Rublev zboară pe teren și prinde finala de la Madrid (fotoreportaj)

Jucătorul  rus de tenis Andrey Rublev, numărul 8 mondial, s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, după ce l-a învins pe americanul Taylor Fritz (13 ATP), cu 6-4, 6-3.

O oră și 15 minute i-au trebuit rusului Andrey Rublev să lichideze conturile cu americanul Taylor Fritz.
Va fi a 5-a finală de Masters 1000 pentru el și prima la Madrid.
A pierdut primul serviciu, dar imediat a făcut rebreak. De la 1-1 la ghemuri, nu s-a mai întâmplat nimic până la 5-4 pentru numărul 8 ATP.
A servit Taylor și cu o greșeală neforțată a trimis mingea în fileu. Break și set pentru Andrey.
Setul 2 a fost dominat tot de jucătorul rus, loviturile sale puternice și serviciul impecabil l-au anulat pe american(îmbrăcat în negru complet).
Trebuie spus că ar fi putut avea alt curs acest meci și poate setul nou început cu Andrei Rublev la serviciu, dacă la 40-30 pentru Fritz,  americanul nu lovea cu rama rachetei și scotea mingea în aut.
Breakul a venit la 3-2 pentru Andrei. Taylor Fritz se tot întorcea spre echipa și se plângea că Rublev îl păcălește și îl învinge pe contre pied. A ridicat mâninile și resemnat arăta că nu are ce face și se dă bătut.
Spectatorii l-au încurajat. Ar fi dorit să vadă și mai mult tenis, dar meciul s-a terminat atât de repede.
Așadar Andrey Rublev – Taylor Fritz 6-4, 6-3 și jucătorul rus este în finală la Madrid după ce l-a pierdut pe drum și pe favoritul gazdelor și câștigătorul ultimelor două ediții, Carlo Alcaraz.
El va juca duminică cu învingătorul din seara aceasta dintre Auger-Aliassime și Jiri Lehecka.
Corespondența de la Madrid pentru Cotidianul.ro, Florin Bălțătoiu(cel mai puternic fotograf de tenis din Romania).
Acest articol a fost sponsorizat de brandul românesc de sucuri bio Melissimo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

2 Comentarii

  1. O fi Florin Baltatoiu fotograf bun,nu-l cunosc,in schimb Timi Silcaru este as.Echipa cotidianul are cu cine se mindri.Cred ca nici aia de la New york times nu au fotograf ca Silcaru.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.