Pățanie la Tarom: „M-am trezit că mi s-a anulat biletul”

George Baltă, fost rugby-ist de performanță, acuză compania Tarom de discriminare a persoanelor aflate în scaun cu rotile. El susține  că nu i s-a permis îmbarcarea motiv de siguranță, deși avea bilet cumpărat.

„Adevărul este că de mult nu am mai simțit asta și nu cred că îmi doream să-mi reamintească cineva despre, dar TAROM a reușit să-mi arate că în 2023 încă se mai fac DISCRIMINARI
Astăzi aveam zbor spre Cluj împreună cu @tedynecula unde eram invitați ca speakeri la un eveniment.
Doar că asta nu s-a mai întâmplat pentru că TAROM mi-a refuzat mie  îmbarcarea pe motiv de siguranță.
Ieri seară, Tedy a fost personal în aeroport să verifice dacă totul este ok și personalul de atunci i-a ridicat din umeri.
Cu bilete cumpărate, asistență pentru persoane cu dizabilități confirmată, astăzi m-am trezit că mi s-a anulat biletul, fără să fiu anunțat, pe motiv că aeronava care zboară spre Cluj este un ATR și nu ia la bord persoane cu mobilitate redusă.
Rezolvarea:
Vă dăm bilet la zborul de la ora 17
Practic zbori când vor ei, nu când ai tu nevoie.
În 2023 TAROM scrie pe site că este o companie modernă, dar folosește aeronave doar pentru o anumită categorie de oameni.
Să nu mai spun că o persoană cu dizabilități nu poate selecta asistența și tipul de dizabilitate direct de pe site.
Trebuie să suni în call centre sau să mergi într-o agenție a lor că să fii evaluat 🤦🏻‍♂️
Nu pot să vă spun ce simt acum și nici nu vreau să vă simțiți vreodată așa.
Mulțumesc din suflet personalului de astăzi care a făcut tot ce a putut pentru a fi la bord!”, a declarat George Baltă.

La 11 martie 2006, jucătorul de rugby George Baltă a suferit un grav accident pe teren, în timpul unui meci, fiind diagnosticat cu traumatism vertebro-medular cervical, luxaţie anterioară bilaterală C6-C7. Ceea ce înseamnă că avea coloana vertebrală deformată în zona gâtului şi măduva secţionată complet.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Cosmin Pam Matei 4489 Articole
Author

3 Comentarii

 1. ATR?
  -e d-ala cu elice
  la aterrizare steuardessele au strapontinele in capetele culoarului,
  le vezi fetzele
  si din cand in cand par ingrijorate.

 2. STRAPONTINĂ, strapontine, s. f. Scaun rabatabil fără spătar, fixat de un perete sau de alt scaun alăturat, folosit într-o sală de spectacole,
  mai tanara generatie nu stie,nu a fost dusa la teatru,
  sa nu ramana perplecși.

 3. Asa e cand au toti papagalii dreptul sa comenteze pe net.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.