Polițiști ruși anti-huligani la Euro 2016

Ministerul rus de Interne a anunțat marți că un contingent rus va participa la forțele de politie anti-huligani de la Campionatul European de Fotbal din Franța.

”Conducerea ministerului a decis să trimită șase polițiști specializați în Franța pentru a lucra la centrul de cooperare al poliției speciale”, a declarat ministrul rus.

”Ei vor rămâne în Franța pe durata șederii echipei de fotbal ruse”, a precizat ministrul.

Comunicatul arată că polițiștii ruși sunt trimiși la cererea Franței. Rusia va înfrunta naționala Angliei în primul meci, un eveniment cu grad sporit de risc, consideră organizatorii. Este motivul pentru care sunt luate măsuri de securitate speciale la Marsilia. Rusia va fi gazda turneului final din 2018. Acum naționala rusă este în aceeași grupă cu Anglia, Slovacia și Țara Galilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.