul socratic al lui Valerica, il defineste cel mai bine pe Capitanul Legiunii core = Tica-losul zis si „Pusca si cureaua lata”!!! Diana e si marius responsabilul cu operatiunile UDE…
  Tot mai clar se profileaza Cpt core ca un pseudoanalist sekuku ceausist dupa ce si-a aruncat vesmintele de camuflaj ca vestala
  pentru toti…

 38. si disperat. Fac orice ca sa-mi multumesc sefii, chiar daca asta inseamna sa ma anturez in aventuri coprofilice sau fetisiste. Vad ca minciunile si fabulatiile nu mai prind chiar ca pe vremuri, dar ma agat disperat si de un pai..sau o linie.. directoare. Ma gasiti pe Grindr, sunt gay, bi, trans, queer sau chiar curios, de stanga, dreapta, sus si jos by default, inainte si inapoi foarte rapid, ca iepurii din Tara minunilor. go down the rabbit hole, gentile goyim

 39. MASONERIA, SINECURISMUL, SECURISMUL, MAFIOTISMUL, TRADAREA ,CURVASARIA, HOTIA, PROSTIA ,ETC au distrus ROMANIA dupa 1989………

 40. Nu Tică, te găsim după miros , prostie și lipsă de caracter. Adică tu faci pe tine cand primești „ordin”?
  Charlie face la fel, voi, gemenii căcăcioși

 41. In ciuda lefegiilor din presă, care au dus o campanie abjectă impotriva Gabrielei Firea, un sondaj publicat azi in Evenimentul Zilei, arată motivul pornirii campaniei nedemne de un ziarist ca Cornel Nistorescu. Firea stătea mult mai bine in sondaje decât Nicușor Dan. Ca să vezi! Unde dai și unde crapă. Hai, maestre, continuă linșajul sau comentează sondajul. Dacă te țin bretelele la nadragi, moralitatea si deontologia care șchioapătă. Apropo :Pandele va fi ales cu cel mai mare procent dintre toți primarii României. ȘI datorită campaniei TV și din Cotidianul.ro. Bravos nistorescule!
  Sau nu ai aflat că victimizarea unei persoane , o ridică în sondaje?
  Întrebați-l pe Cosmin Gușă

 42. Făcând o comparație cu trecerea în revistă făcută într-o zi cu ploaie a unor programe tv, pline de minciuni și zoaie, putem afirma că din fericire, la o analiză pertinentă, singura publicație care-ți atrage atenția și pe ploaie și pe vânt și ca temă sau cuvânt , rămâne această oază de intimitate , de bun simț , verticalitate și veridicitate care este ”Cotidianul” .
  Cchiar dacă uneori, foarte rar, câte-un articol mai șchioapătă ideatic, vădind un oarece partizanat, dacă nu politic, măcar personal ranchiunos la adresa unora dintre subiecți, sau subiectele tratate, „Cotidianul” cu ai săi colaboratori și autori de excepție rămâne , nu știu până când, singura oază de unde nu-ți vine să mai pleci , deși vreo câțiva dintre comentatori se străduiesc din răsputerile lor de-adreptul animalice uneori, să o faci !
  Până la urmă ce-ar fi și articolele, dacă n-am avea parte și de comentarii , unde de-abia de aici încep atacurile când la persoană, când generalizate, dar de fiecare dată demne de analizat, ba din păcate, unele dintree ele, și de tratat, uneori chiar psihiatric ! 😉 Dar asta dă și mai mult farmec abandonării pentru câtăva vreme în lectura mai mult sau mai puțin plăcută, depinde de ce parte a baricadei politice te afli, de felul în care se poziționează mai apoi interlocutorii și cum înțeleg să dea replici de tot felul.
  Unele, chiar mai valoroase decât cele din articol, altele la fel de valoroase pentru cei aflați, fie sub tratament de specialitate, fie ținuți sub observație de diferite alte organe și nu de presă , ci de supraveghere securistică !
  P.S.
  Singura problemă, cel puțin în ce mă privește, este greutatea cu care reușesc să public comentariile , cu acele fie „prea lungi”, fie „prea repede” observații…..

 43. Cât de îmbâcsit de ură, misoginism și impotență sentimental-artistică să fii, să nu sesizezi farmecul feminin , finețea și căldura trăirilor, firea-i romantică și frumusețea lăuntrică ce răzbat din majoritate postărilor Corei, ca să continui a o masculiniza și a o trata în halul în care o face unul dintre cei mai feroci observatori, care de fiecare dată raportează umil , ținând socoteala 😉 fiecăruia dintre noi, ca să-și primească solda zilnică , poate chiar și recunoașterea semitică , în urma abandonului trăit în nefericita-i viață, ce l-a marcat pentru totdeauna !?
  P.S. Valabil în cazul ipochimenului și tratamentul mârlănesc cu care le atacă și pe celelalte puține colege de platou rămase pe aici din cauza bădărăniei misogine a acestui descreierat sadea: Ileana, Ileana Rollason, Diana R, ș.a.

 44. Nu e bună. De ce nu mi-ai publicat
  CE am scris?
  – ca locuitorul de la palat e captiv austriecilor?
  – că Marcel taie din pix investițiile în sport in loc sa ia bani de la multinaționale si banci care fraudeaza statul cu asa zisele optimizări fiscale( o hoție tolerata)
  – ca nu ia bani din pensiile aberante ale magistraților?
  – că țara e cam ocupată militar si americanii fac ce vor?
  – că niște surse ar fi spus că dacă nu suntem cuminți si ascultători atunci americanii ne-ar putea desființa?
  – că această amenințare are ceva iz de adevăr?
  Acestea ar fi in linii mari.
  PS. De ce nu ne ajută americanii in umilinta Schengen?
  Ba unele surse zic că Austria se opune fără argumente intrării României în Schengen la cererea RUSIE și a SUA ,fiecare din motive diferite
  Citim , auzim si zicem fiecare cate o părere. Statul român să acționeze cu demnitate și să e convinga ca greșim.
  M-as bucura ca statul să o facă.
  Su eu să zic; scuze,am spus prostii.

 45. Viata este ironica ! 90 % dintre postacii de pe COTI , sunt atirnatori pezdisto – penelisto ( militieni , securisti , armata , revolutionari , magistrati ( ce oroare ) , etc, etc , ) ! Dar toti astia sunt atirnatori si de TICA ! Si de CHARLIE
  1 Daca tica si charlie , nu comenteaza 1 ,2 ,3 zile , ipochimenii intra in sevraj ! Cind aveti timp , urmariti-i! Va distrati si va intristati … caci ei voteaza … si milioane de romani cinstiti , nu voteaza! Pt. ca nu mai au speranta , si nu exista disperare mai mare decit pierdera SPERANTAEI !

 46. N-aș fi atît de sigur că-i „pirdere-de-vreme” ascultarea lui Dragnea…
  Că asta
  https://www.cotidianul.ro/romania-vrea-sa-cumpere-vehicule-amfibie-de-asalt-de-la-sua/
  în care ni se spune clar că (NE-SOLICITATĂ!) „Această vînzare propusă va sprijini politica externă și obiectivele de securitate națională ale Statelor Unite”,
  coroborată ÎN DECURS DE O SĂPTĂMÎNĂ cu asta
  https://www.cotidianul.ro/armata-cumpara-sisteme-de-artilerie-de-850-mil-e/
  „Armata cumpără sisteme de artilerie de 850 mil. €
  […] Armata are alocate, din acest an, fonduri de 2,5% din PIB, adică circa 10 miliarde de euro. Procentul se va păstra și în anii următori”
  (cine dintre noi a aprobat toate astea? că se fac DIN BANII NOȘTRI!)
  SPUN ALTCEVA……[RumBurak Rishi]

 47. Bai panarama @IQ100 (travestit sub un alt nick)! Tu mi-ai clonat nick-ul ieri la articolul despre Zelenski si ai postat cu Diana R., ca un analfabet ce esti, vizibil si in comentariul de la 3:36 de la același articol – totul ca sa tragi apoi o înjuratura la adresa mea. Panarama re.tardata! Crezi ca nu știu ai cui troli sunteți voi – tehnica va da de gol, penalilor spălători de bani murdari!

  Comentatorii care mi-au văzut cele peste 100 de comentarii de pe aici doar știu cum ma exprim.
  Mai mult, unul chiar a sezizat ca ați început sa clonați nick-uri!
  Dar ce sa stii tu despre stilistica, vocabular, sau ca după virgula se pune un spațiu!?

  Redacția, va rog nu mai lasati trolii sa fure nick-uri!
  .
  Este atât de greu sa implementati un sistem de aprobare a comentariilor doar atunci când exista corelație între numele de utilizator si adresa de e-mail?

 48. cu galagia, scandaluri si aruncarea cu noroi,divortul și isteria nu castiga adepti si aplaudaci. vesnicul invitat de duminică seara este exceptia , pt ca nastase sau oprescu refuză consiliera postfactum, plină de vibratii, ambiții și monopol adevarului din care taie cate o bucatică pt simion si sosoaca de pe ultita cu scandalagii, obsesii grindiene, ilfovene, mimică și pantomimică demne de o cercetare neuropsihiatrică. vrea multe, gandeste putin, traieste prin invitati de la care multi s-ar ridica vazând-o căă vorbeste acoperită după polimbari intre america, deltă, buftea, prahova, etc.cate s-au adeverit si cu ce rezultate, că de lătrat, urlat si mimat în vacanta parlamentară suntem sătui, sictiriți și scărbiti de o comuncare monolog pe bază de venin. vomă, lături si noroi fara a construiui, a slefui, a eficientiza cu noblete, eleganță, cultură și 7 ani de acasă???

 49. /palpitanta-pierdere-de-vreme/
  -zilele astea la NasuTV era ceva cu Holocaustul:
  tembeliziune,tembelizator,tele-c@cat!

 50. @Radu Humor, sunteți foarte generos sa scrieți acele cuvinte, dar din păcate devine nefrecventabil forumul Cotidianul.
  Si nu doar din cauza lui Charlie, ci mai ales n.e.s.i.m.t.i.t.i.lor care CLONEAZA nick-uri, de altfel chiar mai periculoși decât Charlie cu al cărui stil s-a obișnuit lumea inca din 2017 (?!).
  M-am uitat si eu pe comentarii mai vechi si văd ca toată lumea îl cunoaste pe Charlie.

  Dacă redacția tot nu poate sa îl țină in lesa pe Charlie, atunci sa scrie in precizare:

  Precizare:
  Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vul.garitățile, atitudinile ex.tremiste, antise.mite, ra.site sau di.scriminatorii.

  Va rugam sa ignorați textele comentatorului “Charlie” atunci când ataca la persoana alti comentatori, vulgar, ex.tremist, ra.sist si di.scriminatoriu sau sa le citiți strict in cheie satirica groteasca.”

  Am pus punct la cuvinte ca sa nu blocheze software-ul comentariul.

 51. sterizata de un editorial aparut in Cotidianul, Cooperativa GusaFM continua lantul de minciuni/diversiuni/manipulari la adresa lui Cornel Nistorescu, unul dintre stalpii presei scrise romanesti in ultimii 30+ de ani! Ultima diversiune sustine ca directorul Cotidianului (fondat de marele patriot roman Ion Ratiu) ar fi „goarna lui Coldea”. Alo, tovarasi, cititi articolele lui Cornel Nistorescu referitoare la cuplul de criminali Coldea – Kovesi inainte sa poluati aerul cu asemenea aberatii si sa intoxicati oamenii care va asculta cu minciuni! Despre Anca Alexandrescu, fosta nevasta acoperitului Dan Andronic, o impostoare infiltrata in presa cu ajutorul lui Gusa sr. (demolatorul postului Realitatea TV – care a dat Fiscului o teapa de milioane de dolari fara ca Justitia sa intervina), ma voi ocupa intr-o postare separata.

 52. Nea Coarnele ți-am mai spus iar dacă nu îti repet ai început să îmbătrînești urît.
  Înțeleg că nu îti place Dragnea dar vino cu altceva mai bun,dacă nu măcar „obținete”,fii bărbat și acceptă că un dușman uneori poate fi mai bun mai ales cînd nu oferi o altă alternativă.

 53. Bai, Charlie! N-o sa ma mai vezi pe aici.
  Cel mult o sa dai replici si o sa te conversezi cu nenorociții ăștia care clonează nick-uri!

 54. Maestrul o fi gelos pe lipsa de pe ecran sau a primit vreo „sugestie” din Metropola? ( Apropo, de vazut pe Netflix, daca ati ratat pe rcrane.”Masinarii infernale” cu o Londra f.f interesanta.Nu am gasit alta rima) Emisiunea a fost buna, iar Dl Dragnea , peste medie.De fapt , in opinia mea, singura in plus a fost …moderatoarea.La cat mai multe emisiuni si invitatii ale Dlui Dragnea.Slava suveranismului! Slava libertatea de exprezie!

 55. @ Nistorescu anunță că se ”redocumentează” țăran, că are un ”PNRR” personal, ?

 56. @Diana R.-pai tocmai ai subliniat o fractura logica,demna de o bucatareasa grasuta care nu are timp sa scrie baliverne pe forum.Lumineaza-ne ,doamna,ce motiv ar avea cineva sa va cloneze?Pai acela nu e sanatos la cap daca vrea sa fie ca dumneata.Cum rezolvi fractura logica ?Bag seama ca esti si admiratoare de Sosoaca Diana.Si trol rusnac.Si pro Putin.Multe pacate ai in carca doamna.Repet,si nu mai vreau dialog cu dumneata:mai bine la bucatarie.

 57. Doamna Diana R.,cum sa nu te mai vedem?Ce va suparat atata de tare?Nu ca am pierde ceva,dar nu se cuvine sa dati bir cu fugitii doar pentru ca cineva va da tarcoale.Ziarul Cotidianul nu face cenzura la comentarii(daca ar face ,as fi prima care nu mai scrie pe acest forum).Parerile si ideile cele mai diversificate (fara jigniri,desigur)sunt emblema si rostul acestei publicatii.

 58. După ce a activat o vreme prin presă unde nu a produs nimic notabil, Anca Alexandrescu – despre care Viorica Dăncilă, fostul premier instalat de infractorul Liviu Dragnea la Palatul Victoria, spunea că „este una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viaţă“ – a fost consiliera unora dintre cele mai controversate figuri politice din ultimii 30 de ani: Adrian Năstase, Victor Ponta, Sorin Oprescu și Liviu Dragnea.Mai vreti infractori?Anca Alexandrescu ,asa zisa jurnalista,nu merita nici o atentie.

 59. Dianutzo R.(ollasonata), ai uitat sa i te adresezi precum in varianta core lu’ raduca Humor cu „Draga Radu-ca”…Degeaba te scremi
  sa pari prospatura exibandu-ti nestiinta in privinta FURTULUI de PSEUDONIME, „patrioato romenglezita”. Pseudonimul meu a fost si a ramas cel mai atacat, atat cum ai repostat tu SASE selectii din sase comentarii vechi, cat si integrale, dar cu strecurarea unor dejectii ce nu-mi apartineau!!! Daca erai verticala si ireprosabila moral-caracterial trebuia sa evidentiezi marsavia AGENTILOR SOVIETICI de a apela la pseudonime precum „@Charlie”, „Je suis pas Charlie”…Humoroidul care-i un secsist ordinar ce m-a declarat „femeie” si m-a facut in toate felurile pt ca i-am atras atentia lui core ca nu poate face pe vestala in timp ce se dragalaseste cu ANTISEMITII, ATEII si APARATORII Sekuku si ai lui Ceausescu…Ma copiaza in jocuri de cuvinte, de ex. mai sus
  despre „‘firea-i’ minunata a lui core”, cu trimitere la FIARA Fierea care E RESPONSABILA PENTRU POSIBILITATEA ca Romania sa treaca prin COSMARUL ultimului deceniu, ca si cum anteriorii 24 de ani nu erau suficienti!!! Dar discut discutii cu cineva care
  s-a dovedit de o marsavie superioara hemoroizilor luati impreuna…EU condamn toate aripile Sekuku si toti prost-tracii, dar mai ales pe aceia care fac caz de „patriotism” si „iubire”…

 60. Cel cu IQ sub-unitar! Pentru ultima data: nu sunt pro-putin, pro-Sosoaca, pro-război, pro-PSD (hoțomani ca tine), etc. si mai am si un corp de fitness sexy model, educație si R&D cum tu nu vei avea in 10 vieti. Dar tu continua cu aberațiile. Macar Charlie este de un geniu machiavelic, tu esti din categoria “decât IQ100!”.

  Redacția, postați comentariile!

 61. Intrebare de baraj:cine a fost mai penibil:Liviu Dragnea sau ziarista lu Peste prajit?

 62. Tică, stilul tău este același cu al lui charlie, dar noi știm că sunteți una si aceeasi persoană. Misogină, antisemită, cu aceeași aveți o listă identică de persoane pe care le înjurați pe forum. Diana R, nu este nici-o persoană care să nu fi fost clonată pe forum. Dacă nistorescu nu a eactionat când idolul a postat un comentariu semnând „Nistorescu „, crezi că face ceva pentru tine?
  De unde nu ști că nistorescu nu este aidoma lui Charlie, adică antisemit, misogin…Cu cât mai multe comentarii, cu atât pică bănuții in pusculița lui Nistorescu…

 63. @ Charlie: pe domnia ta care postezi cele elevate comentarii nu dorește nimeni sa te cloneze. În fond câți știu mânui un motostivuitor ca să poată sa-și ridice comentările la nivelul celor ale domniei tale de 7 ANI.
  PS. Apropos: fiindcă te ai încoronat domnitor al scrisului și ti-ai pus cununa de ciulini pe crestet în prezenta lui Băsescu, îți trimitem drept plocon, în semn de înaltă recunoștință, un sac de coceni de porumb PIONIER. Am înțeles ca ești un ecologost convins și ca lupți pe toate fronturile împotriva risipei de lemn și materiale din care se confecționează hârtia pe care o folosești la Bideul primit cadou din America. La sacul cu coceni, am atașat și cartea tehnica de utizare. Ca un amănunt. Dupa utilizare pot fi spălați fără a suferi daune. Renunta la haita USR-ista a laturii Lgbtoqiste a SRI. Ăștia sunt capabili sa-ti fure coceni si sa-i folosească corect politic în scopuri creșterii prestigiului ideologiei pe care o promovează. Așadar. Atenție mare. Sa nu te auzim ca vei cere redacție Cotidianul drept remunerație pentru fiecare postare un cocean. Ar fi trist pentru prestigiul si onoarea domniei tale pentru care ai muncit în ture de zi și noapte la solicitarea comandanților din stejarul plantat in Băneasa pe coate și genunchi.

 64. Dl Claudiu Bleont s-a desbracat pe scenă de la chept în jos, nu în sus și a afirmat sfătos: Așa Mică cum e ea, îți faci treaba cu ea! Anca Alexandrescu si-a făcut treaba( nu treaba mare) de două ori cu aia Mică a lu’ genialu’ ziarist vanăt în cerul gurii, cu globii oculari gălbui! Genialu’ ziarist așa cum se autointitulează , e leit ca calitate intelectuală cu Adrian Ursu, Ursu care zice că China e mare putere in Asia! Adrian Ursu, ce putere? Cai putere*HP*, killowati*Kw*, puterea absorbită la axul motorului, Jouli? Anca Alexandrescu, aptsolventa de 2 rasuri de Facultăți: Școala Superioară de Jurnalistică unde era profesor universitar Pușcăriașul de Roșca Stănescu și tot profesor universitar cuțitaru’ din Brăila, Ovidiu Bălan, plus Dreptul la Ecologica! Anca Alexandrescu consiliera lu’ Popescu Călin Tăriceanu, a luat de la Kazmunai Gaz 123 000 de Euro, servicii de PR? Genialu’ ziarist( vorbe proprii) cu aia mică ce ridică, Anca A. cu 2 veceuri de Particulare, Realitatea +, Latrina3-CNN, Digi 24, etc, reprezintă kintesenta prostiei, grobianismului, Vectorilor de Manipulare al cetățenilor naivi care din drag Doamne butoneaza asemenea infecții Mediatice! Biblioteca, History, Discovery? Vise…

 65. Doamna @Ileana, despre ce vorbiți?
  Mie MEREU nu mi-au postat 60% din comentarii!
  In schimb, se permite clonelor sa posteze mizerii.

  Inclusiv CLONA de la 17:20 este privilegiata!!

  Se aproba insultele postate de IQ100, însă mie nu mi-au postat niciuna din cele 3 replici pentru propagandistul care m-a provocat la cearta.
  Asta nu este nici corectitudine, nici fair-play, nici “democrație” din partea redacției sau “moderatorului”.

  @charlie am văzut ca au furat nick-uri in trecut lui eduard, gelu, ileana, radu humor, Marius, tie si altora. Începând de ieri si mie.
  Însă tie ti-a furat nick-ul (acum vreun an) un alt intelectual care scria bine si argumentat, fara sa insulte pe nimeni. Am văzut asta ieri, căutând prin comentarii mai vechi, de pe vremea cand eu nu citeam Cotidianul.
  Nesimțiții ăștia care mi-au furat nick-ul NU pun spațiu între semnul de punctuație si următorul cuvânt + bagă diversiune ca sa fie înjurata persoana al cărei nick îl clonează.

  In fine, n-am timp sa mai pierd pe aici, am foarte multe proiecte, software de dezvoltat, etc., etc.

 66. Atitudinea fatza de Dragnea serveste ca o hartie de turnesol, de altfel si ca atitudinea fatza de Nea Cornel…Am spus-o si repet
  ca sa inteleaga prost-tracii, dintre toti imbogatzitzii sub bagheta sau ingaduintza Sekuku, Dragnea e singurul care A TRADAT-O si
  a incercat sa redea macar partial Romania ROMANILOR, nu pe vorbe, prin initiative legislative si legi…Fiind cel mai in masura
  sa ia pulsul societatii sekuku mioritice si constatand de decenii ca ROMANIA NU MAI POATE FI LUATA INAPOI, nu vad alta sansa pt.
  ROMANI decat o „prestroika pseudocapitalista”…CONDAMNAREA POLITICA a lui Dragnea in timp ce CRIMINALII DEVALIZATORI de miliarde sunt liberi e dovada indubitabila!!!Asistam la aceeasi PARODIE obsesiv-compulsiva incepand cu 1989, Duminica Orbului, 1992, 1996,
  2.ooo, 2004, 2009, 2014, 2019, cu aceleasi sperante false sadite in mod criminal!!! Monstrul rene=URA FATZA DE ROMANIA GENERICA
  e varful de lance al HAITELOR reunite, a Cpt core si a Tica-losului tomlin in atacurile murdare, marsave, bestiale, hemoroide la Nea Cornel!!! Trecerea de la adulatii libidinoase la atacuri turbate tradeaza deviatii comportamentale mult mai grave decat cele curente de MULTIPLICARE PATRONIMICA!!! Capitanul Legiunii, core, a si recunoscut ca se reinventeaza ca sa „scape”…

 67. Persoana din spatele pseudonimului Marius! Avea dreptate dl Nichita Stănescu referitor la Alter Ego-ul dvs! Moloz de cuvinte!Dvs puneți frișcă, zahăr, fructoza și galactoza în postări! Înnebuniți cititorul prin plictiseală! Domnule Marius! Sunteți un „Film Porno” în derulare, toți derulam caseta ca capat și așteptăm cu toții ca dvs să „atingeți” punctul G! Cu cortexul,cu limba,cu gura, sexul! În zadar! Ne-am desbracat de chiloți și dvs sunteți „pacientul doctorului Ciomu”? Sunteți „moale” în postări, ca după o mâncare cu fasole cu maioneză expirată! Nu aveți „nerv” stimate domn! Nu aveți nerv, sprint, adrenalină. Cititorul nu rămâne cu nici un mesaj! Firea e coruptă? Ciolacu va fi noul președinte? Adrian Năstase a nenorocit pe veșnicie România? Dan Ioan Popescu a distrus pe veșnicie Tractorul Brașov, Steagul Roșu Brașov, Uzina 2 Brașov, COS TÂRGOVIȘTE? Domnule Marius, Sunteți ca testiculele la un banal raport sexual! Participă dar nu se bagă! Curaj omule, curaj! Bagi Oze( știi ce sunt Ozele?) în postări, vrei ca să ne umpli de Diabet? Curaj găină că te tai!

 68. Farfuridi, crezi că ne am nascut ieri.Normal ca Dna Alexandrescu poate fi ce a fost si tatal dumisale .Noemal ca Dl Gusa poate fi si mai mult decat atat.Normal ca fostul sot Andronic, daca scrie despre ce scrie, inseamna ca stie (” sa se afle de unde stie”..).Vorba onorabilului Domn Geoana „Nici noi nu mai stim cati suntem”.Dar sa ne iei cu texte „stâlpul presei romanesti” (de acord, dar cand a inceput si unde a activat crezi ca a fost neinstruit si dânsul?).Iar pe „marele patriot Ion Ratiu” unde MI (6) l incadrezi??

 69. Viața? Pușcărie Planetară! Nimic nu e întâmplător, ispășire dintr-o altă viață! Doamna Anca cu unu’ care e ziarist de geniu? El hoț, ea sireata! Căsătorii din enteres! Dl Nistorescu vrea de la specimenele astea, informații, adevăr, catharsis, evoluție? Stai între munți cu telecomanda între picioare, berea la pat, în chiloți, râgâie gâtul de placere? Noi animale, TV- ul animal! Bunul Dumnezeu îngăduie pe toate! Peste 1 h Sf Teodora de la Sihla Morsa Competenta Slinoasa și Adormită, Sf Parascheva Pie- lemnului analfabet, plictisit impostor! Cele două cadavre mediatice la 3 televiziuni purtate ca Sf moaște în caz de secetă! Să râzi, să scuipi, să schimbi canalele?

 70. @marius,sa nu uitam de ploconeala și limbile trase Gabrielei Firea,dăunăzi.Sigur ,marius ai atins coarda G….uah,uah,ce limbă catifelată, ar fi exclamat,in transa, Găbița Firea.

 71. Tică, esti Editat sinistru. Il certi pentru @marius cu aceleași stereotipuri verbale care iti definesc neputința pentru care esti infirm. Mental ești praf. Ești și las, nu mai semnezi Tică din Calarași, Tică Paraschiv din cslarasi. Rsti de o lașitate vecină cu disperarea. Cred că nu si vaxut femei decât in poze. Dacă făceai armata, erai mai echilibrat, dar esti prixonierul propriei minyi bolnave. Disns R te confundă cu „Charlie”, dar esti recognoscibil dupa numele repetate ca o mantra.. Contezi pe ideea că numele pe care le invoci nu se coboară în haznaua vietii tale de haimana fără rost prin viață.

 72. Să revenim la temă: Deși cetățeanca isterică Anca A. e profund dezagreabilă, speram ca din campania OMV să iasă ceva. Încă mai sper…
  Dar duminicile cu Dragnea sunt jalnice, ca și întâlnirea pe are au avut-o românii din Harghita și Covasna când marele om era șef al PSD. Nenorocitul ținea morțiș cu UDMR, era dezinformat total despre ce se întâmplă în zonă – ne demonstrează și azi că ar fi vrut să fie un umil copiator al lui Orban Viktor, dar nu a avut și nu are organul respectiv pentru așa ceva. Nu are nimic: nici idei, nici charismă, e un labagiu sudist care vrea putere și atât.
  Mitrea e o cutră greu de definit, un soi de cuțitar politic. Când era al doilea om al puterii (receptat ca atare de toți și investit oarecum cu acest statut de însuși Năstase) a făcut 2 deplasări oficiale în Harghita. Despre acestea e prea mult de narat, nu am spațiu să intru în detalii, concluzia este că s-a comportat ca ultimul om din lume care ar putea pretinde că este român. Destinul său austriac ulterior e un detaliu. Semnificativ.

 73. Nicolae Ciucă prezintă plan de reducere deficit bugetar! Am citit bine? Am citit în limba română? Sunt viu? Sunt în România? Un vehicul biologic care vb prin Onomatopee precum Cimpanzeii, plan de reducere deficit bugetar? Clasa a V-a Matematică la Tablă Matematică, își ștergea mucii de mânecă hainei? Doctorat? Sau putini cu brânză, plicul cu Dolari, curcani grași, porc de crăciun, Aur, torturi, românu’ e generos la luat diplome! Fearee vechi cumpăr, diplome de Doctorat vaaand! Vând speranțe, Vând viitor, Vând viitor general 4 stele! Feare vechi cumpaaar! Diplome dau…

 74. Domnul Nistorescu când ii vede pe domnii Gădea și Ursu, crede ca a dat la Animal Planet?Domnule Nistorescu, găsiți la dl Ursu Adrian cuvintele: Curbă de Histerezis, Elongatie, Amplitudine, Osmoza Inversă, Entalpie de Reacție, Cation, Anion, formula colesterolului, LDL, HDL! Dl Nistorescu vrea de la dl URSU catharsis? Păpușile Muppets! Păpușile Muppets! Dl Ursu Latrina3 CNN, citez: China este o mare putere din Asia! Omu’ nu s-a bâlbâit, omu’ nu s-a bâlbâit? Director pe 20 000 de Euro la Latrina3 CNN? Dle Becali! Dați cu agheasma peste Dracii, Diavolii de la Latrine? Cine Dracu ii urmărește? Tot niște prosti, tot niște involuati! Anatolie Hristev, Gheba, țara geme de proști, țara geme de proști!

 75. Mica mica dar te strica: urat vocabular mai ai!SRS a facut puscarie ca asa fost ordinul…in fine bagi in aceeasi oală TV f diferite. Dar crezi ca Discovery sau Hustory ar fi obiective. Serios? Te ai uitat la ele suficient??cam stii cine sunt actionarii, scenaristii, regizorii , de ce
  a fost trecut pe linie moarta Bear Grills de exemplu??
  Diana R. ,exveptand o postare, nu am polemizat cu dta si nu insult .

 76. Citez din memore citez din memore: Dan Andronic: Eu cu Ion Cristoiu suntem „titanii” gazetariei din România. Domnule Andronic, dacă v-ați „împiedicat” de fraze lungi de maxim 11 cm, tot degeaba! Vedeți că dl Rasputin vorbea „neîntrerupt” 16 reprize de fraze de 34 de cm! Dvs nici de virgule nu aveți „loc” pe o coală de A4! Râsete, rânjete cu suptînțeles la Latrine și Nevasta te „deconspira” la unitatea de măsură în inci? Vai de impostori cu burti revărsate la Latrine! Să dea Nevasta din casă?

 77. Persoana din spatele pseudonimului IQ100! Te pup pe suflet! Te pup pe suflet! Ai fost în cartierul Francez? Ambasada Chinei? Erou Iancu Nicolae? Am stat de vb la „beție” cu unu’ cu ochi albaștri care a împușcat în Devla unu’ ca tine în 89′. Nu că mă amuzi, ori ești slugoi, ești oxiur, ori ești securist, ambele două proaste! Cântă fraiere la altă masă! Du-te idioten și aprinde o lumânare la Eroii Revoluției! Aprinde o lumânare ca să nu crapi în Iad! Legea Conservării Energiei, adică de unde furi, trebuie ca să pui la loc, cu sufletul tău, sufletul copiilor tăi, nu contează! Echilibrul Energetic trebuie ca să fie „perfect” PER-FECT. Tu „driblezi” Divinitatea?

 78. Tică, nistorescu e prost că sa uitat la Antena 3 ?
  Tu ai proprietatea cuvintelor?

 79. Tică nume real. Am râs cu lacrimi. Dacă tu nu ai umor, atunci cine? Felicitări

 80. Ce zici Diana R.(ollasonata) ce admiratori ti-ai facut in cateva saptamani de aparitie pe post de ghilotina ambulanta? Tembelul
  de la 19:28 care a intrat in libi dou se face ca nu stie de CONFUZIA intretinuta de HAITA Cpt core care-l numea pe Tica Ticutza,
  un fel de SARUT SICILIAN inainte de a-l da la ghilotina si a-l identifica marsav cu mine,DIVERSIUNE pe care ai preluat-o din zbor
  fiind CORELIGIONARA cu HAITA…Cu declaratii patetice de „adio” sunt confruntat de cand a fost rebotezata core, iar rene poietul ratat ne-a amenintat cu retragerea la baze de vreo zece ori, ceausistul rasputinizat avand URA FATZA DE ROMANIA GENERICA fiind tot timpul prezent cu dejectii patriotarde…Si Batranul Batracian AlCibiade,Balta statuta a Brailei a amenintat cu retragerea
  la luminisul din Padure la fel de patetic, dupa ce m-a atacat si mai marsav decat ai facut-o tu sau camaradul marius…Prezenta ta e necesara HAITELOR, dovada ca tiza ta Rollasonata te vrea alaturi…Prezenta ta imi usureaza DEMASCAREA SOVIETICILOR, asa ca
  te implor, nu pleca, nu ma lasa de izbeliste cu „nenorocitii(HAITELOR reunite Sekuku) ce cloneaza PSEUDONIME(precum Cpt core)…

 81. Dragnea este boala rezistilor. Am scapat de Dragnea. Anul viitor scapam si de rezisti!

 82. Eu Domnul Nistorescu Cornel clamează se fură in România? Se fură? Ce părere aveți? Ce părere? Televiziunile „furajate” cu 50 000 000 de Euro de Ludovic Orban, sint obiective? Adrian Ursu înoată în sute de mii de Euro? Gădea la fel? Ciuvica idem? Nu mai „există” membri de partid care plătesc cotizația? Bani publici pt huzur, huzur, lux, huzur, lux? Forță a Dreptei Orban Ludovic se „căiește” pentru greșeală? 110 milioane de Euro anual suptventie partide? Credea Stâlpul de Cafenea de la Ciresica că așa câștigă voturi? De 33 de ani Tăietor de Frunze la câini? Ești scuipat, „ejaculat” la anu’ din politică? Pierzi în Parlament, plângi în pumni, pe margine??? E greu în Privat, e fff greu? Competențe, lb Engleză, sculat de la ora 4? E fff greu!

 83. „Je suis pas Charlie” este o bataie crunta de joc fata de tine, atata lucru n-ai inteles. Este bolduirea unui tincre exploatat in orb de securismul lui Anton Antonoviciu Rog-ozin. Este reactia fireasca a oricarui om cu numar pe casa la un budos csanga ce distruge, voit sau nu (alta discutie), cel mai mare simbol de solidaritate umana (Je suis Charlie) realizata in lume. Doar un Rog poate fi speriat de asta si de la asta i se va trage abisul caderii, propria defenestrare va fi o scapare. Cautati de pe acum un „azil de nebuni” in Voluntari. Charlica se apara victimizandu-se de antisemitism. Ex clus, neamul ales nu poate avea asa un vanprosto. El vine decat de la Ojdula (n-am gasit alta rima).

 84. Iar pe „marele patriot Ion Ratiu” unde MI (6) l incadrezi?? Super găselniță, demnă de un I.Q chiar mai mare :
  „ pe marele patriot Ion Ratiu” unde mi-l incadrezi ?? ? 😎
  În schimb asta cu „cel mai mare simbol de solidaritate umana (Je suis Charlie) realizata in lume.”, a 1 ia e demult răsuflată, după ce a fost răsumflată ! 😉

 85. @ Tica;
  Îți citesc cu interes comentările. Ești un geniu. După fiecare postare, îmi iau notițe. Uneori pun mana pe dicționar ca să înțeleg sensurile ascunse ale cuvintelor. Alteori fac apel la un prieten, profesor universitar, om erudit ca să mi le descifreze. În general îți admir limpezimea gândirii, fluenta raționamentele, enumerarile de persoane, limbajul elevat, profunzimea subiectelor abordate, nerepetivitatea ideilor și firește sumele imense pe care le plătești statului pentru angajații domniei tale. Apreciez faptul ca te trezești la 4 dimineața ca sa pleci prin tara in căutarea timpului pierdut și a contractelor în derulare. Îmi imaginez ca vii seara acasă obosit intelectual și frânt de sale. Cu toate acestea îți iei telefonul in mana și postez zeci de comentarii ca hrana spirituala pentru adepții care te așteaptă cu gura deschisa și cu inima cât un purice ca să vadă dacă mai postezi. În ceea ce ma privește ai dreptate ca întotdeauna. Numai domnia ta imi poate înțelege neputință pe care mi-o exprim haotic și fără conținut. Ma gândesc ca e bine ca nu-ti încarc memoria cu bagaje inutile. Ar fi păcat. Ea trebuue sa rămână disponibila pentru lucruri mărețe, pentru idealuri revoluționare, pentru condamnări autentice și pentru creați cu valoare normativa. Ce bine când tu faci Tic și eu Tac. Toate acestea ma determina ca eu sa Tac și tu sa Tic. Tic Tac- suport de curs pentru Charlie, în numele căruia au gla- SUIT spre astre.

 86. Nu stiu daca modesta mea apreciere are vreo valoare,dar talentul e talent.Maestre Nistorescu, curespect, va felicit !

 87. Misoginismul a atins cote paroxistice.De la fătălăi elucubrați ca IQ 100,la babe uscate ca Rollanson va manifestați îngustimea morală și frustrarea.Poate veți zice că mă laud,dar să știți că pe mulți bărbați i-am făcut de poveste așa ca să mă amuz.La fitness mi-am făcut un corp de invidiat,sunt frumoasă foc.Spun asta că sa va fac in ciudă și nu-mi pasă de frustrările voastre.Daca Cotidianul nu combate furtul de nick name-uri,și nu cenzurează atacul la persoana,pe mine n-o să mă mai vedeți pe aici .Frustraților.

 88. LOL! Cuiva i-au murit lăudătorii:) imiți și tu pe cineva dar dai cu bata-n oala cu ciorba.

 89. @ileana rol a pus mâna pr O carte. Era un valet de treflă.

 90. Nu v-ati gandit niciodata ca Charla are umor cand apare sub masca Diana R,asa-i? :)))) E mai haioasa Charla decat Diana.

 91. @fara nume
  1 AUGUST 2023 LA 10:57

  Troli useristi si pesediști de la aceiasi firma care se îndoapă cu zeci de milioane de euro din fonduri publice – furați nick-uri si creati mizerie. Eu nu postez ca sa fiu clown ca tine, boule! Dacă tu confuzi fapta ta penala cu umor este partea a doua!
  Am văzut in globul de cristal ca o sa crapati de chinurile aferente bolilor create de cancer, demoni infecți. Atentie: nu este blestem pe care nu l-am lansat sa nu se fi adeverit in 5 ani.
  Apoi o sa vin sa-ti trag o flegma pe mormânt la fel ca si patronilor pt care faci treburi murdare!

 92. @Ileana Rollason, 22:46 este vizibil CLONA.
  Eu nu am insultat niciodată pe nimeni, neprovocată.
  Când sunt provocată, răspund proporțional! Doar ca nu îmi sunt publicate replicile.
  Asta care postează cu 10 nick-uri, inclusiv cu “fără nume”, clonează.

 93. @Ileana Rollason, 22:46 este CLONA.
  Eu nu am insultat niciodată pe nimeni, neprovocată.
  Când sunt provocată, răspund proporțional! Doar ca nu îmi sunt publicate replicile.

 94. Blestemul neintemeiat se intoarce la emitator,isterica mica! Get a life!

 95. @ Diana R.
  Diana, zeita romana a vanatorii, naturii, lunii, fertilitatii si nasterii, fiica a lui Jupiter.
  Originar, o zeita a fertilitatii, apoi si un simbol al castitatii, Diana era venerata mai ales de catre femei, ca ocrotitoare a graviditatii si a nasterii usoare. Era faimoasă pentru putere, grație atletică și frumusețe. Romanii i-au dedicat un festival care avea loc pe 13 august. Se stie, din consemnarile lui Cicero, ca cel mai reusit numar al festivalului era concursul ” Flegma de AUR”. Din păcate, ca si-n antichitate si acum e venerată doar de femei, nu si de barbati, desi are un corp superb, o fata angelică, un vocabular de sfantă si o tolba de sageti cu care poate ucide fara sa stea pe ganduri. Sunt convins ca Diana a militat activ impotriva cuiburilor de legionari, bolsevici si antisemiti in npresa vremii. Nu se cunosc cauzele care au condus la incetarea festivalului, dar se presupoune ca s-a scuipat pe mormantul unui consul, devenit ulterior imparat. Oricum, momentan zeita Diana este o feminista convinsa, care paradoxal curentului, militează impotriva avortului si a cresterii animalelor d companie in casa. Spre deosebire de Antichitate, pe acest sit este unul care uraște femeile, le jigneste constant flosind un limbaj grobian demn de Misterele Micului Paris din Sectorul 1. Asteptam ”Invazia șobolanilor” , noua ecranizare dupa romanul cu acelasi nume, adică: Invazia extraterestrilor. În rolul șobolanilor adepții sectelor Baneasa, Licuriciul si Varzei Rosii Lgbtiqistă.

 96. Succes Don Quijote in razboiul clonelor,tu nu clonezi,doar imiti si improvizezi fara talent! Nu te lua in serios si nu te mai juca cu vorbele ca-ti sapi singura groapa sau iti musti coada,din neatentie,prostie,narcisism!

 97. @ Diana R. : fii înțeleaptă precum doamna core și frumoasa precum sufletul ei.

 98. A mia unu oara spun:pe mine n-o sa ma mai vedeti pe aicea.Ranghiunosilor si frustratilor!

 99. N-avem noi norocul asta:) Ramane Charla pe baricade. Oricum,e mai simpatica desi ii tot ploua,tuna si fulgera.
  Toni Braxton – Un-Break My Heart si vaya con dios don’t cry for louie.

 100. @marius: cu răul trebuie sa te lupți, altfel de calcă in picioare.

  N-am insultat niciodată femei pe forum: pe Sosoaca, Firea, Gorghiu, Anca Alexandrescu, pentru ca văd ca ele oricum își primesc de 10 ori mai mult hate decât merita. Niciun bărbat n-a sărit sa le apere! Ei bun, misoginismul si hate-ul se combate punând la punct trolii!
  Faptul ca ulterior s-a dedus ca sunt pesedista, putinista, ca as vota cu AUR sau SOS, etc. este strict problema lor de percepție eronata.

  @ fără nume: deșteptule, NU nu am clonat!
  Panaramo clona 12:56, astea sunt replici la infracțiunile tale, nu postări independente!

 101. Rapandulelor. Idiitii ăștia cu trimisul prea repede ma exasperează. O alta forma de șicanare.
  @ Diana R. Frumos spus: cu Raul trebuie sa te lupti altfel de calcă în picioare”. Eu zic sâ nu renunti. Când intri intr-o bătăliei asteapta-te la tot ce e mai urat. Cu timpul te vei călii. Viata e o continua lupta. Ia exemplul doamnei core. E atacata non stop. Și ea răspunde cu înțelepciune și cu dragoste. E atuul suprem a femeii creștine plina de înțelepciune.
  Pa. Am făcut sport de înaltă performanță și știu ce înseamnă munca care sa te tonifieze și sa te releliefeze.
  Ps1. Am avut și am atat de multe clone încât m-am saturat ca sa le răspund. Una dintre ele ti-a răspuns ție. Încearcă sa te obișnuiești cu stilul celui care postează și vei înțelege și rolul clonelor. O zi buna, Diana.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.