Ponta: Îi voi duce lui Băsescu o carte-cadou: Anchetarea şi judecarea foştilor şefi de stat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Consiliul Naţional, că după alegerile parlamentare va merge la preşedintele României cu propunerea de premier şi-i va face cadou o carte – Anchetarea şi judecarea foştilor şefi de stat.

„Aştept, imediat după alegerile parlamentare, să merg împreună cu Crin Antonescu la preşedintele ţării şi să-i transmitem cine va fi prim-ministru şi cine va forma guvernul şi când vom forma acel guvern”, a declarat Victor Ponta.

Liderul PSD a mai spus că speră să nu se mai întâlnească până atunci cu şeful statului.

„Dar, în schimb, cu acea ocazie, îi voi duce cadou o carte pe care am citit-o cu mult interes – Anchetarea şi judecarea foştilor şefi de stat. Sunt aici nişte personaje – Miloşevici, Pinochet şi alţii… Sper că-i va folosi această lectură în anii de după alegeri”, a conchis Ponta, citat de Mediafax.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.