Plan la PSD: „Ca pe vremea lui Năstase”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi, într-o conferință de presă la sediul organizației PSD Giurgiu, că prefecții ar trebui să redevină politici cum erau pe vremea guvernării Năstase, argumentând că astfel ar exista garanția că programul de guvernare are suport politic în teritoriu.

„Am venit la Giurgiu pentru că Giurgiu este campion, este pe locul unu pe țară, se bate cu Teleorman, Olt, Dolj, Vaslui, Vrancea și sunt campioni: jos pălăria… facem analize… Vom lucra inclusiv la Legea administrației, sunt opinii în partid printre care și a mea că prefecții trebuie să redevină politici cum erau înainte, pe vremea lui Năstase, ca să ai garanția că programul tău de guvernare și tot ce implementezi are și suport politic. Anume voi, cei din presă, când spuneți prefectul nu a făcut, îmi asum eu, ca partid, și spun ‘aveți dreptate, ar trebui să-l schimbăm, să-și schimbe comportamentul’… Acum prefecții sunt înalt funcționari publici”, a spus Ștefănescu.

Recomanda
Ioana Radu 1265 Articole
Author

8 Comentarii

 1. Priviti-l pe acest TIP numit Codrin Stefanescu, cat ii pasa lui de romai, tot atat le oasa PSD de romani. Un traseist politic care si-a facut ”culcus pe la mai toate partidele politice, infecteaza mediul mass-media” cu declaratii hudoase, PSD … dupa chipul si asemanarea lui Codrin Stefanescu, ”turcul si pistolul”, asta au votat romanii !!!.

 2. Vrajeala cu prefectii cum sunt inaltai functionari publici! este o prosteala pt.Lilisor..Nasty si Nastratin !! nici decum pt. oamenii sanatosi la tartacuta!. Cand colo dansii sunt numiti politic toata ziulica de catre prim ministrul Romaniei. Mai bine pe fata decat cu aceasta abureala cum prefectii sunt inalti functionari publici. Hai sa fim oameni seriosi, zau asa.Stelu

 3. Ca pe vremea lui Nastase,posibil,dar trebuie sa ai si un Nastase si vorbesc de prim-ministru,nu de celelalte.Prefectii si toti sefii pe care-i puneti pot fi de orice fel,dar sa fie competenti,voi nu gasiti un ministru pentru transporturi competent si nu numai, cum veti gasi atatea prefecti,vreti slugi politice.

 4. Acum mai scapa si cate un om competent prefect. Cand se va face selectia numai din PSD va fi sfarsitul Sa ne uitam numai la ce incompetenti si agramati au pus in guvern in frunte cu premierul.

 5. buna,
  Nu mai amintiti de Nastase! De numele lui se leaga instrainarea pe nimic a petrolului si gazelor Romaniei, a Combinatului Siderurgic Galati,etc. Pentru instrainarea petrolului si gazelor Romaniei PSD ar trebui sa-si ceara scuze poporului roman si sa stea in opozitie sine die.

  • Ai halit și tu propaganda portocalie! Petrom a fost privatizată (vorba vine – a ajuns în proprietatea altui stat și nu la privați) ca o condiție a începerii negocierii de aderare la UE. Bănuiesc că erai de acord cu intrarea în UE. Și eu eram, acum nu mai sunt. Acordul PSAL2 cu Banca Mondială ce conținea lista întreprinderilor de stat ce urmează a fi privatizate sau lichidate a fost semnat de Traian Băsescu și Mugur Isărescu. Poți verifica dar este mult mai comod să halești propagandă deja mestecată.

 6. Prefecții sunt reprezentanții guvernului în teritoriu. Logic este să fie numiți de guvernul în funcție. Se schimbă guvernul automat ar trebui să se schimbe și prefecții. Dacă mâine ținătorul mâinii drepte în dreptul inimii pune un guvern al său logic este ca acesta să-și pună și reprezentanții în teritoriu. Ca la amerecani. Cine pierde alegerile pleacă și cu cățelul și cu purcelul. Cine vine la putere, vine cu toți oamenii lui, care-i înlocuiesc pe pierzători.

  • buna,
   Pixelul nu e unde trebuie. „Petrom a fost privatizată (vorba vine – a ajuns în proprietatea altui stat și nu la privați) ca o condiție a începerii negocierii de aderare la UE”. E O UMILINTA CARE TREBUIA RESPINSA FERM. Dar eu nu cred ca asa au stat lucrurile in cazul Petrom Nu te obliga nimeni sa vinzi rezervele subsolului-petrol si gaze- catre un stat strain. Poti sa vinzi o fabrica,un combinat, dar in niciun caz bogatiile subsolului.
   Dar strainii au gasit aici in Romania multi vanzatori ,dar de tara.

Comentariile sunt închise.