Primarul din Slatina, suspendat din funcție

Prefectul județului Olt a emis ordinul prin care se constată suspendarea mandatului primarului municipiului Slatina, Minel Prina, aflat în arest la domiciliu, în dosarul lui Darius Vâlcov.

Prina este suspendat din funcția de primar al municipiului Slatina până la încetarea măsurii arestării la domiciliu. Primarul municipiului Slatina se află în arest la domiciliu din 14 martie, el fiind acuzat de complicitate la trafic de influență, în dosarul în care Vâlcov este acuzat de trafic de influență.

Consilierii locali trebuie să delege unul dintre cei doi viceprimari ai orașului, Mihaela Stana și Cristian Bircea, să îndeplinească temporar atribuțiile conferite de lege primarulu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.