Premierul Grindeanu a fost operat la Spitalul Militar

Premierul Sorin Grindeanu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Militar. Şeful Executivului şi-ar fi făcut analizele obligatorii, ocazie cu care medicii i-ar fi operat câţiva negi aflaţi pe gât.

„Premierul a suferit o intervenție minoră, de îndepărtare a unor nevi pigmentari, la recomandarea medicilor, care au considerat că e mai bine, preventiv, ca nevii să fie îndepărtați”, a anunțat Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului. Intervenția nu a presupus internare sau anestezie, potrivit acesteia.

„Singura recomandare a fost evitarea, pentru câteva zile, a expunerii la factorii de mediu”, a mai declarat Alina Petrescu.

Sorin Grindeanu efectuează, joi, o vizită la Ierusalim, unde se va întâlni cu președintele Israelului, Reuven Rivlin, și omologul său israelian, Benjamin Netanyahu.

La începutul ședinței de Guvern din 5 aprilie, premierul Grindeanu a anunțat că va efectua, la începutul lunii mai, două deplasări importante, în Israel și în Austria.

„Vor fi ocaziile perfecte pentru îmbunătățirea relațiilor politice, dar mai ales a relațiilor economice dintre țările noastre”, a mai afirmat, la vremea respectivă, șeful Executivului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.