PNL garantează: fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecție pentru Pilonul II de pensii

Partidul Național Liberal e singurul partid care s-a angajat categoric în favoarea antreprenorilor români și în favoarea pilonului II de pensii.

PNL a depus un proiect de lege pentru protejarea cotei unice timp de 10 ani, dând astfel un semnal puternic pentru susținerea mediului de afaceri, pentru creșterea economică și crearea de locuri de muncă.

PNL este singurul partid adevărat de dreapta și singurul partid care poate învinge PSD la alegerile locale. Orice vot pentru alte partide care se consideră de dreapta, cum ar fi USR, e un vot irosit și ajută de fapt PSD, în mod indirect.

PNL a demonstrat concret, prin voturile din Parlament, prin măsurile de la guvernare și prin inițiativele legislative că e alături de mediul privat, de antreprenori și de angajații din companiile private.

De aceea, PNL a respins impozitarea progresivă a pensiilor din pilonul II, a susținut menținerea plafonului de 500.000 de euro pentru un regim fiscal prietenos al microîntreprinderilor, s-a opus creșterii TVA și a votat măsuri pentru sprijinirea fermierilor.

PNL a arătat clar că este un partid de dreapta, deci votul pentru PNL este singurul vot util pentru victoria dreptei în alegerile din 9 iunie 2024.

Articol susținut de PNL

CMF: 21240015

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

15 Comentarii

 1. Publicitate electorala mincinoasa. PNL n-are in Parlament voturile necesare adoptarii unei legi. Nici sa minta n-au invatat fostii basisti Boc, Falca, Flutur.

 2. Pentru PNL: Nu ne mai umpleti cu minciuni sfruntate. Sunteti un pardid de talhari criminali in frunte cu Predoiu care apara talharii, criminalii, violatorii si infractorii. Pana si PSD partidul mama al talharilor au luat masuri mai de dreapta decat voi. Huo.

 3. PNL in cei 4 ani in frăție cu comuniștii de la PSD a garantat partidul stat de sorginte comunistă PSDNL.Ne-a aruncat 15 ani înapoi . A garantat și a mărit taxele , împrumută lunar miliarde de euro ptr pensii speciale si sinecuri de partid , a eliberat mii de infractori , proxeneți , violatori , hoți , corupți sub oblăduirea lui Predoiu și pur și simplu a distrus Justiția in România . PNL a garantat in România feudalismul târziu și frăția cu criminalii securiști ,comuniști . PNL a garantat șef la autoritatea electorala pe Toni Grebla un securist comunist sinistru care ar trebui deportat in Rusia astăzi . PNL un partid de papagali securiști, hoți și borfași

 4. „Într-o lună după ce ajungem la guvernare ,desființăm pensiile speciale „”Fripturistul și demagogul Rareș Bogdan,am încheiat citratul ,asta ,că să vă faceți o impresie ,cum sunt promisiunile PNL

 5. PSD mai lasa si poporenilor, pensii, salarii. PNL palmeaza tot.
  E o contradictie ideologica intre a fi de dreapta cum clameaza PNL si sa-ti pese de social, adica de popor. Ptr asta exista social democratia.
  PNL niciodata nu a avut ca electorat tinta milioanele de romani ci pe aia bogati si afacerile lor. Si a guvernat ca atare. In plan extern nu e nicio diferanta. Marele licurici, Zelenski nici macar nu si-au dat seama ca nu Ciuca suge ci Ciolacu. Vorba lui Basescu cu suptul la marele licurici, ca sa nu fiu acuzat de obscenitati.
  Votati ce vreti, dar nu va lasati prostiti cu atata tupeu.

 6. nu mai inventati taxe noi. Dar nu garantati ca nu cresteti pe cele vechi, TVA-ul si nu taiati cu 25% salariile ca Basescu a carui urmasi sunteti?
  Cine va mai crede? De cate ori ati fost la guvernare ati stimulat criza, atunci PNL-ul lui Tariceanu guverna cu PD-L-ul lui Basescu.
  Multi au uitat pt ca nu au IQ, dar cativa poate au.
  Deja este o minciuna pt ca ati declarat sau chiar legiferat impreuna cu Ciolacu o noua formul de impozitare a apartamentelor/caselor…a fost discutata in presa, ca asa veti acapara casele celor care nu vor putea plati impozitul…

 7. Au mai promis, in 2019, majorarea pensiilor cu 40%, conform legii, si au majorat pensiile cu 14%.
  Tinand cont ca liberalii l-au tradat pe A. I. Cuza ca sa aduca un domnitor strain si au mintit milioane de pensionari, nu trebuie avuta incredere in PNL.

 8. ‘ Cine garantează garantul ‘, vor fi majorate cele actuale, nu-i destul?!

 9. „PNL garantează: fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecție pentru Pilonul II de pensii.”
  In public promite „cate in luna si in stele”, in particular PNL-istii isi freaca mainile si se roaga sa aiba inca 4 ani scaunele asigurate cu fratii de cruce inca PSD-istii.

 10. Si cum faceti rost de bani pentru ucraina,pensii speciale,subventii energie si armament cat cuprinde?aduceti voi de acasa???vinde johanis o casa?jucati la loto???parerea mea e ca dupa alegeri o sa va suciti cu 180 de grade,ca da bugetul faliment.

 11. De ce sa nu se aplice impozitarea progresivă, la fel că în țările pe care le invidiem ? Clar PNL -ul susține pilonul II de pensii ,fiindcă l-am introdus în guvernarea Tăriceanu și de acolo se scurg bani frumoși atât din buzunarul angajaților, cât și al statului. Îți plătești, nu-ți plătești contribuția la pensii, pilonul II va primi și contribuția ta, cadou din partea statului. Cum vi se pare ? Atâtea fonduri de pensii private din lumea asta au dat faliment, încât dragilor sa nu aveți vreo speranță la acest bani. Asta pe langa comisioanele grase încasate .

 12. Asta e știre sau reclama sponsorizată? PNL nu mai exista de la Tăriceanu încoace, acum e 79% in esență PDL ul lui Băsescu. As vrea sa aibă soarta PMP-ului însă sunt prea multe scursuri lipite acolo și vor scoate vreo 12-15% le mai da STS ul vreo 5-7 și s-a rezolvat. Asta e democrația în colonia estică RO.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.