Partizanat mizerabil la Antena 3-CNN

În Cotidianul de joi, Octavian Știreanu a scris pe larg despre mizerabila atitudine a celor de la Antena3-CNN. Cu o nemernicie frumos împachetată în foița argumentelor false și legată cu fundițele fățărniciei, ,„clasicii” Latrinei TV, cum o numesc cei care s-au săturat de manevrele lui Dan Voiculescu și de jocurile sale prin intermediul postului de televiziune, au continuat încercarea de minimalizare a mișcării sociale a transportatorilor și agricultorilor. Oameni despre care mulți mai aveau o brumă de încredere s-au orchestrat să arate telespectatorilor că protestul a început de la interese politice, de la oameni agățați și urmăriți, că Daniel Andruș este dubios, că rușii ar avea antene și interese să amplifice protestele, că descinderea lui Simion și Șoșoacă ar fi dovezi de conexiune politică și de influențe estice.
O secundă n-am putut vedea o analiză a gafelor și improvizațiilor guvernului Ciolacu, a cîrpelilor fiscale și a măsurilor cretine, ne-economice ale grupului său de sforari de la Buzău, Slatina și Brăila și de unde or mai fi. Cum să critice Antena 3 și celelalte medii din clanul Intact o improvizație a guvernului Ciolacu cîtă vreme tot grupul papă la greu de la Guvern și de la societățile proprietate de stat. Cît cîștigă din publicitate este ceva. Dar cît mai strîng din forumuri și dezbateri, cu susținerea guvernului și a societăților cu capital de stat, numai DNA-ul poate afla. Nu-i săptămînă și nu-i lună ca Antenele și Intactul să nu organizeze într-o sală din Casa Poporului o dezbatere finanțată cu discreție. Și la care Alessandra Stoicescu și Adrian Ursu se întrec la cîntat în strună și colectări de fonduri pentru Intact și Antene.

Nu-i aranjament politic ca Antenele să nu recompenseze sprijinul cu o campanie în interesul guvernului PSD și a premierului Ciolacu. Cum se împiedică Marcel Ciolacu de ceva, cum dă fuga la Antene ca s-o dreagă, ca să se justifice. Nu dă PPUSL o amărîtă de declarație că Antenele o umflă și umplu programele cu prestația figuranților din acest partid inexistent. Dar se pronunță la greu ca mari gînditori ai nației, trimiși de popor la alegeri să stea sub pat, nu să se pronunțe. Nu sunt alegeri în România ca fantomaticul partid să nu sprijine PSD-ul și să nu se aleagă cu niște locuri pe listele de parlamentari europeni sau pe cele pentru Parlamentul României.

Televiziunile aflate încă sub influența lui Dan Voiculescu practică un soi de înșelătorie politică pe baza mediatizării. Cu manipulare prin intermediul Antenelor, PPUSL și grupul Intact obțin posturi, bani, avantaje și ce își mai dorește Varanul.
Cînd Marcel Ciolacu nu are timp sau cînd diversiunea este prea grosolană, îl trimite la înaintare pe țuțărul său pentru comunicare, numitul Lucian Romașcanu, fost ministru al Inculturii, partener de pescuit și fost șmecher pe la ziarul Cancan. Cît a fost ținut de Stelian Tănase la TVR, Lucian Romașcanu a mucezit într-un birou și, de cum a pus mîna Covrigarul pe cariera lui cenușie, l-a transformat într-un jucător grosolan în slujba partidului și al președintelui personal.

La emisiunea de pomină de la Antena 3 de miercuri seara, Romașcanu s-a întrecut în tot soiul de insinuări și strîmbe, ca un mason care vrea să-și belească adversarul folosindu-se de pensete și mănuși de mătase. El s-a grăbit să o scalde în lături parfumate cu îndoieli și aluzii, nu care cumva să-i pută gura a fake news sau a delațiune și nici să lase partidul în rahatul în care a intrat de pe urma genialei strategii economico-financiare și de redresare a țării, bolmojită de protectorul său Ciolacu.

De multă vreme n-am mai văzut o așa încercare nerușinată a unei televiziuni de a minimaliza o problemă socială, o situație, o revoltă și de a propti un premier chinuit de idei stupide. Operațiunea de la Antena 3 nu era rodul neinspirației sau al prostiei și inculturii politice a celor prezenți, cît dovada ticăloșiei lor și a jocului făcut pe bază de recompense în favoarea unui premier lipsit de viziune, împiedicat și-n decizii și-n gîndire.

Cînd protestele s-au încins, momentele dificile pentru echilibrul politic și pentru starea societății, se vede ce rol nefast joacă Antena 3 cică și CNN în manipularea evenimentelor din țara noastră.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 97

172 de Comentarii

 1. Mai important este sa ni se spuna cine se afla in spatele batranului Varan. Intr-o tara controlata strict de 34 de ani de securitate (in cardasie cu stapanii ei din vest cu care l-au inlaturat pe Ceausescu) este imposibil sa credem ca Varanu este chiar de capul sau. Mai ales ca l-a redisciplinat dupa ce l-au tavalit un pic prin puscarie.

 2. „Parteneriatul mizerabil” nu est3 nou.
  I-a redisciplinat guvernul lui Iohannis la pretul corect in plandemie. Radu Tudor s-a auotcalificat analist vaccinist.
  „Parteneriatul mizerabil” contoinua si a intrat in etapa de campanie electorala. Alti bani, alta distractie, aceiasi campanie de minciuni in parteneriat guvern-privata

 3. @ Se-ncăierară iarăși găinari din presă,
  Formați pe vremea când se umbla cu lesă,
  Apartenența și-o clamară, de ,,stupid”,
  Brucan eliberându-i de unicul partid !

 4. Interesant articol , dar , parca putin prea dur ! Partea comica , putin enervanta este ca invitatii adusi in unele emisiuni de actualitati , de regula oameni competenti, nu sunt lasati sa-si exprime ideile , ci mereu le este luat cuvantul din gura ! Nu sunt invitati , decat, pe post de auditoriu, pentru a asculta pozitiile celor ai „casei”, de regula, moderatoarele, ce cred ca stapanesc adevarul absolut ! Imi pare rau , dar aceasta este realitatea trista de la A3!

 5. Shosho a declarat cu gura ei, tot la A3-sinn, ca ea este organizatoarea protestului. Schimba ochelarii si pune aparat auditiv !

 6. & Avansul tehnologic și cel al științei au limitat marjele de eroare ,deci o altă formă de , ”restrângere a libetăților”, ?

 7. Cu riscul de a te enerva draga „nea Cornel”îți spun că Daniel Andrus e caraghiosul caraghioșilor și nu trebuie să-l facă A3 de râs ,se face singur și s-a făcut!
  Singurul lui scop a fost să apară la tv să-l vadă lumea ,neamurile că-i fermier și să spună câteva cuvinte goale ,cate a putut și câte i-au ieșit pe gura.
  E un caraghios mare de tot!
  D-ta „”nea Cornel”ești supărat pe A3 că nu spune despre Ciolacu ce vrei d-ta să spună și din cate vad eu și și o lista de revendicări ,76 la număr, cu ce ar trebui să spună A 3 despre guvern și Marcel Ciolacu!
  „Cu riscul de a nu-mi intra comentariul îți spun că ești cel puțin la fel de caraghios că acest Andrus,”nea Cornel”.
  Andrus e un fel de Grinda,îl mai știi, din guvernul Orban ”
  Grinda era ,la vremea lui esență emanației liberale,dar te făceai că nu-l vezi că era de dreapta!
  Tot ce trăim azi se datorează lui Johanniss el este „ctitorul” României de azi dar laturile le arunci in capul lui Ciolacu că atâta poți!
  Eu îl învinuiesc pe Ciolacu pentru că tace și nu spune toate „realizările”lui Johanniss.
  Răscoală zăpăciților din aceste zile este Aurista și Sosochista oricât ar vrea sa para altceva!

 8. In timpul asta, oameni decenti, pe treaba lor protesteaza in frig pentru drepturile care li se cuvin.

 9. Vad ca nici Nistorescu n-are pic de curaj sa puna degetul pe rana , cheia nemultumirii este impunerea de catre partenerul strategic a pomenilor nesabuite ce trebuiesc date ukranilor implicand nenorocirea agricultorilor autohtoni . Care grane nici nu sunt macar ukrane , doar provin de acolo si trebuie valorificate musai , indifer. de consecinte , banu sa iasa (va spune ceva Du Pont, Monsanto , Cargill ,?). Si noi ne dam drk. intre noi , o fi bine ?
  Poate ati citit ce a spus E.Todd ! P.S. Polonii , ungurii , slovacii , or fi prosti ? Nicidecum ! Curajosi , da !

 10. Victor Orban și ILDIKO!

  La Sumuleu la sărbătoare
  Venit ungur mic și mare.
  Toată lumea gura casca
  Și așteaptă Victor Orban sa grăiască ,
  Ungureasca!

  Numai una unguroaica grasa,
  Nu astâmpăra deloc
  Și ridica pindileul
  Să se usureze -o leacă.
  Victor Orban o zărește
  Și se inervează tare,Apoi striga în gura mare,
  -Ildiko ce Isten faci!!!???
  Iar arăți tu curul mare
  La măreață sărbătoare
  ,Trage pindileul la loc!

  Strici aceasta zi măreață,
  Lumea în loc uite la mine
  Vede sub pindileul la tine.

  Și nu înțelege ce grăiesc
  De Ținutul Secuiesc!
  -Victor Orban ,mare bai
  Pe drum când venit
  Încoace muncat prune românești
  Cu sâmburi cu tot!
  Până pindileul
  Strâmt a fost,
  Musai ridicam la spate
  Că sa nu se murdărește
  Că eu tare Chistase-s
  Și nu am putut răbda
  Și am slobozit pe drum
  In Ținutul Secuiesc.
  Eu nu-s prosta că tine
  Să duc la Hungaria cu mine
  Las aicea in Ținutul Secuiesc
  Și la anul când venim
  Muncam prune ungurești
  Din Sâmburi românești.
  Vezi ce bine eu gândit!

 11. Nu vă mai uitați la posturile de „știri”, fiindcă dezinformează. TOATE! Nu vă mai uitați la posturile de divertisment fiindcă promovează absurdul, vulgaritatea și subcultura. Ignorarea este cea mai sănătoasă atitudine!

 12. 400( patru sute) de localități nu au medic de familie? Mori de la o banală înțepătura în cui ruginit? Acum psd-pnl a scăzut cu 30% asistența de bază, medici de familie? Ăștia vor ca să ne extermine? În 2023 Johannis cu camarila analfabeta. 23 de milioane de Euro pe călătorii, lux, luxul de pe Planetă, mâncare cu garnitura de tren la Protocolul de Stat? Industrie zero, economie zero, 450 000 de bugetari în plus? În plus pentru ce? Agricultura e privată, industria e privată, trântori sunt la Stat ca să stea? Se moare cu zile pe scările Maternității și prostul României, PM care cară armele de vânătoare la un terorist arab? Revoluționar? Docturand SRI? CU Ecologica la 37 de ani și cu carte de muncă la 38? Efectiv nici nu îți vine ca să mai scuipi, nu mai ai salivă în gură! Asta ați votat, de aștia muriti cu zile! Medici de familie? Vise taică, vise!

 13. aseara,mai aveau putin si il crucificau pe Nicusor Dan ca ‘ ar fi facut alianta cu Sosoaca’ si a aprobat,perfect democratic, mitingul din Capitala din piata Consitutiei a agri-proprietarilor si tir-propietarilor :))adica intelegem democratia numai cand e convenabila,cand nu aplicam dictatura
  e greu digerabila democratia si opozitia chiar si dupa 35 de ani de la caderea comunismului ,mai ales de securisti dovediti si slugile lor

 14. aseara,Antena 3 mai aveau putin si il crucifica pe Nicusor Dan ca ‘ ar fi facut alianta cu Sosoaca’ si a aprobat,perfect democratic, mitingul din Capitala din piata Consitutiei a agri-proprietarilor si tir-propietarilor :))adica intelegem democratia numai cand e convenabila,cand nu aplicam dictatura
  e greu digerabila democratia si opozitia chiar si dupa 35 de ani de la caderea comunismului ,mai ales de securisti dovediti si slugile lor

 15. Eu sunt unul sincer,nu vad de ce n-aș fi,Andreea Sava de la A3 este de departe cea mai buna iar între Gâdea și Ciutaci îl prefer pe Ciutacu!
  La A3 sunt ,per total,cei mai buni!
  Asta despre televiziuni !
  In ce privește partidele politice voi vota PSD pe linie că e partidul cel mai normal la cap.
  Și sunt nu numai sincer sunt și practic,votez cu cine îmi dă și mie ceva și de 33 de ani singurul care a dat a fost PSD!
  Va mai spun ceva de pus in rama :
  Să ne ferească D-zeu de AUR de Sosoaca ,care nu sunt altceva decât USR .
  Eu îmi dau seama in ce lume trăiesc și știu că nu o pot schimba și atunci îmi fac singur cate un cadou ,zâmbesc
  și lucrez de îmi sar capacele.
  Ne mai auzim!

 16. De parc-ar manca bani la micul dejun, nu tot produse romanesti (suntem la postul teve nationalist, nu strainez).

 17. Dle Nistorescu, Chiar NU va spune nimic acel CNN? Pe bune? Sau, faceti la fel ca ei si ne impingeti in ceata? DE CE NU SPUNETI LUCRURILOR PE NUME? PENTRU CINE LCUREAZA ANTENA 3/CNN?!?

 18. Și unde e, de fapt, problema aici? E post TV comercial, la fel cu toate celelalte de pe minunata piață media românească, are nevoie disperată de bani, la fel ca celelalte, deci se conectează la mufa corespunzătoare.
  Asta a rezultat după 30 de ani de democratură, la asta se uită românii, asta are audiență.
  Nu e A3 singurul post care se prostituează: toate o fac.
  Nu vă mai uitați nici unul la TV, tăiați cablul, și să vedeți cum se curăță peisajul.

 19. Un gunoi corupt de televiziune care fac propaganda Diavolului drogat si criminal amerrlocc

 20. Domnule Iohannis, v-a fost bine și cu ASF (PSD plus PNL), și cu globaliștii din Generația Gadget, și cu descurcăreții bugetofagi care iau pensii speciale! Acum e cazul să lăsați politicul pentru social, să tăiați toate pensiile speciale și să redirecționați banii, să tratați oengeurile ca pe sereleuri, să le impuneți băncilor și corporațiilor să nu mai externalizeze tot profitul și să aveți grijă de medici și de profesori, de elevi și de șomeri, de pensionari și de gravide. Știuuuuu, n-aveți „pârghiile necesare”! Dar ce aveți?
  Nu-i de la mine ,e copiat și trimis să vedeți un ziarist adevărat ce spune!

 21. MOROMETE,perfect ai spus,nimeni nu are curajul să pună degetul pe rana că sa nu și-o ia!
  Cel mai simplu e sa torni laturile in capul lui Ciolacu cum au făcut cu Dragnea.
  Asta face și „nea Cornel”!!!
  Azi ploua și am timp sa mai revin!

 22. Ca in fiecare zi, plouă sau nu plouă, „Batranul” Tică este la datorie, comentează zi lumină. Veșnica lui pomrnire.

 23. Bătrâne, noi dacă îți dăm cu 200 de Euro în plus decât îți dă pesedeul, vii și latri pentru noi ăștia de la AUR? După 30 de zile îți dăm și bonuri de masă! Îți luăm și tabletă nouă pentru postat. Anii de postat ți se vor pune ca ani la pensie! Te bagi?

 24. Cam asta vroiam si eu sa spun, dar n-aveam cuvintele la mine si oricum, nici eu, nici unul dintre invitati, nu avem bani de aruncat pe procese in justitie, ca mai zice unu’ nu stiu ce.
  Va dati seama in ce lumi paralele traiesc unii, care-si pierd timpul cu nimicuri si altul care depinde de munca lui, sa mai arunce la indemnul nu stiu cui, si ultimii o suta de euro la hectar, dati ca din buzunar de guvernul protejatului.
  Si dupa ce aglomeram justitia cu fleacuri, avem pretentia sa se incheie totul repede si bine, noaptea mintii.

 25. Ce este în sufletul Maestrului Cornel Nistorescu nu vreau ca să știu, catran, venin, supărare mare, când câștigă o fracție din 1% din cât ia dl Iosif Buble de la psd și de la Profesorul Voiculescu? Dl Buble ia 4 milioane de Euro anual bani cash( Listă Firme, Ministerul Finanțelor, date publice), dl Nistorescu o miime din cifra asta? 4 milioane de Euro în buzunarul unui singur om, o amărâtă din Craiova cu copil de 4 ani, salam de 4 Euro furați, 4 ani la Targsor? 4 milioane de Euro versus 4 Euro? Unu’ râde la Latrina3 Cnn a Varanului, alta plânge, își smulge părul din cap între 4 pereți pentru 4 ani? Este cumva vorba de Mafia gulerelor albe? Furi bugetul României cu zâmbetul pe buze, parfumat, proaspăt ras? Sus psd-pnl, la doi metri cu talpa țării! La gunoi cu medicii de familie, trăiască Complexul Militar Industrial American care ne dă comision 10% din Suma Bruta! Iei arme de 1,5 miliarde de Euro, ai 150 de milioane de Euro în cont bob numărat? Ai!

 26. Stai, Bătrâne, că ăsta-i abia începutul cascadei de lături în capul Ciolacului. Până acum s-a tot eschivat, a dat vina pe Ciucă sau PNL dar acum nu mai merge, va fi principalul vinovat pentru mizeria din țară și lături în cap va primi zilnic din sute de surse, nu numai de la Cornel Nistorescu. Și poate și din milioane de surse, că mămăliga e gata să explodeze iar, vede că țara asta nu poate fi salvată cu acest gen de „democrație”

 27. Da, dacă m-am legat de Publicitatea sinistră, pe bani, inserată pe parcursul articolelor de interes din Cotidianul comentariul nu s-a publicat.

 28. Bătrâne ești pe automat frecvență AM, Antena Satelor Latriniste 606 AM? Postezi de la Voinesti? Ești îmbrăcat în ie și ițari? Ai drapelul pe chept xa Vanghelie? Ai luptat în 1877 la Cadrilater? A băgat un spahiu iataganul în matale, fără vaselina sau untură de oaie? A întrat greu și ai sechele?

 29. La Latrina TV3 CNN, s-au adunatat toti dobitocii si neadaptatii natiei.
  Fara rusine, fara bun simt ,manipuleaza si dezinformeaza ,fara ca CNA-ul sa piscuie.

 30. Aveti apa pe canalul dvs dle Nistorescu, puteti uda din plin cultura dvs. Sigur A3 a devenit insuportabila din punctul meu de vedere, este sluga obedienta USA, dar Varanu este patron „pensionar”, postul il conduce „teologul” Gadea(calau), cu legaturi de otel cu americanii. In acest context ati uitat-o pe Firea. Mare paguba..

 31. Ciolacu este primmimistru al guvernului Romaniei nu al cresterii audientei la Antena3 CNN. Dupa cum zis si Cristoiu, interviul trebuia tinut la TVR sau Radio Romania, mult mai de potriv cu si in virtutea functiei pe care o ocupa. Sau sa faca un live pe site-ul guvernului, Youtube si Facebook, ca mai toata lumea are pe telefon, la liber pe care sa-l poate liber redistribui oricine, televiziune sau platforma online.
  La Antena 3 isi fac un serviciu reciproc convenabil. Ciolacu lui Gadea si Gadea lui Ciolacu.

 32. Lanterna 3 a început să dezinformeze și mai avid după ce și-a atașat și acel si en en. Mai cunoaște cineva un alt post TV să fie afiliat la si en en pe această planetă ? Mă mir ca nu au văzut și ei ca nenea ăla de la digi steaguri rusești la Afumați !!! Uluitor și când te gândești ca se pretind ca sunt jurnaliști.

 33. Mai presus de dragalaseniile pline de obida ale lui Nea Cornel, a3 A FOST SINGURA TELEVIZIUNE din Romania securista care a dus o campanie acerba contra celui mai monstruos fabricat al Partidului, CI, Securitatii, GRU si KGB, Mongolul Ceacar!!!

  Deasemenea, dintre toti SECURISTII CAPITALIZATI DE INSTITUTIA GENOCIDULUI, Dan Voiculescu, botezat de PRIETENII IDEOLOGICI ai lu Mongolul Ceacar „Varanul”, A FOST SINGURUL CARE S-A OPUS LEGALIZARII CONTROLULUI Securitatii asupra justitiei si a tuturor celorlalte INSTITUTII DE FORTA ale Romaniei!!! Mai mult, Voiculescu a organizat doua runde de SUSPENDARE ale monstrului bolsevic
  promovat sub Ilici GENOCID!!!

  Reiterez, Romania NU MAI POATE FI SMULSA DIN MAINILE Partidului si Securitatii, de aceea e nevoie de SECURISTI MAI PUTIN RAI!!!
  Rezerva de ILEGALI e uriasa si de aceea niciodata nu o sa ajunga in Deal un PATRIOT NEINREGIMENTAT!!! Voiculescu a ajuns PROFI,
  dar e incomparabil MAI PUTIN RAU decat majoritatea PROFI cunoscuti, inclusiv pe aici…Si pe Dragnea l-am aparat din aceleasi motive, mai ales ca era ASPIRANT…

  Batranul incearca o „apropiere” de mine folosind „Nea Cornel”, daca nu cumva vrea sa le dea apa la moara confratilor sai sa ma sfasie din nou…Mai scapa si Tica-isme cu aceeasi intentie…

 34. bai tu in solda cui esti de mori de grija demonstrantilor, te doare-n dos de ei dar ai gasit un bun motiv sa te legi de ciolacu. Ba erau mai buni ciolos, citu , orbhan. Loaza hai zi ca era mai bine cu bubosul amator de spirale ca sa lamurim problemma. Cit despre demostanti sa stea in banca lor .Citi dintre fermieri declara tot ce produc la Anaf si cit platesc la stat iti spun eu putin spre deloc sau de soferi sa nu fie controlati de anaf si vama sa faca contrabanda umana sau materilala pentru a face bani negri pentru ei. De asta de ce nu spui nimic. Bai vreti o tara ca afara atunci sa fie ca afara in lumea civilizata nu afara ca la mafioti si la turci. Cit despre ce aparati sa iti fie rusine bai loaza ca de astia ca tine au votat un chior betiv si un hot de case. Du-re si vede-ti de gasca ta de golani in frunte cu simion si sosoaca si lasati-ne pe noi sa facem o tara ca afara. pe voi v-am lasat si ai vazut ce s-a ales .

 35. Patronii și angajații „idiologi” ai Antenelor sunt, în mare parte, la vedere.
  Precum toată mass-media, trustul în cauză este dedicat susținerii intereselor unor actori politici interni și internaționali, dar cât mai profitabil și pentru propriile interese.
  Susținerea lor nu coincide cu deziderate majore ale maselor, astfel că Antenele sunt, în fapt, oficine de propagandă și manipulare.
  Viața arată că nici nu se prea poate altfel decât pro sau contra. Ești cu noi sau împotriva noastră. Ești proamerican sau prorus. etc
  De aici înverșunarea în promovarea pozițiilor, manipularea pe toate căile a audienței, adeziunilor, voturilor la alegeri.
  Poziții cât de cât obiective, neutre, sunt puține și respinse cu furie.
  Succesul activității Antenelor de până acum este reflectat de audiență, iar aceasta, de discernământul telespectatorilor.
  Atâta vreme cât mulți încă vorbesc de … 60.000 morți la „revoluție”, de lovitură de stat KGB, de succesele dezvoltării economico-sociale a țării după 89′, de competența deosebită a unora sau altora dintre conducători și partide, de aliați externi sublimi și de dușmani parșivi, orbi la realități, nu avem speranțe de schimbare.

 36. Eu nu mai urmaresc Antena 3 de peste 3 ani, de cand cu afirmatiile fasciste facute impotriva celor care nu voiau sa se vaccineze cu „vaccine” in care nu aveau incredere nici producatorii.
  Pe celelalte televiziuni de stiri nu le mai urmaresc de prin 2012 – 2014…
  Romania TV nu o mai urmaresc de prin 2022 de cand s-a prea OTV-izat…

 37. A3 este cu guvernul PSD dar nu trebuie generalizat. Gadea si cei de la stirile de dimineata mai ales. Badea il critica pe Ciolacu in toate emisiunile sale. Razvan Dumitrescu si Andreea Sava raman jurnalisti f buni cu coloana vertebrala. Voiculescu a facut puscarie politica pentru pozitia sa anti-basescu in timp ce altii faceau bani pupand sistemul jegos basist asa ca ma abtin sa comentez negativ.

 38. premierule și psd-ule -DEMISIA URGENTĂ! INTRĂ ÎN REFACERE! CÂT DESPRE PROTECTORATUL DEVESELU, LĂSAȚI-L PE MÂNA PROTECTORULUI CĂ DE AIA E PROTECTOR!!!CHIAR NU TE-AI PRINS -ȘI PREȘEDINTELE(ASCUNS SIBIANU) ȘI PNL-UL(RĂREȘUC BATISTEL) ÎȚI DAU LA GIOALE,TE TRÎNTESC ȘI APOI ÎȚI ÎNTIND UN MĂNUNCHI DE RĂMURELE DE GLEDTSCHIA TRIACANTHOS= (SPINI CU 3 COARNE) CU URZICI–pretinzând că te ajută-?! JUDECĂ MAI REPEDE: NICUȘOR MAI FACE UN RĂU BUCUREȘTENILOR! AUZI TU -50 DE CAPURI DE TRACTOR ȘI 50 DE TRACTOROAIE- ÎN MIJLOCUL BUCUREȘTIULUI(iar voi bucureștenilor -răbdați și-l mai votați)! PREDICȚIE: ÎN DOUĂ LUNI (până la BLAGOVEȘTENIE) PNL-UL SE VA CONTOPI CU FORȚA DREPTEI,USR,PMM! PROCURORII ÎȘI ASCUT DEJA PENELE (DOAR AVEȚI DESTULE -PRECEDENTURI-sîc-sîc-sîc-)

 39. Și în timp ce A3 făcea cele enumerate de CHARLIE majoritatea dintre voi nu știați nici cum vă cheamă, ba îl idolatrizați pe Băsescu apoi pe Johanniss.
  Că România a ajuns o colonie se datorează celor doi cu un plus pentru Johanniss!
  In colonie băieți nu se fac schimbări,dar se vând iluzii!
  In momentul in care Dragnea a ajuns la pușcărie s-a pus cruce democrației și alegerilor libere!
  Iar USR este partidul TENIE,AUR și Sosoaca sunt iluziile pe care le rumegați că sa vă aflați în treabă!!!
  Cornel Nistorescu este singura persoana care își vinde el lui iluzii!!!

 40. Și de unde are atâta putere acest care conduce Latrina 3? O fi si ăsta neam ales ? Ales de Dumnezeu sau de securitate? O mai fost unu Ceaușescu se credea atotstăpân si a crapat ,ăsta e mai periculos si cu proptele si mai mari dar tot va crăpa.Vina insa nu e toată a lui ci mai ales a celor care se lasă manipulati de oamenii lui plătiți gras.

 41. „CONSTANTINE ,CONSTANTINE :CA AFARĂ? CA ÎN FRANȚA,GERMANIA, ITALIA,SPANIA,SUEDIA ETC-NU-I AȘA?-FAIN DE TOT!ACUM O SUTĂ PATRU ANI GROFUL BETLEN PAUL COBORÂND PRINTR-UN CODRU, CE FUSESE A LUI ÎNAINTE, A ZIS : „NU VĂ BUCURAȚI-PESTE 20 DE ANI ,ÎN STEJARII ȘI FAGII ĂȘTIA ,IAR VA CÂNTA CUC UNGURESC ȘI DOAMNE FEREȘTE-SĂ NU MAI FIE ACĂSTĂI!” (Acăstăi= pădure unde erau spânzurați-bănuiți cine-cred””) N-AU FOST ACĂSTĂI DAR AU FOST :IP,TRĂZNEA,MOISEI,SĂRMAȘ,DEJ,VALEA BÂRGĂULUI—-LA ASTA VREȚI SĂ AJUNGEM?

 42. Asistam la o lupta politica pentru putere „singeroasa” intre cei care sprijina , punctual, candidatura in turul doi al reprezentantului AUR George Simion (daca va ajunge acolo )si cei care sunt de partea aliantei PNL-PSD.In fapt totul nu se doreste decit a fi o razbunare adresata Presedintelui Iohannis ce a decis , impotriva tuturor indoielilor ,aparitia acestei Aliante . Kelemen (UDMR), Barna (USR), Orban(fost PNL),Tomac exbasistul si-au dat mina spre ai oferi lui Simion puterea data de functia prezidentiala . Acum intra in lupta si Nicusor Dan(USR) ce ofera doamnei Sosoaca protestul din Bucuresti spre a-si fideliza si AUR .Undeva in Timisoara alt primar joaca aceiasi carte .Mai clar de atit nu pot sa va expplic chiar daca asta zic de citeva luni in urma .

 43. ….premierule și psd-ule -DEMISIA URGENTĂ! INTRĂ ÎN REFACERE! CÂT DESPRE PROTECTORATUL DEVESELU, LĂSAȚI-L PE MÂNA PROTECTORULUI CĂ DE AIA E PROTECTOR!!!CHIAR NU TE-AI PRINS -ȘI PREȘEDINTELE(ASCUNS SIBIANU) ȘI PNL-UL(RĂREȘUC BATISTEL) ÎȚI DAU LA GIOALE,TE TRÎNTESC ȘI APOI ÎȚI ÎNTIND UN MĂNUNCHI DE RĂMURELE DE GLEDTSCHIA TRIACANTHOS= (SPINI CU 3 COARNE) CU URZICI–pretinzând că te ajută-?! JUDECĂ MAI REPEDE: NICUȘOR MAI FACE UN RĂU BUCUREȘTENILOR! AUZI TU -50 DE CAPURI DE TRACTOR ȘI 50 DE TRACTOROAIE- ÎN MIJLOCUL BUCUREȘTIULUI(iar voi bucureștenilor -răbdați și-l mai votați)! PREDICȚIE: ÎN DOUĂ LUNI (până la BLAGOVEȘTENIE) PNL-UL SE VA CONTOPI CU FORȚA DREPTEI,USR,PMM! PROCURORII ÎȘI ASCUT DEJA PENELE (DOAR AVEȚI DESTULE -PRECEDENTURI-sîc-sîc-sîc-)

 44. ANTENA 3 , a fost , este , va fi , in pemanenta un post tv de manipulare politica a poporului roman , in favoarea unui partid politic si anume PSD ! A3 este legata ombilical de PSD . Daca tai cordonul , A3 se usuca total , iar PSD se ofileste .

 45. Te crucești! Mai mulți troli psd, mai mulți lingăi, căței, decat cititori onesti? Trei litri de lapte egal un litru de sifon în Market. 400 de localități fără medici de familie, 5,5 de milioane de români emigrați definitiv, un agramat analfabet slugoi la un terorist arab e PM? Se desființează medicina de familie și la Latrine e lapte și miere? Slugoi la Latrine pe 23 000 de Euro, salarii din banii PR de la PSD, bani publici? Lătratul, mâncatul de că’cat cald te ferește de muncă? Dar obrazu’, unde e obrazu’tau? Conștiința ta unde e? Cârpă de șters la cur la Varan? Latrina3-CNN are și spectatori? Cine se aseamănă se adună! Rahatu’ la rahat trage și intelectualul la bibliotecă!

 46. Nistorescu lasa vrajala. Romania si implicit mass-media romanesca este ghidonata de cei 120.000 de securisti din cele 7 servicii secrete ce papa anual 4,5 miliarde de euro fara sa produca nimic la Bugetul Satului. Tot raul de astazi vine de la acest septel de capete de bovine. Cum vrei sa mearga totul ca pe roate in tara asta cand o cohorta de trantori sug de la Bugetul Stului fata sa produca nici un leu pentru acest buget?

 47. Ce ar fi bețivul fără țuică? Ce ar fi septicemia fără puroi? Ce ar fi infecția din Media fără Latrine? Noi votam

 48. 3Litri de lapte „integral” fara smantanta. Smantana se achizitioneaza separat.

 49. Profit acum ca nu stiu unde sa transmit ca dl Ciuvica este lipsit de bun simt, este cel mai vehement critic al fermierilor si transportatorilor, milionar Busoi ii acuza de extremism pe protestatari, acei vajnici colonei, generali de asemenea, ii ironizeaza pe protestatari. Asta e. Poporul muncitor hraneste o multime de paraziti, inclusiv pe edit Busoi.

 50. Prezenta partinitoare la Antene a fost ca la o infruntare electorala tip Tur2 si un candidat la Prezidentiale refuza ce sa-si intalneasca cu contracanditatul. Fiind singurul „participant”, unde se dau servite ce doreste sa auda si chef sa raspunda.

  Greu de ratat cu poarta adversarului goala. Adversarul mai mult in tribuna decat in teren, cinstea si prezenta arbitrului „moderator” indoielnica.

 51. TELEVIZIUNILE DE STIRI IN RO SUNT MOARTE! REALITATEA OBIECTIVA LE-A DISTRUS (nu postul realitatea)!
  Finantate din reclame si donatii politice , ele propaga VID si MATRAGUNA POLITICA pentru capetele lipsite de circumvolutiuni si materie cenusie care se uita la ele. Un HUOOOO din toti plaminii!

 52. Lund-o mai de la inceputul scandalului, care nu a fost in Romania, a fost in Polonia cel mai de ajutor stat pentru Zelinki si Ucraina, cap de pod in ajutorul dat de NATO si direct armamentul greu polonez transferat, plus multe altele. De la cei mai apropiati aliati, relatia guvernul de la Varsovia si guvernul de la Kiev s-a racit repede, au ajund la cutite cu amenintarea suspendarii complete. Ghici de ce s-au luat.
  In tot acest timp mai mai Ciolacu o dadea la intors, bla bla ba ca nu ramane bob grau adus din Ucraina in Romanian. Se facusera frati de cruce si el si Iohannis cu guvernarea Zelinki. Dat fiind relatiile de slugarnicie ale astora si faptul ca polonezii sunt dint-o bucate, adica ori e ori nu mai e. Ciolacu si Gandea vand covrigi electorali. Sau mai precis gaura din covrigi. Dar se vede amploarea scandalului din mai multe tari in legatura cu infamul grau.
  Fiecare crede ce vrea dar mai sunt si altii implicati cu reactii si pareri diferite si opuse de-al lui Ciolacu.
  Protestele din Romania „pistol cu apa”, fata de cele de la altii.

 53. 1984 PCR
  2024 P$D-PeNaLe-UDMR-AUR

  1984 Securitatea
  2024 Stabilitatea şi Interesul Naţional

  1984 Teodor Brateş
  2024 Prelipceanu, Gâdea, Ciutacu, Alexandreasca

  1984 Nea Nicu Ceauşescu
  2024 Nea Nicu Ciucăşescu

  1984 RSR
  2024 RSR

 54. „Este ciudat şi instructiv cum se recunosc între ei ca dobitoacele necuvântătoare, cum se amuşină de la mari depărtări şi sfârşesc prin a se închega într-o Internaţională a potlogăriei, într-o hoardă a incompetenţei absolute, într-o haită a imposturii cu sclipici, aservindu-şi mass-media (deci focalizând interesul “prostimii”) şi făcând-o să funcţioneze preponderent pentru ei.”

  https://www.art-emis.ro/jurnalistica/spirocheti-si-spirochete

 55. Noa apai cin va pune sa va uitati la gidea , gidiuta ,Ciumpalacu , cap de porc ,miciulica si alti ” pulica” ? Cititi ziarele. ca si astea dezinformeaza ,dar macar parerologi sunt doar pe forum . nu-i obligator nici una nici alta . stati ca tzata Frosa de la Cucuieti si intrebati : ” Maica mai ie iliescu presedinte ? Ca de fiecare data l-am votat” !Ubi bene ibi patria!

 56. „Protestul a început de la interese politice, de la oameni agățați și urmăriți, că Daniel Andruș este dubios, că rușii ar avea antene și interese să amplifice protestele, că descinderea lui Simion și Șoșoacă ar fi dovezi de conexiune politică și de influențe estice”
  Pana la Varsovia?

 57. Sa fie clar, Romania a devenit COLONIE din 1948 si A RAMAS COLONIE pana astazi!!! COLONIE SOVIETICA oricat se strofoaca unii sa ne considere „colonie ‘amerloca'”!!! Cum adica, SCLAVETI SOVIETICI, beizadelele COMINTERNISTILOR de la 1948 si-au TRADAT TATICII dupa ce BEIZADELELE GRU/KGB/Comintern din URSS au comis LOVITURA DE STAT din 1989 mobilizand AGENTII SOVIETICI din institutiile statului roman si din afara lor? Chiar NU ATI PRICEPUT prestatiile lu ENGIE RASPUTINOIDA-lu Orban RASPUTINOIDU, ale ILEGALILOR lu Rasputin din Austria-lu Scultz din Teutonia-lu Macrou din Galia-lu Ma Meloni din Roma „dacica” odrasla ideologica a lu „dreptaci”
  Berlusconi, SLUGA INTIMA a lu Rasputin?

  FACATURILE politice EXTREMISTE de „dreapta” si „stanga” din Colhozul BOLSEVIC european „CONDAMNA STATUL SUVERAN Ucraina ca NU SE PREDA” lu URSS-Rasputin!?Toate intr-un glas, „TOATE INTERNATIONALISTE DEVENITE PESTE NOAPTEA MINTII” lu RASPUTIN „suveraniste”!!!

  AGENTUL SOVIETIC „Sluga ca Sluga, dar un mare dar” dejecteaza materii mistificatoare ANTI UCRAINENE si ANTIROMANESTI dand exemplu
  Polonia unde controleaza ANTIEUROPEAN si ANTI-NATO Parlamentul polonez geamanul Presedintelui asasinat la Smolensk de Comintern!
  ILEGALII poloni au scapat de „armamentul greu” de pe vremea intemeierii „republicii coloniale sovietice polonia”!!! Tot cu 10% paraindarat, vorba ATEULUI ANTISEMIT PROSOVIETIC ANTIAMERICAN ANTIROMAN Tica Calosul…

 58. Morsa, sifon la Securitate în ani optzeci ai secolului trecut, furnizor de tehnică de ascultare și filaj la SRI(?), la latrina puscariasului de Voiculescu, ia apărarea agricultorilor? S-a călugărit Dracu? S-a apucat de K1 caricatura de Badea? Nicu Bâlbâitu are 72 de Kile, renunțat mâncare la popota? Șulfe, după cum bate vântu. Să te ferești de bătaia săracului păcălit de Vulpe, de Varan, de psd-pnl! Se impute treaba! Morsa ” simte” pericolul, este de partea proștilor de pe câmp! Curu Varanului poate să mai aștepte la pupat, la masat! E groasă rău! Mamaliga a făcut explozie Nuclear-Atomică! Carmol nu pe umerii bolnavi, direct în gură.

 59. Greseala mare este a noastra pt. ca ar trebuii sa nici nu mai butonam pe acest post de televiziune Antena 3 Eu nu mai am deschis acest post de doi ani si daca toti ar proceda la fel ,ar da faliment si ar fi nevoiti sa il inchida ei singuri.

 60. Băsescu Traian bine, bine, pune la 3 degete de Whisky 3 cuburi de gheață!
  Dar dacă are un vin rece sec, ii pune 1 litru de sifon sau 3 litri de lapte care costă cât sifonul? Cabernet, Muscat Ottonel cu lapte? Blonda e la Targsor, mi s-a îngroșat limba, indexul este amorțit! Mănânc și plâng, mănânc! Și beau, beau vârtos! Morcovi cruzi nerasi vs a mea limbă? Lb română, cea mai frumoasă și dulce limbă din Lume! Mai ales la bătrânețe! Ce zile a fost la Cotroceni, ce zile! Boc îmbrăcat în bonă, cu sorțulet în carouri. pe tocuri de 10, mă servea cu whisky în biberon de viței? Ah, ah, ce bine era! Whisky era bine, nu.minca, nici nu știu prea bine ce căutam eu pe la Cotroceni! Beat, mereu vesel, mereu pus pe șotii!

 61. „Romania a devenit COLONIE din 1948 si A RAMAS COLONIE pana astazi!!! COLONIE SOVIETICA”. Si cum Uniunea Sovietica a decazut, a mai ramas Uniunea Sovietica Ailalta.

 62. Postul unde un popa picait face propaganda lui SATANiacu care face GENOCID in GAZA. Ce pretentii sa aveti. Aveau rolul sa bage Romanua in razboi cu rusii in interesul evvreilor globalisti amerucani. Acum ca vine Trump la putere au intrat ca melcu in cochilua 3 melci satanisti CNN. Diavolul piere…nu mai are scapare.

 63. Mare adevăr ai grăit ȘARLĂ !

  „Sa fie clar, Romania a devenit COLONIE din 1948 si A RAMAS COLONIE pana astazi!!! COLONIE SOVIETICA oricat se strofoaca unii sa ne considere „colonie ‘amerloca’”!!!”

  Dovezi :
  – datoria externă este de 150 miliarde ruble
  – pe drumurile țării doar masini moskvich, lada, jiguli, ural etc
  – câteva milioane de români robotesc prin taiga
  – peste tot in țară, sovromuri
  – aviația militară a României are in dotare moderne MIG-uri 17

 64. „Romania e colonie sovietica” cu baze militare amerloce cat cuprinde si cu capul la stat numit si sustinut de Satan USA. Adica o curata logica charlimax la puterea -infint.

 65. F-16 nu zboara pe-o caciula de ruble. Trebuie o caruta de dolari, F-35 consumand de la un vagon in sus.

 66. E greșit să mai consideri că programul Antenele mai este dictat de Văran, Voiculescu s-a retras discret și a lăsat postul la discreția CNN-ului, a cărui directive le urmează fățiș și asta e moral pentru că măcar își recunosc asta agățându-și în coadă ( ce cred că o au și la propriu 😉 ) sigla americană, nu ca alții care n-au curajul să-și recunoască stăpânii !
  Astfel că nu trebuie să ne mire habotnicia pastorului adventist în susținerea unor amestecuri rusești în derularea uriașelor proteste , măcar ca mijloace motorizate, dacă nu ca participare în masă , deoarece românilor greu le ajunge cuțitul la os și mintea la cap .
  Și când spun, și-mi asum asta, mă refer strict la bucureșteni, singurii care prin număr și locație ar putea crea starea necesară care să bage frica în cei de la putere, care altfel își fac de cap.
  Mizerabil este faptul că se interzice pur și simplu să condamni felul în care cei care-și trec prin țara noastră cerealele (e vrei , nu vrei, vorba tot de ei, nu de ucrainieni 😎 ) , distrugând nu numai drumurile, ci și regulile comerciale, iar în final și puținii români care mai rezistă acestui capitalism sălbatic , pe care-i obligă prin băncile străine, care fie că le-au dat niște bani la care percep niște dobânzi din ce în ce mai mari, fie că refuză să le mai dea alții, ca să-i facă să-și abandoneze, nu numai afacerile, dar și terenurile și utilajele în labele acelorași tikiați care au acaparat și distrus sistematic și Ucraina !

 67. Radu humor, nu ai sânge de român. Pune pampersii de mers la biserică si ieși la proteste. Mă tem că te vei legitima cu numele de Tică, charlie, Dariys… Esti un Cațavenc. Vrei nu vrei, esti o buruiana.

 68. de la atata contrafensat, leoparzii nemtesti au disparut ca magaru-n ceata.
  Si-or fi luat concediu.

 69. „Și la anul când venim
  Muncam prune ungurești
  Din Sâmburi românești.
  Vezi ce bine eu gândit”!
  Ca să aibă efect și mai mare :
  „Și la anul când veniT
  Muncam prune ungurești
  Din Sâmburi românești.
  Vezi ce bine eu gândit ?” 😉

 70. Ceausescu facuse zeci si zeci de miliarde de DOLARI ca sa construiasca o industrie TOCMAI BUNA DE DAT LA FIER VECHI cum au DECIS PROFI Ilici GENOCID, PROFI Pedro Romanovici Pauker si PROFI Coshcoshea!!! Ceilalti PROFI au rezolvat CREANTZELE ceausiste din strainatate si au REBOTEZAT Securitatea!!! Tzara de PROFI…

  Cu ECONOMIA DISTRUSA nu exista alta solutie pentru Partid si Securitate decat sa faca imprumuturi costisitoare, cifra de 150 de MILIARDE fiind subapreciata de SCLAVETELE SOVIETIC care a lansat-o pe piatza!!!

  TicaCalosul gelu a fost reinviat imediat dupa ce i-am reclamat im balsamarea si pentru camuflaj i-a urmat dublura hemo roidu cu rasputinismele lui ANTISEMITE/CARE URASC EVREII si ANTIUCRAINEAN/ANTIAMERICANE…Ii face o concesie FOSTULUI lui CAMARAD DE ARME in strainatate, Voiculescu, recunoscand timid ca nu mai are treaba cu a3, dar folosind diversiunea antiamericana cu „preluarea integrala a a3 de catre cnn”, pe principiul bolsevic arhetipal CUVANTUL-DEJECTIE si DIVERSIUNEA!!!

  „Dovezile” TiCalosului varianta marius, dar cu dejectiile nenumerotate sa nu bata la ochi sunt toate DIVERSIUNI ordinare, daca ne gandim ca in TAIGA au fost deportati MILIOANE de ROMANI si CONLOCUITORI in timpul CELUI DE-AL DOILEA MACEL BOLSEVIC MONDIAL, iar dupa LOVITURILE DE STAT KGB/GRU/Comintern din LAGARUL COLONIAL SOVIETIC nu exista alta ALTERNATIVA decat Lumea LIBERA OCCIDENTALA
  unde au plecat 6(SASE) MILIOANE de ROMANI, primii fortzatzi indirect, dupa DISTRUGEREA INDUSTRIEI si AGRICULTURII, altii GONITTI in stilul Momgolului Ceacar TiCalosu!!!

  Vechiturile occidentale depasesc calitativ moskvici-urile, lazi-le, zil-urile, pobede-le sovietice din anii 1990, dar si de azi!
  In ce priveste petroöul si gazele SOVROMURILE Lukoil/Comintern, Petrom/OMV/Comintern , Rompetrol/Comintern…

 71. Dragii miei, Dragii miei! Veniți la A3 CNN, la Utrenie, Vecernie, Brutar, Gerar, Berar! Luați lumină de la Profesorul, Demiurgul, Nephilimul! Am diplomă, patalama de popă, port sutana cu mândrie, capa pw ceafă, mătăniile la brâu ca să îmi susțină epigastrul umplut cu de toate, ca o ladă frigorifică la un magazin de la colțu blocului! În stânga îl am pe Gădea penticostalu’ cu perucă pe frunte Made Benone Sinulescu! În dreapta îl am pe Iosif Buble adventistu’ cu venit de 4 milioane de Euro anual! Eu tronez peste supuși, foarte supuși! Să mangaieti telecomanda când sunteți pe A3-CNN, exact așa cum mângâieti ceva când țineți în mână pe aia mare, când vă trece aia mică. La aia mare, folosiți programul de guvernare pe 4 ani al pesedeului! De șters la cur e bun!

 72. Eu as baga mana in foc ca CNN nici prin cap nu le trece ce sunt antenele

 73. Banci, resurse companii de stat, mult subevaluate date date moca la austrieci drept taxa de intrare in Bruxelles. Si dupa refuzul primirii in Schengen, seria cadou Austriei a continuat de guvernanti pro-europeni drept multumire.

 74. D-le general Ciucă, cum se numesc animalele care se reproduc prin ouă? Ele se numesc găini! Fals dle Ciucă, fals. Ele se numesc ovipare, crocodilul, ornitoringul sunt găini? Dle Ciucă, cum se numesc animalele care nasc pui vii? Se numesc capre! Fals dle Ciucă, fals! Unele specii de pitoni , rechinii.
  unele vipere, nasc pui vii, Ele sunt capre? Se numesc vivipare, nasc pui vii! Dle Ciucă, cum se numește un apevist( armată pe viață), care încasează concomitent pensie plus salar? El se numește jmecher, băiat de băiat, băiat de cartier, roker! Dl a fost PM și potențial viitor președinte al „tutulor” românilor(?)

 75. Ăștia de la Latrine sunt disperați că bate wind of change și-l suflă pe Voiculescu, unul dintre beneficiarii celor 32 miliarde $ pe care România îi avea în conturile externe în 1989.

  Voiculescu, Păunescu, Isărescu, Stolojan sunt ăia care au furat cele 32 miliarde $ ai României.

  A venit scadența și-s disperați.

 76. Antena 3/Antenele, Digi24, RomaniaTV, Realitatea TV – sint televiziuni nefrecventabile…am si uitat ca exista…nu va mai obositi da scrieti drspre ele…

 77. Probleme au mai fost si demult, in perioada interbelica, daca nu gresesc. Batranii spuneau ca taranii plecau in puterea noptii cu carele incarcate cu grau, sa le vanda la targ, insa se intorceau cu ele acasa, fiindca samsarii de cereale nu vroiau sa le cumpere. Din cauza maririlor reoetate de salarii in procente, decalajul intre bugetari si angajatii care produc ceva in sectorul particular a crescut de fiecare data,iar munca productiva a devenit nerentabila. Obiectivele politicienilor sunt financiare( sa poata sa duca o viata la standarde de lux ei si familiile lor, si apropiatii sau apropiatele) si sa castige timp(alte mandate), iar pt asta au nevoie de realegere(de ex,si in 2024).Pe langa faptul ca munca productiva devine nerentabila, consecintele maririlor in procente , privilegiilor, promovarii in functii ale pilelor, incompetentilor si coruptilor, sunt inflatia si topirea economiilor celor saraci.Cu ajutorul propagandei din media , profitorii de la butoane evita concurenta si dirijeaza democratia si economia.

 78. Cu cât te uiți mai mult, mai intens într-un hău, cu atât hăul se va uita mai intens în sufletul tău! Până la urmă te va acapara( Cristian Tudor Popescu). Perfect adevărat, ce să înveți de la Curea Mirel cu doispe clase, aia de suptofițeri nu a promovat-o, decât dezacorduri, Onomatopee, pleonasme? Idem ceilalți latrinisti! Adio și n-am cuvinte! Niște oameni de nimic, deșeuri sociale pe post de academicieni! Ăștia școliți la Varan? Te închini! Să îi ignori, să îi uiți! La făraș, la Glina cu ei!

 79. Radu Humor, originalul ,parca sintem in twin peaks ,zona crepusculara,

 80. La timpul respectiv toti romanii erau interesati cine a pus mana pe miliardele vechii securitati Normal ca cei care l-au tradat pe Ceausescu recuperati in noua securitate de catre Asthalosh. Varanul a fost si a ramas dubios Cand vine vorba de aceasta veche afacere niciodata a se fi dorit deslusita. Totusi, pentru ce a facut puscarie? Suma invocata atunci a fost un mezelic. Sa se fi dorit doar avertizarea sa? Pentru ca dupa aceea moshul s-a disciplinat brusc oferind pe tava si televiziunea sa celor care l-au urecheat.

 81. A rămas doar Digi 24,post pe care-l urmăresc cu plăcere.Toate celelalte o apa și un pământ.

 82. Articolul este prea blând fata de prestația Antenei3, un post în cădere libera unde și cei câțiva jurnaliști care păreau autentici au început da ia ciorapul murdar în gură tot mai vârtos. Un post nefrecventabil. Punct! Amărâții, se mai și cred grozavi. E suficient cum se anunță revenirea din vacanta a popii Gadea. Paranoia în stare pura. Sigur ca obrazul gros cu salarii grase se tine și atunci dispare orice obligație morala si respect de sine.

 83. Nu mor caii cand vor cainii. Rezistii si presa plina de gradati si subacoperiti hashtag rezist USR pot sa latre la copac degeaba.

 84. Wow! Agitatzie mare, Maestre Nistorescu! ___Ante-Deluvian ? Ante-Davos? Ante 01 Februarie? Fritz-Cownul Invingator Fantomatic Prezidentzial a dat tonul? A rezolvat Translatzia Yoha-Fritz, shtiuta din fizica CU-antica?

 85. Daca s-ar face un sondaj corect al audientelor, n-ar fi nici o mirare ca la capitolul ‘politic’ Realitatea Tv sa se situeze detasat pe primul loc. Este inca o televiziune care nu a putut fi cumintita de statul securist.A3 inca mai beneficiaza de acei spalati pe capatani cu ani de zile in urma care au ramas reflex privitori la latrina cum este mai nou botezata aceasta televiziune de rahat. Dar din cauza ca majoritatea acestor privitori da coltul in ritm amplificat, A# va ramane o televiziune minora. Iar tinerii nu privesc deloc la astfel de televiziuni stand tot timpul pe ‘onlain’.

 86. Stiu toti ca esti USR-ist sorosist. Nu trebuie sa o bagi cu securistii tablagii de la DIGI.

 87. Maestre, in opinia mea, Adrian Mănuțiu (?) e tanar, educat economic si obiectiv, deci critic.Dar cu floare nu se înlătură halena (3).

 88. Treceti pe podcasturi…Turcescu, Tuca, Cristoiu, Comaroni…si ceva Romania Tv.

 89. Maestre Cornel Nistorescu nu sunteți bucuros? Nici microbii nu mai este ce a fost! Ei, adică mucrobii, este în atele, cu celulită, adentați, bețivi, șomeri( caracteristica unui tânăr din Vaslui?), datorii în bancă? După spusele aptsolventului de Școala Superioară de Jurnalistică Radu Tudor, lui Vladimir Putin i-a murit a 11-a sosie de cancer pancreatic? Dl Putin realul, a avut 37 de AVC-uri, 8 fracturi de cervicală, Enurezis nocturn( se pișe pe el noaptea în pat), 34 de infarcturi și 79 de embolii pulmonare! Ori microbii este bătrâni, fără dinți și cu mușchii flasci, ori medicina rusă e top 1 mondial! Cap de pitbull Radu Tudor, când înapoiază cei 2 milioane de Euro furați de la gura copiilor bolnavi de cancer de la Marie Curie? Când? Latri ca prostu, cum ca dl Vladimir are atele care ii susțin rinichii, are un Timus de la nou-născuți. colonul de la o gimnasta de 13 ani, ficatul de la un cecen adolescent? Avalanșă de inepții și dl Radu Tudor școlit la veceul Școala Superioară de Jurnalism cu studentul de Jurnalism Superior Robert Turcescu , ajuns acolo profesor universitar? Idem SRS, Jeana Gheorghiu Dej, Mircea Toma și cuțitarul de Ovidiu Bălan? Te închini? Superioară? Jurnalism? De aia pute, pute Media de agramați cu diplomă! De ce e Media vândută? D’aia…

 90. Mulți masochiști se uită încă la TV.Timp prețios pierdut cu minciunile unor paraziți.

 91. Maestre Cornel Nistorescu nu simțiți nevoia lăuntrică sâmbăta ziua, fiind în chiloți și maieu, să faceți o burtă mare de râs? Burtă peste burta cu început de steatoza hepatică. Vă așezați comod în fotoliu cu o țuică fiartă in mână cu 4 boabe de piper! În loc de mr Bean, dvs să răsfoiți CV-ul la foștii studenți de la Școala Superioară de Jurnalism! Acolo au fost Studenți Ovidiu Bălan și dl Robert Turcescu! Din aptsolventi au devenit tot acolo profesori Universitari? Vi-l închipuiți pe dl Turcescu profesor universitar? Nu sunt niște etape? Doctorand, preparator, lector, conferențiar, profesor? Lucrări publicate în reviste de specialitate? Vi-i închipuiți pe cei doi, studenți la Medicină Generală Carol Davila? Ăștia dacă ar fi chirurgi, ar face pacientul pastă de mici la Gil sau Cocoșatu’. Cred că un jurnalist adevărat ar trebui ca să știe o „meserie” și să exceleze în ea! Medic bun, automatist, inginer, cercetător! Articolele scrise de ei să fie strong, să te doară capul citindu-le! Ajutat de DEX! Maestre! Nu este lema lui Einstein? Evoluția de la inferior la superior? Tot în mocirla ignoranței să trăiască omul? Cum a ajuns Maestre dl Turcescu colonel, el fiind cu o prăpădita de Particulară? Nu este caz de fals, uz de fals, uzurpare de calități oficiale? Nu este de Tribunalul Militar București? Nu este de Jilava? Ascundem rahatul supt preș ca pisica? În România trebuie să minți ca să trăiești dulce? Să trăiești amar, trebuie să fii corect, corect cu tine cu cei din jur…

 92. De când a început pandemia și au venit banii mulți de la guvern multe televiziuni nu mai sunt obiecte, cele mai multe nici înainte nu erau, dar parcă că acum , așa de rău nu a fost niciodată! La noi televizorul este pentru desene animate in proporție de 99%, iar sfatul meu este să nu vă mai necăjiți uitându-vă la politică, nu pierdeți nimic din contră nu aveți decât de câștigat! Cea mai mare manipulare se întâmplă la tv, nu vă mai uitați, o să vedeți cum începeți să distingeți altfel lucrurile, binele de rău, adevărul și dreptatea! Am mai bine de trei ani de abstinență, dacă se poate spune așa, nu-mi lipsește tv-ul nici o secundă, încercați! Nu le mai faceți audiență, e cel mai bun mijloc de protest împotriva imposturii, a minciunii și a manipulării! Citiți Cotidianul și e suficient să știți ce se întâmplă în lume! Ar mai fi vreo două site-uri independente dar nu se cuvine să le fac reclamă aici. Incercati măcar și veți vedea lumea cu alți ochi, televiziunea nu face decât să manipuleze, punct!

 93. varanul cu tutarii adunati de ici de colo se intrec in aplazele psd ,pozand apoi in partide neinsemnate -a se vedea actualii ascuniin divesele improvizatiiprin care se inceaca prostirea celor ce se lasa mintiti de denumirile inventate -doar 7=8 denumiri!

 94. De ce ne miram ca Grupul INTACT organizează conferințe tematice, absolut ineficiente, pentru a stoarce bani de la ministere și instituții? Este o practica veche, lansata de ziarul Adevărul, sub bagheta CTP-ului? Atat ii trebuia unui ministru sa nu bage banii. Adrian Ursu a învățat bine lecția.

 95. Chiar mizerie nu alta..
  Specialiștii în domeniu spun că pe pielea(epiteliu)omului trăiesc o sumedenie de microbi paraziți!!. Când sunt prea mulți nu e bine și când puțini tot nu bine.. Pesemne acum în România sau înmulțit microbii paraziți.. Adică paraziții de stat..

 96. D-le Maestru! Ați observat ceva divin? Doua genii, doi titani ai Literaturii Mondiale, să ruleze „simultan” pe trei televiziuni? Să arunci simultan trei televizoare pe geam? Morsa alias Sf Teodora de la Sihla, Profesorul Epidermă de la SNSPA fost veceu Ștefan Gheorghiu, ne sunt băgați pe gât, în rect, în urechi, în oala cu Ciorbă sleita? Nu v-ați plictisit maestre de cei doi limacsi, impostori? Morsa mai e cum e, inginer chimist și Sifon la Securitate in anii 80! Profesorul Epidermă e daună totală, prostie la cub, incapabil ca să lege 2 fraze simple! La Matematică, Chimie, Fizică e prostul României! La SNSPA e în largul lui, se simte acolo ca porcii în mocirlă, mocirla ignoranței, a lipsei de carte! Nimic de Dumitru Constantin Dulcan, de Leon Danaila? Seară de seară rahat uman pe post de icre de Manciuria? Ăștia ne cred proști! S-a inversat clepsidra, noi ii credem proști, idioți, slugoi la psd-pnl! S-a deșteptat mult poporu’ amărât! Zici Latrine și Digi 24, tragi apă și te speli pe mâini cu oțet min 9% concentrația de CH3-CH2-COOH!

 97. Fără declarația testamentară cuvenită, „sistemul m-am învins”, Charlie, fostul mare luptător ANTI-KGB-GRU-COMINTERN-SECU-NOMENCLATURA, se destăinuie :

  „Romania NU MAI POATE FI SMULSA DIN MAINILE Partidului si Securitatii, de aceea e nevoie de SECURISTI MAI PUTIN RAI!!! Rezerva de ILEGALI e uriasa si de aceea niciodata nu o sa ajunga in Deal un PATRIOT NEINREGIMENTAT!!!
  Voiculescu a ajuns PROFI, dar e incomparabil MAI PUTIN RAU decat majoritatea PROFI cunoscuti, inclusiv pe aici…”

  Nu se cunoaște salariul noului selecționer.
  De presupus, peste cel încasat de tandemul ciuvică-curea.
  Nu s-au anunțat nici din ce dată va avea scaun … la latrină.

 98. Interese , si atit … bla , bla , bla ce smecherita e shoshoaka ! Traiaska biz-onul roman !

 99. Ce apuneam ieri la 12:09 sub tirul sovietic de rachete si drone:

  Sa fie o intamplare ca doua mari personalitati ale Romaniei securiste, Dragnea si Dan Voiculescu, au fost singurele NIMICITE CONCENTRATZIONAR pentru ca s-au razvratit impotriva SISTEMULUI? Si nu conteaza daca Voiculescu a facut-o din motive de adversitati securiste personale…A ordonat sau nu in vara lui 2012 Mongolul Ceacar SCLAVETILOR SOVIETICI si POPORULUI „sa nu mai urmareasca o saptamana a3? Ce rezulta de aici) Ca absolut toate celelalte OFICINE tv apartineau Securitatii, in fruntea carora isi pusese SLUGILE, altfel ne incita SA NU NE UITAM LA NICIO TELEVIZIUNE!!!

 100. voiculescu a spus ca ant3 este pentru America nu este pentru poporu roman Iohanes si Ciolacu au spus ca ei sprizina Ucraina cu cerialele nu pe fermieri romani antena3 tine cu ucraina nu fermieri romani

 101. Sa nu uitam lingușeală acestei latrine 3 fata de Dragnea și Dancila,doi perniciosi și mizerabili actori ai politicii românești de acum câțiva ani.

 102. La Digi 24, aseară, aceeași mizerie. De ce o fi atacat Rusia Ucraina?, zice un general de studio tv făcând pe naivul, că era țară neutră! Nu e bine să fii neutru, trebuie să te înscrii în alianțe deci, concluzionează el.
  A atacat-o că voia să intre în NATO băăăi fățarnicilor…tot voi o ziceați, dar prin primăvară…

 103. Ciolacu nu trebuia sa se adreseze din functia de presedinte de PSD sau posibil viitor candidat, si Gadea sa ii zica ce doreau urechile lui Ciolacu sa auda si nimic pe langa. La Gadea se da de gol emisiune vadit electorala de avantajare candidatului in devafavoarea oricarui oponent, care nu-i musai sa fie unul politic, putand fi oricine, orice om de pe strada cu care poate avea Ciolacu o disputa. Gadea il va scoate pe Ciolacu ca avand dreptate. Un fermier nu este nici pe departe ca un politician sa-i intoarca replica lui Ciolacu avantajat de cineva care se face ca e moderator, cand este un sustintor.
  Antena 3 televiziunea de casa a PSD mai nou si PNL, ca sunt la putere amandoua partidele.

 104. la secesiune (din prostie, din lipsa de memorie, din slugarnicie ajunsa până-n gene) sa ia aminte cand ii mai trezeste cate unul de-al lor care mai are inca memoria treaza Salaj, Huedin, Ip, Trăznea, Moisei, etc. si sa incerce sa șadă si sa si judece daca se poate…
  Auzi la ei, si-au botezat tramvaiul ”IMPERIO”, fi-v-ar marca de râs, fraierilor.

 105. Pe Boc nu oltenii sau altii l-au votat primar pe viata. Dupa ce a fost si primministru si s-a vazut ce a facut, cand a ridicat slugarnicia pe noi culmi, asa a ramas in functie, cat de controversat a fost ce a facut, primind protecti cuvenita unei slugi de asa valoare, la stapanii lui.

 106. Nişte varani dom’le. Antena 3 n-a fost, nu este şi nu va fi – GHINION!

 107. Dintre televiziunile stiriste ,de departe prefer A3 și emisiunea
  lui Ciutacu de la ROmania TV,asta când am timp și îmi plac serialele englezești pentru că sunt cele mai fain realizate.
  In ordinea audienței locul
  4 Romania tv
  5A3

  9Digi24
  10Irealitatea tv
  Asta e pe 2023
  Nimeni nu ne obligă se ne uitam unde nu ne place!
  Prostul ,care e cel mai consecvent in ce face ,vrea că toți să facă ce vrea el și sunt multi ,acesta e motivul că ne merge așa de bine!
  Eu ,știți,voi vota PSD și aș vrea să plece de la guvernare că să vedeți diferența!
  Nu as vrea că AUR-isti ori Sosocarii să ajungă la guvernare pentru că am văzut ce pot USR-istii Partidul TENIE.

 108. Ladati koshera globalusta 3!
  Exista podcasturils Iosefina Pascal; Marius Tucă, Comaroni Turcescu. Una auzita ka Marius Tuc invitat Hartner: in Rusua sunt interzise Mac D…si CNN, iar net-ul e cenzurat.Deci rusii vor fi mai sănătosi, mai informati si mai culti”.

 109. e un post vandut si rasvandut Deep State.
  ca mai e unu ca Mircea Badea pe acolo, e un accident, de fapt doar din interes pentru el ne mai uitam la asa un post.
  Voiculescu n a fost si n o sa fie un patriot. daca maine unu il pune sa latre si sa stea in patru labe, face asta. contra cost!

 110. Mosule , crezi ca este o lauda sa repeti ca un papagal obosit , ” eu votez cu psd-eee , mereu ” ? Esti doar plictisitor si penibil . Se vede ca traiesti intr-un fund de tara , intre citeva gaini si citeva rate . Asta daca nu cumva minti , lucru care nu ar fi de mirare ! Dispari !

 111. Cand va scrie analistul Coti ca Joha este santajat de peste 6 luni sa nu numeasca un civil sef la SRI ? In ambele cazuri sunt folosite dosare cu sina, de pe vremea cealalta ?

 112. Meritați 10 cu coronița. Oricare dintre persoanele care postează, are IQ-ul infint mai mare decât la Latrinisti! Slugoii sunt rupți total de realitate, de prezent, de bunul simț! Femeia bărbat Curea, cu streci negri, adidași albi, măreață pe umeri, scria la EVZ! Atunci cam 5 ani in urmă, erau permise postările, acum nu! Din 10 postări, 10 negative la editorialul lu’ Curea!! De atunci femeia cu mustăți s-a lecuit pt Eternitate de postări la adresa comentariilor lui! Ponta l-a făcut la Realitatea, analfabet cu 12 clase, incapabil ca să termine o amărâta de Școala de suptofiteri MAPN! Curea ziarist? Ovidiu Bălan ziarist? Gădea cu perucă lipită pe frunte cu aracet de lemn de brad? Perucă Made by Benone Sinulescu? Vopsit, pomadat, dat cu odicolon, ras pe brațe, picioare, piept, zona sexuală? Sintem în filme porno cu Ron Jeremy alias Profesorul Voiculescu? Orgasme multiple sau purul adevăr, informarea Maselor? Viagra sau mersul la Bibliotecă? Nătărăilor, paraziți pe bani publici, via PSD-PNL! La muncă putorilor, nu la epilat, peruci false, botox in bot, bot în cur la Varan! Muncă? De unde muncă, sclav, porc la troacă!

 113. Domnul profesor universitar Tudorel Butoi spunea la televizor că toate nenorocirile vin din cauză că individul nu mai are repere morale, le detestă, își detestă propria existență! De aici începe Iadul cu consecințele ulterioare! Latrinistii au repere morale? Știu, sunt conștienți că sunt furajati ca porcii la troacă cu milioane de Euro, bani de la Bugetul României, ca să țină de 6( șase) la furaciunile psd-pnl? Știu, sunt conștienți de faptul că sunt „complici’ la Devalizarea României? Știu, sunt conștienți că ei distrug și viitorul copiilor lor? Românii deștepți emigrează, pe lingăii psd-pnl cine să îi mai opereze, cine să aibă grijă de Sufletele lor? Pakistanezi? Nepalezii? Indienii? Participi conștient la „distrugerea ” propriei țări, ca slugoi la Varan? Asta nu pot pricepe în capul oaselor! Să îți vinzi sufletul pe argintii lui Iuda?

 114. „Ce ne pasa noua, ce ne pasa zece” ! Latrinistii sunt total lipsiti de umor, parca ar fi upsolventi la UBB Cluuuj. Doar acolo sunt atatia secoristi pe metrul patrat.

 115. 12:51, ai citit marturisirea lui Mitica Dragomir? In ’89, clubul Dinamo avea teancuri intregi de bani in diferite monede. Teancuri. Poti intui ca in toate institutiile, inclusiv CC, se gaseau teancuri intregi… Acele teancuri au ajuns in mainile catorva… In zilele acelea, multi activisti, turnatori… au tremurat, au cautat solutii, s-au ascuns in „partidele istorice”… Cei care au ramas in jurul zambaretului Iliescu au fost cei care credeau „in valorile comunismului”. Au trecut 34 de ani…
  Nu sunt putini cei care reconsidera acele vremuri. Asa ca, 12:51 inainte de a-i spune Batranului, „Dispari”, spune cine esti. Nu este suficient sa negi, este necesar sa-ti afirmi crezul.

 116. Hauristii și Sosocarii sunt USR-istii de ieri cei ce ne-au făcut cadou doi președinți ,pe Băsescu și Johanniss
  cei care au lansat lonzinca „vrem o țară că afară” și „muie PSD” .
  Au adus în parlament toți traznitii din lumea larga,dar ei au rămas tot ce au fost,sparanghelisti și slugi in „democrațiile consolidate”

 117. La ora asta latrinistii dorm duși, dorm ca să aibă forțe proaspete pentru diseară ca să prostească pe români? Acum oamenii harnici dau zăpada din fața casei, fac pârtie până la porci, găini, animale! Supozitoarele Varanului dorm duși cu bășini la cur? Dau alții zăpada în locul lor? Cu ce sunt utili ăștia societății? Cu ce sunt utili, U-TILI? Mașini biologice de făcut excremente, urină, mărirea amprentei de Carbon? Să trăiești ca o legumă, ca o buruiana, asta e viață? Evoluția de la inferior la superior sau viceversa? Ăștia mai au pic de rușine, ceva acolo? Sau obraz gen cauciuc de tractor?

 118. Zic și eu. Navetistul își duce viata intr-o locație de lux unde 95% dintre ziariști, prompteristi, realizatori de emisiuni TV, medici, profesori, intelectuali, diaspo-reni, aprozaristi, sportivi, comentatori sportivi, învățători se prezintă minut dupa minut ca sa-și ceara scuze ca sunt nevoiți sa-l critice, fiindcă ei, în străfundul ființei au rămas aceeași fideli admiratori ai României educate, a României lucrului bine făcut și a României pas cu pas. Ei, angajatorii tarafului, sunt cei care l-au ridicat în slavi, care au zis ca Ponta și Dancila sunt pleava politici și intelectualalitii, ca Jhonny e întruchiparea rigorii, a continuității, a profunzimii și a reușitei. Pentru toți cei care l-au luat în brate și l-au sărutat din toate pozițiile și care acum îl critica si care nu-și pun cenusa in cap pentru raul pe care l-au făcut acestei tari nu pot decât sa le transmit salutari cu M…E din Suedia. Dacă as fi în locul lor, as declara sus și tare ca am fost un vector de antinatonalism și antisuveranism. Dar cum nu sunt în locul lor nu pot decât sa-i privesc pe toți cu un real dispreț. Ei sunt cei care l-au înfundat pe gat oamenilor, care l-au ridicat în slavi, care au propus națiunii un impotent parsiv și un oligofren fara empatie și compasiune fătă de aceasta țară. Constat ca, din păcate, aceste figuri de ceara, nu au remușcări, nu se simt vinovate, nu regreta gesturile si atitudinile transante, nu-și deplâng condiția de trompete și nici nu se pun la dispoziția tribunalului moralei pentru manipularea conștiinței sociale. Ei sunt și vor ca să rămână vesnic repere. Repere de mocirla, de hazna, de neputință, de slugărnicie și de lipsa de responsabilitate. Asta sunt și vor rămâne acesti indivizi, gropari ai României prezentului și viitorului ei. Trist e ca pentru dezastrul tarii ii vad numai pe politicieni și nu se vad și pe ei in ipostaza de calai ai României.

 119. Bătrânețea vine cu înțelepciunea.
  Alteori cu senilitatea.
  Rareori vine singură.

 120. Am auzit și văzut la A3 că transportatorii blochează Valea Jiului.
  Mai SPONTANILOR cum de nu blocați Valea Oltului?

 121. Domnule dragă, râd necontrolat! Nota 100 de Miliarde cu cunună de lauri👬. Umor de calitate, nu se supără nimeni! Respecte!

 122. Lipirea strategică PSD de PNL compromite PSD și CiolaCu Iohannis, compromite Ciolacul. I-a sunat pe firul scurt, le-a ordonat sa se flegmeZe între ei și de aici, lipitura P$DNL de nu se mai dezlipeste decat la ordin. Sau, cine stie, ii suna Z le ordona deZlipirea.

 123. Televiziunea varanista este o televiziune CONFISCATA de mult. De catre securitatea care i-a dat voie lui Domn Profesor sa o infiinteze (pentru ei) dar care apoi a vrut sa o mulga de unul singur in interes personal. Simplu de tot, alta vorbarie in plus nu este necesara.

 124. Parca AUR era cu Putin, c-asa sustin mai marii PSD+PNL=lØVele pro europen3 euro atlantice.

 125. Bătrâne! Vrei să fii milionar? Du-te la fermele de vaci cu o cisterna cu apă plată, apă de izvor, și pleci cu trei cisterne cu lapte proaspăt muls! Așa zicea la TV un fermier din Suceava, 3 litri de lapte la poarta grajdului, fac 1 litru de apă plată în Market. Du-te matale, umple la țărani butoaiele cu apă și pleci cu lapte! Laptele îl faci urda, brânză, caș, iaurt! Tu rămâi cu milioanele, țăranii, vacarii, raman cu apa! Nu se întâmplă așa de 35 se ani cu România? Poate fi altfel Bătrâne supt idealurile național- Socialiste pesediste?

 126. Într-un act de caritate , profesorul Voiculescu va face până la alegeri, muncă benevol, în interesul enoriașilor! Va oficia slujbe la cununii, botezuri, înmormântări! Va scalda în cristelnita copii de Securiști, de Sudori, de Zugravi, Curve, Proxeneți! Cu toții au nevoie de alinare, de mântuire! Acatistele le primește dl Gădea Mihai! Doritorii pot cere la secretariatul A3-CNN icoane sfințite cu chipul profesorului universitar doctor Dan Voiculescu. Pe verso este stampila Patriarhiei Române, cum că iconițele cu chipul părintelui Voiculescu, sunt sfințite de Teodosie Șpagoveanul în persoană!

 127. Cum de nu blocati Valea Oltului?
  Nțț, p-acolo circula convoiul imparatului verde!

 128. La bătrânețe, bătrânii ajunși la bătrânețe vin cu Inteligența sau cu Senilitatea! Rareori, cu nimic! Dar. dar, dar( există un dar) obligatoriu cu urme de coae pe nisip la nudiști la Techirghiol!

 129. Avea dreptate agentul termic care nu-l cunoște pe Johannis fiindcă nu se uita la tv! La tv-uri care execută ordine străine împotriva intereselor majorității românilor, nu poți să te uiti.

 130. Maestre,”marele lider al protestatarilor” Dănuț Andruș și-a făcut partid „pe persoană fizică”,așa că cei de la „Latrina tv” au dreptate !!

 131. ”În timp ce europarlamentarii PNL Dan Motreanu şi Daniel Buda lucrau zilele trecute pentru a aduce mai mulţi bani europeni fermierilor români, domnul Tudose era probabil la BUFET”, a declarat, sâmbătă Rareș Bogdan.

 132. Romani vi se pregătește ceva!
  Ciolacu nu mai prezintă siguranță și v-a fi înlocuit cu Tilvar că-i mai securist.
  „Johanniss tace și face”
  Și „nu iartă și nu uita”

 133. Ce apuneam ieri la 12:09 sub tirul sovietic de rachete si drone. Continuare:

  S-a schimbat intre timp situatia televiziunilor? DA, in sfarsit a3 s-a aratat aratat pe fatza ca SLUGA A SISTEMULUI SECU, in anii din urma operand sub „acoperire antibasoida” sub mana ferma, exersata de decenii a General medic de bebelusi care NU A PRACTICAT NICIODATA intrucat BEBELUSII fusesera vanduti de camaradul Alogenu Secu-iCiuciu Vica! Simetrie perfecta pe FORUM unde Cpt CorrLeone ce patroneaza HAITA „ceausist-peeseedeeista si-a aruncat vesmintele de camuflaj cu care se trans vestise pt a dejecta basoid pe fatza! Si crede cineva cacamarazii peeseedeeisti ai Cpt CoreLeone Justinianus, Batranul, marin, hemo roidu cu toate CLONELE lor si-au lapidat ofiterul coordonator si poiet pt ca I-A INSELAT LA MODUL ORDINAR? Da de unde, le tzatzaie koru cu pampersi si nadragi cu tot!

  Pamfil Flecaru dejecteaza supersonic de peste Garla o mizerie mai puturoasa ca el insusi, cica acum 35 de ani a avut loc „CADEREA COMUNISMULUI”!? Dar recunoaste TAMP ca „securistii nu au cazut”, zburdand mai dihai ca pe vremea lu Ceasca!

  Revenind la a3 e demn de mentionat un aspect nementionat in incercarea analitica a lui Nea Cornel-APARAND SISTEMUL ACTUAL a3 APARA NU NUMAI PEESEEDEE, ci si COALITIA TRADARII NATIONALE din care pesedee face parte de PATRU ANI tocmai DATORITA lu TERORISTUL ANTICEAUSIST-ISLAMIST Ciuciu Olacul, coalitie oerfectata de Secu special pt SLUGA sa devotata Alogenul Secu-i! Or, STIM, vreu sa spun cei doi-trei ROMANI ADEVARATI de pe forum, ca GOLEMAa fost COCOTZATA in Deal de Mongol impreuna cu cealalta SLUGA a sa, a Secu si a Comintern, Del Ponte, avand numele de cod „Pisoiu”, BEY SADEA bolsevic-cominternista!

  Care-i concluzia logica? Consilieru sovietic al a3 si al Raspopitului, Ciuciu Vica a transformat a3 dintr-un instrument de „falsa opozitie la Sistem” in BRAT INARMAT al SISTEMULUI!!! In traducere, A SCOS POSTUL din ILEGALITATEA BASOIDA!

 134. „domnul Tudose era probabil la BUFET”, a declarat, sâmbătă Rareș Bogdan”

  Asta ati votat, asta veti vota, Romania glumelor de SMTion. Continuati, pentru ca meritati.

 135. Maestre Cornel Nistorescu ați auzit bomba zilei? Cuplul fericit Leonard Miron cu Miguel se pregătesc ca să fie părinți! Nu, nu naște mireasa Leonard Miron! Așa am crezut inițial, se folosesc de o mamă surogat! Doamna Miron s’a îngrășat excesiv! Este ca dl Adrian Năstase și Miguel ca dl Miron Mitrea! Cum era doamna Miron stewardesa, nici acum nu știu! Mergem ambii doi la botez? Dăm cu banu’ care să pupe pe proaspătă mămică?

 136. Trece o noapte și mai trece o zi/Se ascute lupta între clase/Iar chiaburii au început a fi/ Elemente tot mai dușmănoase! Baconski fiul unde este? Printre ” elementele” dușmănoase de la USR? Ce naște din pisică, șoareci mănâncă? Baconski fiul, vrea la dulce, departe de muncă. Uzină, șobolani, frig, hale neincalzite? Dle Nistorescu șobolanii ăștia mai au obraz, morală? Tactu omoară mii de oameni la Canal, tu ești în USR lup moralist?

 137. @ Charlie- salutam activitatea domnie voastre de gladiator profesionist în arena din Coloseum. În confruntarea cu ursul polar și cel brun constata ca ati ieșit învingător dovedind gaurii de ozon ca bolsevismul nu e un scut împotriva radiațiilor solare sau a încălzirii globale. Nimic nou nu e sub soare cu excepția domniei tale, generalul Soare. Așteptăm sa fii declarat cetățean de onoare al Kievului, bursier blmist, simpatizant securist, biped usrist și circar globalist. Pana atunci noi, cei din linia întâi și din coloana a cincea urmărim cu atenție evoluția domnie voastre în ideea ca o personalitate repetitiva se manifesta intotdeauna în același cadru cu ferestre deschise de cei care închide altora aceleași ferestre.

 138. Din nefericire, opozitia va fi exponat de muzeu dupa realegerile din 2024, PNL(PDL) va obtine cateva locuri la europarlamentare, iar alte cateva personaje mediatizate, in opozitie, acasa; USR e in deriva, au sacrificat partidul pt niste personaje controversate . AUR si SOS vor sustine PSD la butoane, iar „stupid people” va plati din ce in ce mai mult costurile pt incompetenta, coruptie, inflatie, dublu standard, propaganda , politizare, nepotism,favoritisme( vanzarea si cumpararea de influenta) , birocratie si sistem bugetar umflat, subventii, vouchere,investitii nerentabile(luminite, iepurasi, cel mai mare brad, borduri, tot felul de kitschuri etc etc.)

 139. Votacii de nenumarate ori d3 Basesc si de Iohannis, sa mai vina tot buluc in numar mare sa voteze ce aberatatie le-o mai livreaza lor partenerul lor strategic. Inca 10 ani sa-si mai suporte, inca un alt strategic.

 140. @marius,lasă Kievul,că știe el să-și poarte de grijă.Acum e vorba de posturile tv ,vândute minciunii.Digi 24 și B1tv,încă nu s-au prostituat !Despre asta trebuie sa vorbești nu sa bati apa in piua!

 141. După mulți ani, imi hodinesc cu placere sufletul, citind comentariile! Stimatilor, am cunoscut un domn inginer, îl cheamă Sorin T. și a emigrat în Canada! A lucrat la Antene! Cunoaște tot! Știți cum ne considera pe noi, poporul care vizionează canalele Varanului? Urși, Urși! Ceva gen proști, înceți la gândire, proști, sclavi, ușor de tras pe sfoară, de făcut în foi de vița! Deci? Domnilor, de 25 de ani Varanul cu slugile ,vă consideră Urși, Urși, Urși! Bătrâne! Știi că profesorul Voiculescu te consideră pe tine Urs, pe copii tăi Urși, pe nevasta ta Urs, pe părinții tăi, Urși? Știi că Varanul te-ar făcea săpun de covoare murdare dacă ii stai în cale? Nu da doi lei pe sufletul tău, pe sufletul copiilor tăi, pe sufletul nevestei! Pentru el și camarila lui, ești un rahat uman și nimic mai mult! Varanul si-a turnat verișoara primară la Securitate și matele ii sugi ciorapii( vorba lui Badea)? Bătrâne, ești o cantitate infinitezimala la Mașina de Manipulat numită Latrina3 Cnn!

 142. „Oamenii inteligenți sunt în minoritate, iar democrația se bazează pe dorințele majorității.”

  Majoritarii asigură audiențe la media nefrecventabile, gen latrina3, voturi în alegeri de conducători și politicieni incompetenți sau corupți, public la buci cântătoare etc
  Câți inteligenți l-au votat pe CiolaNu ?
  Inteligenți veritabili nu cu studii precare sau secrete, facultăți ..eco, doctorate de doi bani !

 143. @ Valter Cojman sau Roman- dacă Charlie bate câmpii eu de ce nu pot sa-i bat? Viata bate filmul, omul bate câmpii, vântul bate toamna, prostia bate realitatea la posturile TV, parsivii bat bunul simt, realizatorii bat audienta, ucrainienii bat orice urma de speranța a rusilor și, firește, trupele NATO bat orice recrut Afgan cu condiția ca acesta să se lase bătut. Cred ca posturile TV vor deveni cu adevărat realități evidente când vor ajunge POSTURI NEGRE. Pana atunci orice cura alimentara devine ineficienta în lupta cu osanza globalista, minciuna pupincurista, parsivitatea sorosita și slugărnicia ambidextra.

 144. Bai asta care te-ai ieducat pe net! Cei inteligenti ca tine au votat baieti silitori de-ai securitatii ca basescu si Iohanis. E grav cand esti natarau si nu realizezi. Ba mai scrii si pentru ceilalti ca tine.

 145. Mihaela Dragostea Mea egal Nosferatu 1924. Maestre! Cum se face că copchii de Generali de Securitate Prostănacul, Gât scurt cu perucă pe piept( Mircea Dinescu citire), Morsa, Oprescu, cu toții au evitat Oficiul Forțelor de Muncă? Cum se face că ăștia sunt la 1 mld de Km de orice activitate fizică ce presupune minim efort? Dacă toți am fi că ăștia, am fi supt Africa Subsahariana! Ne-am linge între noi ca câinii , focul nu era inventat, nici roata olarului, nici teracota arsă, nici măcar limbajul! Vorbeam între noi prin Onomatopee precum generalul Ciucă? Limbaj specific maimuțelor antropoide? Copchii de Generali de Securitate parcă sint unși cu ulei sintetic 5W40, nu se lipește de ei apa, munca, bunul simț! Pietroaie umane de nesimțire! La Dracu cu munca, să fii și tu cu ceva util Societății, ceva acolo, 2 calorii ca Tic-Tac! O calorie are 4.18 jouli, la ei are 3 Kile de pulpe de Căprioară, 10 Kile de icre de Manciuria și 20 000 de Euro lunar, bani publici! Obrazul de porc cu mare efort bugetar se ține! Parol!

 146. Am trăit s-o vad și pe asta: Cornel Nistorescu, în rol de Don Quijote, luptându-se cu morile de vânt…

  Omite însă pudic, că e absolut legitim, ca un post comercial să facă politica ce-i aduce bani. Luptând și pentru-contra, dacă se plătește. Iar cui nu-i place, n-are decât să folosească telecomanda și să comute pe „România TV” – for a change.

  Tristețea este că noi am încetat demult să mai avem o televiziune publică, menită să fie un far călăuzitor, măcar pentru dezorientații sorții. Televiziunea națională este o caricatură jalnică, încremenită în neputință.

  Iar cu Arena 3? Își fac treaba și o fac bine, provocând, gudurându-se sau înfierând cu mânie proletară îngerii națiunii, contra un pumn de țechini…

 147. Posturile de stiri au emisiunile free puse „pe net”, se gasesc acestea pe undeva chiar si doar ca parte audio, multi ‘moderatori’ isi fac si ei separat, practic cam tot fiind pe net la liber, imediat sau in zile. Multi dinte ei apar conatant la emisiunile mai multor emisiuni, „netul” le centalizeaza in romana sau alte limbi.

  Tucker Carlson nu este singurul mutat in online, mai sunt si altii, altele, cel putin la acelasi nivel de experienta. Care i-au livrat lui Elon Musk atatea zeci de miliarde a fost evident sa reduca din monopolul democratilor in campania din SUA. Sau din Europa, alegerile din acest an.

  „Cum au ajuns alegerile o amenințare la adresa democrației”?

 148. Cheia nu tine de educatia, tine de credibilitate, pana la urma de incredere.

  Cand se buldozereste opinia cuiva, se duce instant increderea incat nu mai revine. Ever

 149. Dragii miei, veniți în 40 de minute la spovedit, împărtășit , iertarea păcatelor! Eu preotul Dan Voiculescu hirotonit de camaradul Teodosie Șpagoveanul, vă ofer asistență religioasă 7 zile din opt! Lucrez numai pe bază de pasiune, numai ce lasă enoriașiul, o broșe, 60 de milioane de la ICA, 1 miliard de Dolari de la Dunărea din 1989! Pe Pentium 233 înregistram convorbirile, acum suntem mai buni! Tablete STS, A3 CNN, Digi24! Maestre! Mergeți cu familia ca să vă bage pe gât cu polonicul anafura, preotul Voiculescu? Vă spovedit supt pulpana lui? Suntem ridicoli, de toată rușinea? A3-CNN cârpă de șters la cur pentru clica psd-pnl și profesorul Voiculescu popă? Popă sau Drac?

 150. Maestre vă umplu de Aur dacă îmi spuneți ce fac eu de mâine și ce face binomul Ciolacu & Ciucă? Ce fac ambii doi în afară de proteine digerate și eliminate prin rect? Cumva și viață dulce pentru ei și pentru familiile lor? Pentru clica de partid? Ce credeți că fac eu de mâine? Fac fuck you, tai frunze la câini sau în salopete la clienti? Stau lângă o țuică fiartă sau sclav? Ghiciți???

 151. Maestre ați auzit? Ați sărit în sus de bucurie? Vă bate inimă cu 143 bătăi/min? Iar cumpărăm armament de 1 mld de Euro, fericitul semnatar ia 10% din Suma Bruta comision! Pe prafu’ ăsta, 100 de milioane de Euro îți pica bine? Nu mai ești pe ” drojdie” ca Mitică Buzatu din Vaslui! Proștii în Uzină, hale neincalzite, prieteni la vestiare sunt șobolanii cât pisică, Mafia Gulerelor Albe semnează achiziții de armament în Draci? In Rai cu Complexul Militar Industrial American, în Iad cu agricultorii României! Pup! C’asai în tenis, talpa țării în bălegar, jmecherii la Viena!

 152. Un singur tractor în piața Parlamentului în squar? Rămâne cum am stabilit! Pensiile speciala bine mersi, împrumuturi în Draci la sume astronomice, bine mersi, coridoare pentru cerealele ucrainiene, bine mersi, arme moca pentru Ucraina, bine mersi. Ruinarea totală a agriculturii românești, bine mersi! Venituri colosale Ciucă & Ciolacu, bine mersi! Intenție de vot psd-pnl 57%, bine mersi! România în incapacitate de plată, bine mersi!

 153. Maestre Cornel Nistorescu, vreți să fii Miliardar? Vreți dvs ca să vă plătiți angajații cu 80 000 de Euro net lunar? Angajati-l cu contract de colaborare pe mr Iosif Buble influentul jurnalist( Adrian Ursu citire). Veți fi sponsorizat de la psd cu 4 000 000 de Euro anual! Vă frământă „sursa” banilor? Vă spune Tetea, de la Bugetul României! Vă deranjează acest lucru Maestre, lipitoare pe banii amărâților? Pe dl Iosif Buble nu îl deranjează aptsolut deloc, pe dvs de ce v-ar deranja? Buble e mereu zâmbitor la Latrine, mereu proaspăt ras, dat cu Odicolon! Maestre, condiția materială determină conștiința, nu știați?

 154. Gata. Cu forțe proaspete de mâine la muncă. Nu toată lumea lucrează la A3-CNN, Guvern, Parlament, Președinție. Nu toti sunt fericiții posesori de carnet de partid PSD-PNL. Weekend plăcut în continuare.

 155. SCLAVETELE AGENT SOVIETIC al Securitatii ceausiste marius, seful UNITATII specializate pe OPERATIUNI „UDE” dislocata pe forum e dublura lu TicaCalosu in materie fecaCaloida la purtator…Isi mai zice Yahwe Yoram Hassan Hayssam Haram Bairam RamaDan El Zorab
  de cand l-a inci cinerat pe rene alias URA FATZA DE ROMANIA GENERICA…E un Anonim ordinar care delireaza cand nu bate campii ile Baraganului in cautare de oua clocite de dropie, hrana sa de baza alaturi de Indrumatorul teroristului de la popota St Gheorghiu!

  E un alatrinez la fel de ordin nar precum hemo roidu servind la desert „khazari” prajiti in miere de bondari care bazaie mai ceva
  decat brotacii/BaTracienii Al Cibiade cazuti in plasele lu Salvamar…Musk kool-ul marius e Con cu binu lu core/Core…

 156. NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi/ROMÂNIA … intelegem unde ‘vor sa bata’ STRAINII de NEAM si TARA (NEromânii si ANTIromânii) …
  Vor un taram STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … o credinta STRAINA (de tip semitica) … si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN ‘din’ ROMÂNIA) .

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (dintotdeauna), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. material, cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului Burebista/(80-44 BC), cea a Domnului Mihai Viteazul/1600, cea a anilor revolutionari 1821, 1848, cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi !
  ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA … A ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA !

  Ce vor ‘altii’/STRAINI (migratori si calatori) dar MINORITARI DOAR pe acest TARAMESC stravechi ROMÂNESC … NU CONTEAZA in ISTORIA cea NAȚIONALA si STRAVECHE a NEAMULUI nostru cel PAMANTEAN (stravechi si sedentar/ de 8.000 de ani dpv. genetic) si MAJORITAR (90%) de pe acest TARAM/ROMÂNIA ! Si de aceea, NOI/ROMÂNII avem DRAG de ROMÂNIA (taram UNIC si UNITAR in ISTORIE) si de POPORUL nostru cel ROMÂNESC (ORIGINAR si ORIGINAL), locuitor STRAVECHI si SEDENTAR pe acest TARAM/ROMÂNIA.

 157. NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi/ROMÂNIA … intelegem unde ‘vor sa bata’ STRAINII de NEAM si TARA (NEromânii si ANTIromânii) …
  Vor un taram STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … o credinta STRAINA (de tip semitica) … si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN ‘din’ ROMÂNIA) .

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (dintotdeauna), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. material, cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului Burebista/(80-44 BC), cea a Domnului Mihai Viteazul/1600, cea a anilor revolutionari 1821, 1848, cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi !
  ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA … A ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA !

  Ce vor ‘altii’/STRAINI (migratori si calatori) dar MINORITARI DOAR pe acest TARAMESC stravechi ROMÂNESC … NU CONTEAZA in ISTORIA cea NAȚIONALA si STRAVECHE a NEAMULUI nostru cel PAMANTEAN (stravechi si sedentar/ de 8.000 de ani dpv. genetic) si MAJORITAR (90%) de pe acest TARAM/ROMÂNIA !
  Si de aceea, NOI/ROMÂNII (cei PAMANENI nascuti in ROMÂNIA) avem DRAG de ROMÂNIA (taram UNIC si UNITAR in ISTORIE) si de POPORUL nostru cel ROMÂNESC (ORIGINAR si ORIGINAL), locuitor STRAVECHI si SEDENTAR pe acest TARAM/ROMÂNIA.

 158. Charlie, niste romani ingheata pe undeva, pe niste drumuri… Istoria se scrie sub ochii nostri. Citeam ca Soljenitin a spus ca Revolutia rusa de la 1917 trebuia sa se produca pentru a se impiedica ceva mai grav, ca o continuare a Revolutiei franceze care s-a propagat.
  Ce se intampla acum? Ce reasezari?
  Suntem atat de mici, cu problemele noastre!

 159. Editorialul d.lui Nistorescu , este un editorial de igiena ! Mai curata aerul , il face mai respirabil ! Intr-o presa corupta si cumparata 90 % , cu o democratie fara opozitie , democratia originala , art. sau are acest rol sanitar , este varul cu care se dau pomii primavara la tara , sa-i curete de paraziti , capuse , sa-i faca de ris ! Textierii arondati pe COTI.RO , vor spune ca nu e mare lucru … si poate pt. ei nici nu este ! Dar pt. milioane de romani , aerul curat mai conteaza si nu vor renunta la speranta ca in curind il vor avea ! Intr-un fel sau in alt fel ! De aceea editorialele d.lui Nistorescu conteaza ! Si ale d.lui Buduca , si ale d.lui Vieru , si ale altora !

 160. „Mi-a fost dat ca, din anii petrecuţi în închisoare, să duc cu mine, pe spatele meu bătut, care aproape s-a frânt sub povară, această experienţă esenţială: cum devine fiinţa umană rea şi cum devine bună. În tinereţe, intoxicat de succese, mă simţeam infailibil şi, din această cauză, eram crud‚ îmbătat de putere, am fost un ucigaş şi un tiran. În cele mai rele momente ale mele, eram convins că fac bine şi mă acopeream complet cu argumente sistematice. Şi numai când m-am întins pe paiele mucezite din închisoare, am simţit înlăuntrul meu primele semne ale binelui.”

  Aleksandr Soljeniţîn

 161. SCLAVETII SOVIETICI ma acuza ca „delirez/bat campii” de carte ori explic EVENIMENTELE ISTORICE de dupa 1848, inclusiv, prin prisma IDEOLOGIEI GENOCIDULUI MARXIST, respectiv BOLSEVICE dupa ce TERORISTUL Marx a crapat, de ciuda ca nu a reusit sa declanseze vreun MACEL MARXIST MONDIAL, nici in 1848, nici in 1855-1856 si nici in 1877!!!

  Noi incercari de provocare au fost comise de sino-niponu Lenin la 1900 in China IMPERIALA, „rascoala ‘boxerilor'”, in 1904- 1905 cand Lenin in postura COLONELULUI Akashi de la contrainformatiile Japoniei IMPERIALE a fortzat ATACAREA Rusiei tzariste
  pe continentul asiatic folosind AGENTI BOLSEVICI POLONEZI in frunte cu…NARODNICUL camarad al lui Lenin si Stalin, Pilsudski,
  VIITORUL DICTATOR al Poloniei, REGALE timp de secole pana la IMPARTIRILE dintre Regatul Prusiei, Imperiul austriac si Rusia, Polonie REGALA transformata in „republica”!!! Pilsudski care era si AGENT GERMAN in afara de TERORIST NARODNIC LENINIST!!! A DOMNIT pana in 1936, in 1920 ATACAND Rusia SOVIETICA pentru a OCAZIONA DECIMAREA POLONEZILOR, UCRAINENILOR si BIELO-MANIVELO- „rusilor” ANTIBOLSVICI!!!

 162. Ce ne intereseaza pe NOI cei PAMANTENI (de NAȚIONALITATE si LIMBA ROMÂNEASCA) despre alte ‘neamuri’, de pe alte ‘taramuri ? DELOC !

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (dintotdeauna), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8.000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. material, cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului cel AUTOHTON Burebista/(80-44 BC), cea a Domnului INTREGITOR de NEAM ROMÂNESC Mihai Viteazul/1600, cea a anilor revolutionari 1821, 1848 (de RENASTERE de tip NAȚIONALA a NEAMULUI nostru/ROMÂNESC), cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi !
  ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA … A ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA … o ROMÂNIE a ROMÂNILOR ! SI DOAR ASTA !

 163. Având în vedere că este nevoie de o imediată şi credibilă informare, el (jurnalistul) se vede nevoit să recurgă la zvonuri, conjuncturi, ipoteze, pentru a umple golurile, şi nimic din toate astea nu e dat la o parte; însă minciunile astea se instalează în memoria cititorului. Câte judecăţi pripite, fără discernământ, superficiale şi înşelătoare sunt astfel emise zilnic, revărsând tulburare asupra cititorului şi lăsându-l pradă ei? Presa poate juca rolul de opinie publică sau de a amăgi…
  Există poate o libertate nelimitată a presei, dar cu certitudine nu şi una pentru cititor. Ziarele nu fac decât să transmită cu putere şi emfază toate aceste opinii care nu contrazic curentul de opinie dominant…
  persoane de o eminentă inteligenţă… poate un profesor de la un mic colegiu uitat, care ar fi putut contribui mult la renaşterea şi mântuirea ţării sale, dar ţara nu avea cum să-l audă, pentru că mediei nici nu-i trecea prin cap să-i dea cuvântul. Iată ce dă naştere unor puternice prejudecăţi de masă, unei orbiri care, în epoca noastră, este în mod special primejdioasă […]

  Discursul lui A. Soljenitin la Universitatea Harvard 8 iunie 1978

 164. Apreciez ce a spus CORE și mai completez că presa mai spune și ce vrem sa auzim noi cititorii!

 165. Haide, Charlie nu fi trist !
  Țara merge înainte
  Cu Varanul securist

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.