Pînă și „inculpații“ strigă adevărul, dar Iohannis o crede pe mincinoasa Kovesi

La fel ca pe pîrtia de schi, lui Klaus Iohannis îi place s-o ia la vale şi ca preşedinte. Numai în ultima vreme, cînd în spaţiul public au apărut nenumărate dovezi (înregistrări, declaraţii, documente oficiale) ale abuzurilor comise de procurorii DNA, Iohannis nu  doar că se face că nu aude, dar îşi permite luxul să sfideze întreaga opinie publică, spunînd: „Cred că vă referiți la chestiuni din auzite“, „Cred că vă amintiți că nu comentez spusele altora“ sau „Nu văd unde este minciuna și nu știu la ce vă referiți. Eu nu urmăresc toate poveştile de televizor“!

În faţa unor astfel de reacţii, exact ca atunci cînd spunea că profesorii care nu şi-au făcut şase case din meditaţii au „Ghinion“, îţi vine să te întrebi: cum a ajuns un asemenea personaj să fie preşedintele României?

Puritanii spaţiului public se vor înghesui acum să mă acuze că nu respect „instituţia“, dar îi întreb: prin astfel de declaraţii, Klaus Iohannis îşi respectă statutul de şef al statului, cu care n-a venit de acasă, ci i-a fost dat de oamenii aceştia pe care-i sfidează?

Îşi respectă funcţia şi instituţia care-i plăteşte toate capriciile: vacanţe la Miami sau la Tenerife sau atunci cînd lasă totul baltă la Cotroceni şi pleacă 3-4 zile în fiecare săptămînă pentru a-şi vedea soţia, deşi statul i-a oferit o uriaşă casă de serviciu în Bucureşti, unde a avut şi pretenţia să i se facă îmbunătăţiri de vreo două milioane de euro?

De asemenea, a respectat Iohannis instituţia Primăriei Sibiu, după ce a primit mai multe mandate s-o conducă, atunci cînd s-a implicat direct, ca primar, în jaful prin care a luat nenumărate clădiri din patrimoniul statului şi al comunităţii pentru a le oferi FDGR-ului, asociaţia saşilor, din care făcea parte, ştiind bine că această asociaţie s-a declarat urmaşa şi moştenitoarea organizaţiei fasciste „Grupul Etnic German“?

Şi-a respectat Klaus Iohannis statutul de primar al Sibiului atunci cînd s-a folosit de documente false pentru a pune mîna pe mai multe case la care nu avea dreptul? Şi-a respectat demnitatea de om cînd l-a lăsat pe secretarul primăriei din Porumbacu să fie condamnat la închisoare pentru că a falsificat în favoarea familiei sale documentele prin care a obţinut ilegal acele case?

Şi-a respectat Iohannis demnitatea de profesor atunci cînd a acceptat să facă pe „şoferul“ canadienilor veniţi să adopte copii, implicînd-o şi pe soţia sa ca „traducător“ în această operaţiune ce miroase a şpagă, din moment ce singur a declarat că a primit nişte „mici atenţii“ de la canadieni?

În aceste condiţii, de ce ar merita Klaus Iohannis respectul nostru necondiţionat, din moment ce nu poate să înţeleagă un lucru elementar: că este preşedintele tuturor românilor, şi al „penalilor“, şi al nebunilor, şi al puşcăriaşilor, şi al celor bolnavi şi neputincioşi, şi al săracilor, şi al proştilor, şi al celor mici şi graşi, şi al celor urîţi ca moartea? Adică al tuturor, fiind obligat să le apere toate drepturile prevăzute de Constituţie de acolo, din înaltul funcţiei pe care o deţine temporar?

Ce este cu ipocrizia asta, potrivit căreia aproape că am fi obligaţi, sub ameninţarea cu moartea, să facem plecăciuni în faţa lui Iohannis? Vedem cum peste tot în lume cei mai puternici şefi de stat primesc critici dure din partea celor nemulţumiţi, indiferent cît de mult bine fac ei pentru ţară şi popor. Numai lui Iohannis trebuie să i ne închinăm ca la moaşte, fără pic de discernămînt?

Mai ales că, după cum vedem în ultima vreme, pe el nici nu-l interesează că din ce în ce mai mulţi oameni se plîng că sînt abuzaţi de procurori, oameni care acţionează în numele statului. În loc să dispună imediat cercetări, să ceară răspunsuri pentru a vedea dacă acuzaţiile sînt reale sau nu pentru a stopa abuzurile, Klaus Werner Iohannis îşi ia săptămînal bocceluţa pe spinare şi o taie la schi pe muntele Şureanu, de parcă s-ar pregăti pentru Olimpiada de iarnă de la Pyeongchang, recent încheiată!

În faţa tuturor dezvăluirilor, ditamai preşedintele ţării ne spune senin: „Cred că vă referiți la chestiuni din auzite“! Păi, din auzite, Herr President, că aşa comunică oamenii, acesta este rostul limbajului, al comunicării şi al dezvăluirilor! Cineva să le spună şi altcineva să audă, deci, „din auzite“! Toate aceste dezvăluiri pe care nu vreţi să le auziţi, de fapt, sînt şi „pe văzute“, dar şi aici condiţia este să vrei să le vezi, or, dacă Iohannis este mereu pe drumul Bucureşti-Sibiu, nici „văzutele“, nici „auzitele“ nu mai contează!

Toată ţara a văzut şi a citit Raportul Inspecţiei judiare, în care inspectorii scriu negru pe alb că Laura Codruţa Kovesi a minţit în legătură cu înregistrările în care da dispoziţie să i se facă dosar penal unui premier, iar Iohannis ne spune pe silabe: „Nu văd un-de es-te min-ciu-na. Eu nu ur-mă-resc toa-te po-veş-ti-le de te-le-vi-zor!“ Ce este cu porcăria asta?

Constituţia îi spune preşedintelui României că are obligaţia să medieze conflictele din societate, iar dumnealui îşi trage geaca roşie şi se duce la un protest neautorizat, amplificînd disensiunile dintre oameni, care sînt şi aşa destul de dezbinaţi! Ce este cu mizeria asta?

Vine ministrul Justiţiei cu un amplu Raport de activitate despre DNA, arătînd lucruri grave care se petrec acolo, în urma cărora propune revocarea Codruţei Kovesi, iar Iohannis se face că plouă, punîndu-se cu mizeria pe cei care, riscînd enorm, devoalează practicile lui Portocală, ale lui Bucurică, ale lui Onea şi ale altora! Ce este cu inconştienţa asta?

Toate aceste lucruri, şi multe altele, mă fac să pun încă o dată întrebarea: de ce trebuie respectat necondiţionat un astfel de personaj, doar pentru că ocupă temporar o funcţie dată de popor? Nu ne-a fost de ajuns respectul pe care l-am dat predecesorilor săi, de la Petru Groza, Gheorghiu Dej, Nicolae Ceauşescu şi pînă la Ion Iliescu sau Traian Băsescu, pentru ca ei să plece acasă cu casele de serviciu, cu bodyguarzi, cu secretară, iar noi să rămînem în continuare cu bucuria că sîntem daţi dracului la capitolul respect pentru conducători?

Te doare mintea cînd vezi că aproape toţi „inculpaţii“ şi „penalii“ au dovedit că au spus adevărul atunci cînd au demascat abuzurile procurorilor, iar Iohannis o crede pe mincinoasa dovedită Laura Codruţa Kovesi!

P.S. Crin Antonescu, dacă ai vrut să-ţi baţi joc de poporul ăsta al tău, ai reuşit, oferindu-i acest fruct otrăvit!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 36
Ion Spânu 1818 Articole
Author

53 de Comentarii

  • @ 22:03————In ” DIGI 24 ” a aparut un articol documentat si pe intelesul tuturor , ieri , 02-03-2018 , ” CUM A AJUNS ROMANIA PRIORITATE ZERO PENTRU EUROPA ” scris de Dan Tapalaga . FARA COMENTARII !

  • Am revenit cu ” ERATA ” si am specificat ca autorul articolului este DAN TURTURICA . Pentru ce nu apare aceasta postare ?

 1. Foarte bun si documentat articolul DAR AR TREBUI SA-L CITEASCA SI AMBASADORII PUTERILOR OCCIDENTALE INCLUSIV CEI DE LA UE !!!!

  • Aiurea! „Stie, ma, crezi tu ca nu stie?!” Drumul spre Burxelles nu e intotdeauna pavat cu intentii bune.

 2. cam da…numai ca inaltimea sa, plavanul, nu se sinchiseste si cred ca ride ca muta la … un ris din ala de individ care habar nu are ce-i cu el in lumea asta… antonescu a lasat in urma doua mere otravite: iohannis si legea 217/2015.

 3. Mon cher,explicatia vine de la trimisul Comisiei UE:necesitatea unui birou al procurorului european.Ghici cine este principal candidat cu toate calitatile:orgoliu,trucarea adevarului,slujbas credincios sefilor si amnezie legislativa ?

 4. Respectul se castiga prin ceea ce faci, iar werner nu face nimic in acest sens. Un imbuibat arogant care are senzația ca toate i se cuvin…

 5. Ce adevar strtiga inculpatii Dle Spanu? Adevarul lor?Ce adevaR e ala?Sint ultra vinovati. In cazul lor, sa-si dovedeasca nevinovatia, nu sa dovedeasca procurorii vinovatia lor.

  • De unde vii, de pe ce planetă??? Este ca și cum eu spun despre tine că ești idiot dar tu trebuie să faci dovada că nu ești, deși ți-ar fi greu după așa postare.Cel care face acuzația trebuie să și facă dovada, nu invers…

 6. No , mai domnulie draga , sa meri la doftor , cu dumniata se petrece ceva ceva tare ciudat , nu-i lasi din condei pe Johannis si Kovesi . Apai nici noi nu am pus de mamaliga si am aflat din C.V -ul mataluta lucruri nu tocmai faine , sa nu fie cu banat da , in cazierele judiciare bubele de pan-n 89 nu se sterg si i-am vazut adevarata fata a lupului moralist . Priciepi mataluta asta cand scoti atatea articole fabricate la comanda ?

  • „Ardelene”, las-o jos că măcăne!De ce ameninți? Care „voi” ați aflat? Sekuriștii de serviciu, hambasade, ong, alea, alea? Cine are cazier înainte de 89, nu spune adevărul despre secăturile care conduc acum România?? Articole fabricate la comandă? Du-te tu la doctor să-ți scoată nemernicia din cap. Pricepi mătăluță?

  • @GoguM: Cunoateti intelepciunea romaneasca”Hotul striga hotii!”? Asa si cu cei care au cazier, pot spune adevarul dar nu prezinta credibilitate. Si a nega existenta articolelor facute la comanda arata ca habar nu aveti nu in ce tara, ci in ce lume traiti!

 7. Cam astea sunt opiniile majoritatii care nu se exprima.Cei care cred contrarul,adica aia manipulati care ies sa protesteze(cca 1500 de persoane) sunt indobitociti si nu vor sa inteleaga oricat le-ai explica.
  Chiar as vrea sa il vad suspendat,pentru ca el se bazeaza ca referendumul nu va trece.Pot sa fac pariu cu oricine,ca va avea cel putin 10milioane de voturi ca el sa plece de la Cotroceni.
  Romanul suporta multe,dar nu suporta fatarnicia si minciuna dusa la rang de arta.
  Pentru cei care nu vor sa inteleaga ii rog sa lectureze si sa vizioneze inregistrarile facute de Cosma.O sa isi schimbe brusc parerea despre „statul de drept”

 8. Pai mai bine ca Iohanis s-o creadă pe „mincinoasa” Kovesi, decât pe infractorii care fura țara și voi ăștia de la ziarul plin de securisti ii apărați!

  • Te doare mintea cand vezi cum se joaca de-a Justitia si cum trunchiaza adevarul unii jurnalisti !

 9. Aveti atata dreptate dle Spanu, dar am ajuns la concluzia ca aceasta nu mai foloseste la nimic atata timp cat suntem stapaniti de alti. Slugarnici in propria casa.

  • Ceea ce spui Marius, face parte din logica: „mai bine 10 nevinovati in puscarie decat un vinovat scapat” – oare din ce istorie intunecata vine? evul mediu? sau istoria moderna nazism? comunism? Si daca vei unul din cei 10 tu, parintii tai, sotia ta, copiii tai? vei fi multumit? oare trebuie ca sa ingheti fara plapuma ca sa intelegi ce ti se asterne Marius?

 10. „Te doare mintea cînd vezi că aproape toţi „inculpaţii“ şi „penalii“ au dovedit că au spus adevărul atunci cînd au demascat abuzurile procurorilor” Ce sa vezi, inculpatii au televiziuni care livreaza zilnic dovezi despre adevarul patronilor lor, intr-adevar, te doare mintea…
  Faptul ca majoritatea covarsitoare a magistratilor se situeaza de partea DNA ii face si pe ei mincinosi sau incompetenti. Iar faptul ca nici un penal din vreun dosar DNA nu a obtinut NIMIC la CEDO, face institutiile europene la fel de mincinoase. Ramane ca pana la urma singurii oameni cinstiti sunt penalii…

  • Nu stiu de ce semneaza unii magistrati – nu am vazut lista. Sunt judecatori sau procurori? Da stii cati din ei nu respecta legea: nu isi completeaza corect declaratiile de avere si interes – din nestiinta? nu motiveaza hotararile pe care le dau in 30 de zile – nu exista nici o pedeapsa… deci de ce ar vrea sa fie penalizati pentru asta – si nu sunt numai procese penale, sunt si civile. A verificat cineva ce se intampla in procesele civile? De ce sunt anual la Inspectia Judiciara cam 3600 plangeri? – in ce alt domeniu se mai inregistreaza asa o statistica – daca ar fi in cel medical cum ati reactiona? Si nu inteleg „mda” de ce nu ai un nume, este usor sa rastalmacesti un articol sub anonimat – nicaieri nu scrie ca „singurii cinstiti sunt penalii”.

  • Corect!!!
   Mai ramane ca dl Spanu sa ne GARNTEZE cum DUPA plecarea acestui Johannis la Brussels in fruntea Consiliului European, daca va accepta(a-propos, Dna Dancila crede careva ca va fi in carti vreodata sa-i urmeze lui Johannis la Brussels?!)) vor cobori peste Romania DREPTATEA, Adevarul suprem, Justitia Sociala, Egalitatea de sanse intre Copiii de la Orasele mari si cei de la tara, cum Spitalele Romaniei vor Depasi Occidentul decandent si ipocrit si corupt, cum Infrastructura Romaniei va exploda efectiv pe model China(suntem pe Locul 2 la „cretsere economia” DUPA China, se lauda mereu Dragnea si ai lui!), cu, cele aproape 4 Milioane de Romani plecati vor FUGI efectiv INAPOI in tara lor unde vor munci cu drag si spor condusi pe Condamnatul Dragnea si de Inculpatul Tariceanu, si cu Fl Iordache sau cu Nicolicea in fruntea DNA!
   O sa fie BINEEEE!!!
   Asa-i, dle Spanu?!

 11. Trist, dar adevarat cap-coada !
  Asa este ! Parca am fost blestemati !
  Ultimul si cu penultimul presedinte lupta si au luptat din rasputeri sa desfiinteze, sa goleasca Romania.
  Aveti dreptate dle Spanu, dar…

  • Pt. Lillisor. Tu crezi ca datorită calităților lui este in cărți pt. Bruxelles?? Ptobabil că mama germanica are nevoie de el. Mai gândește și cu capul tău!

 12. Alt experiment american alaturi de Primavara araba , Maidan , Georgia … ratat ca de obicei .

  • Da…dar nu numai american…asta pt ca romanica are 2 stapani externi, nu unul…in sec.19 se numeau „puteri protectoare” , adica ne „protejau” de noi insine, ca nu cumva sa avem pretentii de suveranitate si independenta ….

 13. Linistiti-va, dle Spanu, Johannis va pleca la Brussels in fruntea Consiliului European iar Romania va ramane cu Dragnea si Tariceanu, atat de DRAGI inimii dvs!
  Si va mai ramane Romania in MINUS cu cateva Milioane de Romani care vor pleca peste mari si tari, Romania se GOLESTE, dle Spanu, e Strigatul de ALARMA al ONU si al Oamenilor de Afaceri care NU mai gasesc Forta de munca, probabil ca Pensiile si Salariile Umflate populist cu pompa le va plati Dragnea din Averea lui de Milionar(sau Miliardar!) in Euro!!!
  Teleormanistanul o sa va placa, nici nu stiu ce-o sa mai scrieti… la cat de multumit o sa fiti, cat „bine” va curge peste mandra Romanie, Dragnea si Tariceanu or sa aduca FERICIREA pe tava, dvs si milioanelor de romani care ii vor vota pe cei 2 Penali.
  O sa fie „bine” fara Johannis, in sfarsit va fi „mai bine”, cum ne asigura Dragnea pana acum ceva timp, ca deja NU prea ne mai asigura, e nervos in fata camerelor, e arogant la intrebarile Jurnalistilor iar Dna dancila „comunicativa”, si Ministrii ei sunt de negasit, fug ca de dracu’ de Jurnalsiti!
  A-propos, stiti cine e Ministrul ECONOMIEI, dle Spanu, l-ati VAZUT sau AUZIT dupa celebra audiere din parlament?!!!!!!!!!!!!!
  NU a aparut niciodata, si ca el aproape TOTI ceilalti, cu exceptia vuvuzelei populiste Olguta care trebuie sa tina treaz interesul pensionarilor cu minciunile zilnice despre Legea pensiilor(care va umfla Pensiile, cum a umflat Salariile Bugetarilor acea Lege a Salarizarii cu FIX 2 lei de la 1 Ianuarie 2018!!!), ca urmeaza Anul 2019 cu 2 randuri de alegeri…

  • Pt.lili. Sa se duca sotul doamnei Carmen dincolo de ” Brussels ”, sa se duca unde a dus si mutul iapa ! Chiar si Dragnea sau Tariceanu oameni in Dealul Cotrocenilor, sunt mult mai utili ROMANIEI si poporului roman, cu toate banuielile si suspiciunile ca si ei au pus bolta palatina la ” savarina ”prop. socialiste precum majoritatea politicienilor din toate aglomerarile politice dupa ticalosia din dec.’89 ! In rest baga securismele dumitale de dreapta care ne polueaza abundent atmosfera aici la gazeta !

  • @Lili Deci e adevarat ce se zvoneste prin targ ca niste unii au pus la cale destramarea UE. Nu credeam znoava posibila nici macar ipotetic. Dar daca KWJ ajunge in fruntea Consiliului Europei trebuie sa-mi revizuiesc estimarile. Cu o astfel de „variabila” introdusa in ecuatie chestia devine aproape posibila. Dar nu cred ca cel in cauza va accepta pozitia. Pai, din fotoliul ala nu se poate pleca in Florida sau Teneriffe. Kanci saptamana de lucru de trei zile. Neama naveta Bruxelles – Sibiu ca s-o vedem pe Carmen. Deci …. usor cu pianul pe scari! Si, apropos, ca sa zic asa, nu-nteleg de ce va sta Dragnea in gat. Cred ca ati facut o obsesie pentru acest barbat si ma-ntreb ce anume ar putea sta la baza obsesiei. Nu de alta, dar obsesiile se vindeca daca le stii cauzele adevarate. O introspectie ar fi bine venita. Poate!

 14. Infractorii au dreptate. Nu contează că au furat, au înșelat, au delapidat, au spălat bani, ei sunt cetățeni respectabili care trăiesc în niște imobile uriașe aflate pe proprietăți ca nu se mai termină și a căror valoare nu poate fi justificată nici măcar de cei mai avansați extratereștri, deci au dreptul la o judecată corectă. Unde mai pui că unii dintre ei sunt parlamentari, primari, președinți de consilii judetene. Deci, hai sictir procurorilor și intrați voi în locul infractorilor la închisoare ca să vedeți cum e la răcoare, mai ales că voi ați fost numiți, nu aleși ca infractorii. Și să se termine odată cu serviciile secrete și tribunalele de care nu mai are nimeni nevoie. Mulțumit domnu Spânu?

  • @ Wolf Edmond 8:59 –Toata vanzoleala de pe forum se poate limpezi extrem de usor , nu trebuie decat sa fie citit articolul lui Dan Turturica din „Digi 24″ aparut ieri 02-03-2018 sub titlul ” CUM A AJUNS JUSTITIA DIN ROMANIA PRIORITATE ZERO PENTRU EUROPA ” , articol ce dumireste si un mort . Este inutil sa mai incerci sa-i explici lui Spanu ca se afla intr-o grava eroare , stie si el asta si continua seria ” hiroshimica ” imperturbabil ! DE CE …? Raspunsul e simplu : ” Alta intrebare ?” !

  • Pt.Wolf Edmond.Zicerea dumitale ” Ifractorii au dreptate … ” si restul comentariului, poate fi interpretat ca o revolta, poate fi justificata numai ca in majoritate romanii nu incrimineaza toata JUSTITITIA din tara asta, toate persoanele care presteaza in serviciile secrete ! Sefa DNA, Procurorul General, cu o parte a serviciilor secrete, fac o cardasie periculoasa deoarece folosec JUSTITIA ca o arma, o unealta, ca asa dicteaza: AMERICANII, RUSII, EVREII, FRANCEZII, ENGLEZII, GERMANII, de 29 de ani cu scop clar jefuirea ROMANIEI, s.a.m.d. ! Cum naiba Sefa DNA, ditamai general SRI, sa fi decorat de alte tari chiar aliati N.A.T.O., cat de supus securist sa fi dumneata creierul dumitale, nu este insultat cand vezi mega hotiile, mega banditismele, faramarea economica, politica, sociala, de 29 de ani a ROMANIEI( in sensul ca prin TOATE aglomerarile politice sut hoti si banditi economici, nu numai in PSD si ALDE ! ) dumneata nu ai rude, parinti, frati, surori, care se perpelesc si ei in tara asta ca milioane si milioane de romani, cum sa accepti sa dai pe goarna trasnaile astea chiar daca ” se mananca si gura dumitale ”! Nu vezi cum sotul doamnei Carmen isi aranjeaza ploile din 2019 sa o arda pe la U.E in locul lui Donald Tusk ala deoarece in ROMANIA nu il mai voteaza nici macar ala negru si cu coada, probabil ca o aranjeaza in zona asta si pe Sefa DNA, inclusiv pe servul sau Dacian Julien Ciolos( familiarizat cu atmosfera birocratica la U.E. !), in oarece functii ca doar nu or fi mai fraieri ca europenii astia care sug la greu salarii de salarii in agrenajul birocratic al U.E. de la Bruxelles ! In concluzie poate nu ar strica sa depasiti perceptia asta securistoida primitiva si sa priviti un pic mai larg la fenomenul intern al vrajelii unor personaje gen sotul doamnei Carmen si cei din preajma sa ! Sa auzim si de mai bine !

  • Da, e tare a asta cu „adevarul” inculpatilor!
   Dumnzeule, in ce tara traim!
   Soc si groaza!!!!

  • Daca pentru pedepsirea marilor coruptii din aceasta tara participa inclusiv SRI ,SIE ,DGA ,ANI ,sau orcare institutie a STATULUI ROMAN cu sau fara protocoale este foarte bine doar pentru asta sint platite sa ne apere inclusiv de hoti .Asa ca sa nu ne mai ascundem dupa deget ,dupa prescriere-arest la domiciliu -vicii de procedura – „prezumtie „de nevinovatie -tot felul de imunitati si legi votate pentru si tocmai de hoti .

 15. Ca să readuci în spațiul public mizeriile din campania electorală pentru prezidențiale, cu care pesedistii au încercat, în zadar, să câștige alegerile, asta chiar că denotă DISPERARE. A pesedistilor. Îmi place. De fapt, din acest motiv mai și citesc acest ziar partizan și chiar și unele comentarii, ca să iau pulsul disperării PSD. Se mai poate constata și la televiziunile de partid, dar n-am atâția bani pentru lămâi…

  • Pt.Violet. ” … dar n-am atâția bani pentru lămâi… ”, bagi dumneata asa superior, adica chipurile iti face greata actuala Putere PSD-ALDE ! Aiurezi dumneata ca ziarul Cotidianul este un ” ziar partizan ”, cand aici pot sa apara articole si comentarii pro si contra actuala Putere sau Opozitie, traiesti pe sub pamant dumneata ! Care ” disperare PSD ”, iar dumneata iei pulsul la tarasenia asta aici la gazeta, esti chiar caraghios cu zicerile astea precum cei din Opozitie adica PNL, USR, PMP, UDMR, care aiureaza prin pietele oraselor ( asta apropos de diperare ! )lozincile rasuflate: ” psd ciuma rosie ”, ” dna sa vina sa va ia ” si vedeta strigarilor ” cine nu sare nu vrea schimbare ” ! In final, doamna/domnule dumneata in ce film joci cu trasnaile astea care le bagi la gazeta ???

 16. Asa este , nu stie , nu vede si-n general habar n-are . Traieste f. bine doar cu cateva idei putine (si alea dictate) si fixe . Noroc la el , ghinion la noi !

 17. Stati linistiti, plavanul va accepta propunerea de numire in functia de Presedinte al Consiliului European si va parasi Presedintia Romaniei. Cum ar putea rata, la orgoliul lui, ocazia de a-si pune pe piatra funerara inscriptia „FOST PRESEDINTE AL COSILIULUI EUROPEI” , mai ales ca il doare in fund de Romania ?! ( Harakiri )

 18. Da, domnule Spanu, Iohannis trebuie respectat pentru ca temporar sau nu, are cea mai mare legimitate fiind ales direct de popor. Cand dumneavoastra il insultati pe Iohannis, ii insultati pe cei 6.3 milioane de romani care l-au ales si mai aveti tupeul sa vorbiti despre dezbinare cand condeiul dumneavostra tocmai asta face. Mai inai analizati, ca sa va citez cum „un personaj” ca Iliescu acuzat in prezent de crime impotriva umanitatii a ajuns presedinte si dupa-aceea treceti la invinsul Constantinescu si jucatorul Basescu. Iar aceste atacuri la adresa comunitatii de sasi din Romania victima a deportarilor in Siberia si Baragan si apoi sursa de venit pentru Ceausescu care i-a vandut unul cate unul RFG-ului, nu va fac cinste personal si nici redactiei ziarului care va lasa sa fantasmagorati.

  • @ marga : Ai dreptate si adevar graiesti , se strange latul si disperarea hotilor e mare , vorba lui Florin Negrutiu : ” Cat sa te ascunzi dupa partid , dupa Guvern , dupa Parlament ? Sa faci din Guvern si Parlament un camp de razboi doar pentru ca ai fost prea lacom si te-au prins , aceasta este UN ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA „!

  • Pe mine nu ma insulta.Desi l-am votat,(fac parte din cei 6,3 milioane) acum as fi primul care ar vota pentru suspendarea , si chiar pentru scoaterea din viata politica.E o rusine ,din punctul meu de vedere, un asemenea presedinte pentru Romania.Iar cu plecarea la Bruxell, doar in loc de vreun ornament. Probabil au vazut ca doar de asta e bun.

 19. D-le Spanu, felicitari pentru acest articol dar, din pacate sunteti poate singurul jurnalist mai important care nu se sfiieste sa reaminteasca romanilor cat de ipocrit si de nesimtit este KWJ. Nu credeam sa mai vad la Cotroceni un personaj asa de slab, incoerent, nepasator, ipocrit si egoist ca acest profesoras de provincie. Sper ca oamenii sa nu mai creada in mitul „neamtului” cinstit, serios, intreprinzator si gospodar. Daca avea toate aceste calitati se apuca de afaceri cu sasii lui plecati in Germania nu ramanea functionar de stat, pozitie din care si-a facut avere prin mijloace necinstite la fel ca „penalii” pe care cu ipocrizie ii denunta ori de cate ori are ocazia. Imi este scarba sa mai privesc la KWJ sfidand bunul simt si dispretuindu-i pe romani inclusiv pe cei care au crezut in el ca in noul Mesia. Johannis nu este cu nimic mai bun decat Basescu; este si el un profitor cinic si un escroc sentimental care, asa cum insusi a afirmat, a profitat si profita de naivitatea si manipularile la care a fost si este supus nefericitul popor roman. Nadajduiesc ca, daca exista Dumnezeu, isi va primi rasplata pentru faptele si jocurile murdare pe care le face in defavoarea celor care-i platesc vacantele luxoase si viata de nabab. Asa sa-l ajute Dumnezeu!

 20. Iohannis este un prizonier inca ianinte de a accede brusc la viata politica, pregatit a fi santajabil si santajat cu dosare adunate din perioada desemnarii sa faca parte din „rezerva de cadre”.
  Nimic nu era posibil fara intelegerea dintre serv.secrete si s-au dat destule in spatiul public pt.la ne da seama de jocurile serv.secrete germane, franceze, americane,britanice ,Mossad facute cu acceptul si complicitatea SRI,SIE.
  Un conducator corupt fie material fie ideologic este necesar cercurilor de interese,depinde care isi impune marioneta.
  Orice apel la acest ghidat ramane fara ecou cu atat mai mult cu cat „forte”ce il sustin-rezistul sorosian, presa obedienta tradarii de patrie si aservirii totale la directia impusa de profitori, progresistii globalisti nerusinati, anticrestinii isi ridica glasul si sprijinul pentru minciuna.
  Crin Antonescu nu a dat el „fructul otravit”.Probabil „”s-a speriat” de mocirla asa zisei clase politice,de zidul de nespart al securitatii,prepararea lui iohannis de un „socialist”ca Vasile Dancu,cred ca pur si simplu CA a fost scarbit ,fugind .Asa a fugit si Emil Constantinescu invins de reptila securistoida ,varf de lance in toate nenorocirile ce s-au abatut asupra tarii.Kovesi Laura e un instrument bine infipt in inima a ceea s-ar numi stat democratic pus sa-l goleasca de continut.Este imorala profund pozitia unui parchet contra intereselor statale,cauza unui dezechilibru major in activitatea Puterii judecatoresti,rasturnata bizar in intoarcerea la perioada stalinista.
  Factorii care au dezbinat si dezbina atat de grav actioneaza dupa un plan finantat si fie ca fortele constiente sa duca la recastigarea libertatii si dezvoltarii tarii,prin rezistenta la imprejurarile exterioare.

 21. Tare-mi place să văz cum sunt crezuţi orbeşte nişte indivizi care se jură că n-au furat, da’ nu-şi pot justifica nicicum averile de zeci sau sute de milioane de euroi.

 22. Intrebarea capitala este intr-adevar „cum a ajuns un asemenea personaj să fie preşedintele României?”
  Raspunsul este: sa-l intrebam pe Soros si SRI. Dar si DNA-ul a avut un rol prin eliminarea oricarui posibil alt candidat!

 23. Intrebarea persista : „CE SE INTAMPLA CU 5B” adica Basescu, Blaga, Boc, Berceanu, Blejnar ? De ce nu sunt anchetate furturile si malversatiunile facute la alegerile PD ? „Nu exista dreptate cu 5B in libertate ” !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.