Poliţist prins cu ţigări de contrabandă ascunse în uniforma militară

Un poliţist de frontieră a fost reţinut vineri, în punctul de frontieră de la Moraviţa, după ce colegii săi au descoperit ascunse în hainele agentului 57 de cartuşe de ţigări aduse din Serbia.

Emanuel Cornel Diaconescu era civil în momentul în care s-a prezentat în punctul de frontieră, venind din Serbia. El le-a spus poliţiştilor că nu are nimic de declarat, dar aceştia au observat nişte haine de poliţist pe bancheta din spate a maşinii la volanul căreia se afla agentul. Când au dechis autoturismul, lucrătorii din vamă au constatat că în hainele agentului Diaconescu erau ascunse 57 de cartuşe de ţigări cu timbru sârbesc.

Prins cu minciuna, agentul le-a spus poliţiştilor că mama sa este grav bolnavă şi că avea nevoie de bani pentru doctori. Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută în vederea confiscării, iar agentul de poliţie va fi cercetat penal pentru contrabandă.

Corneliu Diaconescu este agent al poliţiei de frontieră Caraş-Severin şi lucrează la Sectorul Poliţiei de Frontiră Grădinari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sergiu Miat 308 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.