Panică în Hunedoara

A fost alertă maximă duminică noapte  în județul Hunedoara în urma unui incendiu puternic izbucnit la o fabrică de mase plastice din apropierea municipiului.

Norul de fum s-a ridicat la mare înălțime putând fi văzut de la o distanță de aproximativ 10 kilometri, astfel că o echipă de la Garda de Mediu s-a deplasat, duminică noaptea, la fabrica din apropierea municipiului Hunedoara, unde a izbucnit incendiul.

„Deoarece prin ardere, deșeurile din plastic au generat o mare cantitate de fum, la locul dezvoltării incendiului s-a deplasat și o echipă a Garzii de Mediu. Norul de fum nu a fost purtat de curenții de aer spre municipiul Hunedoara, ci s-a ridicat la mare înălțime, putând fi observat de la o distanță de aproximativ 10 kilometri”, a spus Doda.

Potrivit acesteia, intervenția pompierilor a fost dificilă, deoarece hidranții erau dezafectați.

„Incendiul puternic a izbucnit în curtea unei companii specializate în fabricarea maselor plastice, din apropierea municipiului Hunedoara. (…) Pompierii au reușit controlarea arderii și limitarea propagării acesteia la halele de producție în câteva zeci de minute. Intervenția a fost îngreunată de faptul că hidranții aflați în interiorul obiectivului erau dezafectați, pompierii fiind nevoiți să realizeze alimentarea cu apă în sistem navetă, de la cel mai apropiat hidrant funcțional”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda duminică seara

În urma incendiului, un muncitor aflat pe platforma industrială a fost rănit, suferind arsuri de gradul întâi la piciorul stâng.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

1 Comentariu

  1. functioneaza ceva la noi? daca nici presedintele nu poate comunica cu prim-ministrul…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.