Percheziții după ieşirea frauduloasă din țară a lui Cherecheş

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

„În cadrul cercetărilor care se efectuează într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, privind infracţiunile de trecere frauduloasă a frontierei de stat, favorizarea infractorului şi fals privind identitatea, astăzi, 30 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în municipiul Baia Mare”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.

Conform sursei citate, activităţile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş şi al Serviciului Criminalistic Maramureş.

Primarul Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru corupţie, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii bavarezi în Augsburg, Germania.

Acesta a fugit din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Petea, cu Ungaria, folosindu-se de un act de identitate al unei rude.

Cătălin Cherecheș a fugit din țară prezentând buletinul verișorului. Arrivederci!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. E frumos serialul politist pentru cretini cu cherechesul si nenorocirile facute de acesta cu nevasta-sa, dar totusi, dragi ziarici cu mana la chiopiu, despre IESIREA LA PENSIE A TUTUROR ROMANILOR LA 70 ANI ce se mai aude?Despre disparitia de zeci de miliarde din buget-stie baierii stie,unde!- chiar nici o vorba? De salariile si pensiile nesimtite,ale lor,care in loc sa dispara au crescut cu 25% nu mai vorbim?PS Oricum e de apreciat ca repertoriul de diversiuni erata s-a…diversificat, renuntandu-se la reteta clasica, pt dobitoci,in situatii critice de batjocorire a tarii si romanilor, cu ursii infometati,care dau navala peste bietii oraseni, rasturnandu-le tomberoanele De se speriau toate gospodinele si boschetarii, de acolo!

  2. E posibil ca pelticul Bredoiu sa-i cerceteze penal pe taximetristii care l-au transportat si si-au permis sa nu-l recunoasca pe Chereches??!!Oare ce cauta in guvernul romaniei gunoaiele basiste,cei care l-au lins in cur pe Petrov si pe koorva acestuia,Woodrea ??!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.