Piedone se ia ”la trântă” cu hypermarketurile

A pierdut bătălia la Capitală și  anunță  că se întoarce la Primăria Sectorului 5, în totală transparență, pe Facebook, unde Cristian Piedone  declară război  hypermarketurilor.

Le-a  pus gând rău construcții ilegale pe domeniul public, cel puțin așa susține în postarea sa.

”Nu este loc de tocmeală în Sectorul 5!”, mai spune Piedone, păstrând inerția de limbaj a alegerilor care tocmai s-au terminat.

”Nu credeam că anumiți executori vor face interesele hypermarketurilor! Dacă ei nu rezolvă problemele de această natură, le rezolvăm noi!”, conchide Piedone, care ne asigură de ”respect”.

Citeste si Piedone își face planuri la sectorul 1

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Pedagogul: Bravo, mă! prostovane! (îi zic aşe doară nu spre admoniţiune, ci spre înghemn şi încurajare). No, acuma, spune-ne tu numai cum se împart hipermarketurile?

  2. Hipermarcheturile iaske de doaua feluri: care vinghe otravuri si care vinghe marfa espirata!

  3. @@perenitatea:))))) numaighecât o ghefiniţia chiară şi agkecvată!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.