Prietenii lui Putin

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a trimis mesaje de felicitare cu ocazia Anului Nou liderilor din Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Slovenia şi Cehia, anunţă Kremlinul.

„Vladimir Putin i-a trimis un mesaj de felicitare premierului Ungariei, Viktor Orban, observând că relaţiile ruso-ungare s-au dezvoltat în mod constructiv în pofida actualei situaţii politice complicate”, precizează Preşedinţia Rusiei, într-un comunicat pe site.

„În mesajul de felicitări adresat preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru Anul Nou şi pentru un Crăciun Fericit (în perspectiva Crăciunului ortodox celebrat pe stil vechi -n.red.), preşedintele rus a exprimat apreciere considerabilă pentru eforturile liderului moldovean în scopul dezvoltării relaţiilor bilaterale; preşedintele rus a exprimat încrederea că dezvoltarea în continuare a interacţiunilor constructive în domeniile politic, comercial, economic, cultural, umanitar şi în alte chestiuni va fi în interesele fundamentale ale popoarelor prietene cin Rusia şi Moldova, contribuind la stabilitatea şi securitatea pe plan regional”, precizează Preşedinţia Federației Ruse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

5 Comentarii

  1. Pai, ce mi-e Igor, ce mi-e Viktor? Doi bolsevici ratati, care stau cu coada pe sus, asteptand sa le vina si lor randul…..Aferim!!!!

  2. Un picuț tras de păr. Rusia ar fi trebuit să aibă în capul listei țărilor felicitate Germania. Că doar cele mai importante schimburi comerciale le are cu aceasta!

  3. Daca „as cadea dupa fenta” as zice…si ce este rau sa ai prieteni in politica!? Dar noi pe cine avem prieteni!?
    Dar sa fim seriosi….IN POLITICA NU AI PRIETENI! AI DOAR INTERESE. SI ESTE EVIDENT CARE SUNT ACELEA ..si pt unii si pt altii….

  4. Prietenii rusilor, deci si ai lui Putin, sunt ” colegii americani ” deoarece in ultimul secol sunt asa ” umar la umar ”, au dat in foanfa germanilor in doua sucare mondiale, in secolul trecut, cand respectivii nemti au vrut sa impuna limba germana pe planeta Pamant, iar acum au umplut Germania si nu numai… cu hoarde islamiste in scop clar sa farame poporul german si pe cei care se opun intereselor lor in Lumea asta cam prost facuta ! ” Interesul poarta fesul … ” islamist !

  5. @Pixelul albastru : stii ca madam Merkel e la ananghie, extrema drepta a intrat în parlament, si despre ea n-am auzit sa fi fost reconfirmata-n postul de cancelar, cred ca se duc tratative pentru formarea unei coalitii, la care Schultz refuzase, intial, sa participe (nici o paguba, de altminteri, din partea unui neo-nazist). Asa ca tipa ar putea fi numai „cancelar interimar”, la ora actuala. Putin n-o fi felicitat-o (? dar mai stii? ) pentru motivele de mai sus si fiindca tipa, desi vorbeste ruseste, se pretindea rusofila si prietena personala de-a lui, l-a tradat, verbal, cel putzin. Plus ca-n Rusia-i plin de nemti, urmasii colonizatilor de Ecaterina a II a (numai la St. Petersburg sunt vreo 50-60 000, în oras se vorbeste si nemteste). Ca-n rest, Imperiul Austro-Ungar si Marea Rusia redivivus, rediviva. Prusia Orientala(Bo-Russia) -i singura disparitie de pe harta, de la WW2-ncoace. În, mai ales, profitul polonezilor. Revansarzii Republicii celor 2 Natii si gata sa distruga, pentru ea, UE (cu ajutorul lui de foarte trista memorie si criminal de Obama, si-a unor complici, între care Basescu si Johannis).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.