Percheziţii la IPJ Cluj. Vizat, chiar șeful

Procurorii DNA fac, luni, percheziţii la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi la Poliţia Rutieră Cluj, într-un dosar în care e vizat şeful IPJ, chestorul Mihai Rus. Rus şi-ar fi determinat subalternii să nu-i suspende permisul de conducere.

Surse judiciare au declarat pentru ȘTIRI DE CLUJ că acesta ar fi beneficiat de falsificarea unor procese verbale, după ce ar fi condus pe o porțiune de drum cu o viteză excesivă de 120 km/h, în timp ce, în acte, apare că soția lui s-ar fi aflat la volan.

Agenții de la Poliția Rutieră ar fi cei care ar fi falsificat actele.

DNA a anunțat printr-un comunicat că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2024, de către angajați ai Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

În cursul zilei de 17 iunie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 (două) locații situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, ambele fiind sediile unor instituții publice, a mai precizat DNA.

Anonimul șef al Poliției Cluj a ieșit la rampă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Au făcut controale nu numai la Cluj, în multe instituții publice și niciun rezultat corect de sancționare, ba mai mult, se continua de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

  2. O jigodie de motociclist a omorât doi oameni și cu el trei fiindcă circula cu 300 km/h printr-o localitate din judetul Iași. Daca circula regulamentar cu 50km/h avea timp sa evite orice pericol. Politia nu-i oprește cu radarul pe descreierații de motocicliști!

  3. Conform dictionarului local clujean, cuvantul ‘rus’ este sinonimul cuvantului ‘militian’. Sau vorbim de o familie cu sute de frati si veri cu totii militieni? Pana si Vladuta este nora unui militian din Cluj pe nume … ati ghicit, Rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.