Primul pas… Îl reconfirmă pe Tudose

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi, că o să-l propună pe eurodeputatul Mihai Tudose să fie şeful campaniei partidului pentru alegerile europarlamentare.

„Luni, eu o să-l propun pe Mihai Tudose şeful de campanie de la europarlamentare. Ăsta este primul pas, dacă vrei să funcţioneze un partid şi dacă vrei să fii respectat. (…) După 7 ianuarie, la toate întâlnirile, oricum Mihai este şi vicepreşedinte, cu prim-vicepreşedinţii, cu tot stafful, o să-şi ia reprezentanţi pe fiecare zonă, o să mergem la toate întâlnirile pe zone cu toţi preşedinţii de organizaţie”, a precizat Ciolacu la România TV.

Întrebat dacă Mihai Tudose va fi şi capul listei PSD la europarlamentare, Ciolacu a răspuns: „Presupun că doreşte să candideze”.

„Discuţiile într-un partid ca şi Partidul Social Democrat au loc democratic, pe regiuni, fiindcă trebuie o reprezentare la nivel naţional. (…) Vom hotărî. Dar nu e o urgenţă pentru partid în momentul ăsta. După 7 ianuarie”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. In momentul in care „Klingonianul” si-a dat demisia din functia de premier cu doar o zi inainte de sosirea primului ministru al Japoniei, cel putin din punctul meu de vedere, a incetat sa mai existe ca om politic. Poate cel mult ca animal politic.

  2. Clanurile infracționale organizate politic reapar la butoane și după, vai, vai, vai!, statul paralel! Sikkktir!

  3. Cit despre europarlamentare, se poate compara Tudose cu Terhes de exemplu, in ceea ce priveste activitatea si interventiile in Parlamentul European, pentru reprezentarea si apararea intereselor poporului roman in aceasta adunatura de sacali ?
    E doar o intrebare !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.