Plan Roşu de Intervenţie. Microbuz, răsturnat în şanţ, pe DN7

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat după ce un microbuz s-a răsturnat în şanţ pe DN7 în localitatea Feţeni, anunţă marţi seară ISU Argeş.

Opt persoane sunt evaluate medical la faţa locului.

„Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul judeţului Argeş, unde a fost primit apelul de urgenţă, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, precizează ISU Argeş.

Conform sursei citate, la faţa locului, echipajele operative intervin cu trei echipaje SMURD şi cinci ambulanţe. În sprijin, de la ISU Dâmboviţa intervin trei echipaje SMURD, patru ambulanţe, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare.

Un microbuz s-a răsturnat, marţi seara, într-un şanţ pe marginea DN 7, în localitatea dâmboviţeană Feţeni, iar opt persoane sunt evaluate la faţa locului, informează IPJ Dâmboviţa.
La momentul incidentului, în microbuz erau 12 pasageri. Conform IPJ Dâmboviţa, traficul este blocat în zonă.

Intervenţie în cazul unui eveniment rutier în comuna Valea Lungă, satul Feţeni. Detaşamentul Găeşti intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Concomitent sunt asigurate şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor”, anunţă ISU Dâmboviţa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.