Partidul Conservator își alege noua conducere

Sâmbătă, Partidul Conservator își alege o nouă conducere.

La Romexpo vor fi aleși președintele, președintele executiv, prim-vicepreședintele și secretarul executiv al partidului.

Pentru aceste funcții candidează câte un singur candidat: Daniel Constantin pentru funcția de președinte, pentru funcția de secretar general, deputatul Damian Florea, pentru cea de președinte executive, Vasile Nistor, iar pentru funcția de prim-vicepreședinte, Cristian Popescu Piedone.

Vor participa la congres și președintele PSD, Victor Ponta, președintele UNPR, Gabriel Oprea, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.