Politicieni agramaţi şi incoerenţi

Vă propunem un top al primilor zece politicieni care mai bine ne-ar scuti de prezenţa lor publică. După atitudinea lor publică, nu ştiu sau poate nu înţeleg ce este aceea democraţie. Nu vorbesc corect limba română, au fie derapaje de exprimare, fie vorbesc de-a dreptul agramat. Poate mai sunt şi alţii pe care i-am uitat. Vă invităm să-i promovaţi în cotidianul.ro!

Prin votul dumneavoastră puteţi schimba clasamentul. Accesaţi rubrica „Spune-ţi părerea” şi votaţi-i acolo. Nu vor ieşi din viaţa publică şi nici măcar nu vor face un pas înapoi. Dar măcar vom şti faţă de cine să luăm distanţa cuvenită. Cotidianul.ro vă va propune şi alte topuri. Cu politicieni. Şi fără.

Gigi Becali
Elena Băsescu
Marian Vanghelie
Gabriel Oprea
Eugen Nicolicea
Daniel Oajdea
Alin Popoviciu
Gheorghe Ştefan (Pinalti)
Aura Vasile
Cristian Rizea

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.