Ponta: Nu există informaţii privind o ameninţare teroristă pe teritoriul României

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că nu există nicio informaţie concretă privind o ameninţare teroristă pe teritoriul României la acest moment, dar contextul global este din ce în ce mai plin de violenţă.

Premierul a spus că nu există o informaţie care să vizeze o ameninţare de tip terorist în legătură cu teritoriul României.

El a ţinut să subilinieze că în acest moment însă contextul global pare a fi din ce în ce mai violent.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.