Ponta se întâlneşte şi el luni cu asistentul pentru afaceri europene al lui Hillary

Premierul Victor Ponta se va întâlni luni, la ora 17.00, cu Philip Gordon, asistent pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton, întrevederea fiind programată după ce oficialul american va avea o discuţie şi cu preşedintele interimar, Crin Antonescu.

Întâlnirea dintre Antonescu şi Philip Gordon este prevăzută să înceapă la ora 13.00, scrie Mediafax.

Aceasta este prima întâlnire anunţată oficial a lui Philip Gordon la Bucureşti. Nu este exclus ca Gordon să discute şi cu preşedintele suspendat, Traian Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.