Preşedintele Băsescu s-a întâlnit cu ambasadorii la Cotroceni

La această oră, preşedintele Traian Băsescu are o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu ambasadorii. Evenimentul este parte a reuniunii anuale a diplomaţiei române, informează realitatea.net.

Anul trecut, şeful statului i-a criticat pe ambasadori pentru faptul că se limitează la a face strict diplomatie, cerându-le să promoveze firmele româneşti în ţările în care îşi desfăşoară activitatea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.