Primul recital de pian în Peștera Valea Cetății

În Peștera Valea Cetății din Râșnov se va desfășura, sâmbătă, 27 iulie 2013, ora 20, recitalul de pian al micilor artiști de la Atelierul de muzică și creativitate Mozartinno® din București, anunţă un comunicat  transmis de organizatori.

Evenimentul este primul de acest gen în Peștera Valea Cetății și vine în completarea stagiunii de concerte camerale susținute aici de Filarmonica din Brașov.

Recitalul pianiștilor Mozartinno® va fi momentul de gală al Taberei de muzică și aventură Mozartinno®. Aflată la cea de-a doua ediție, tabăra se desfășoară sub forma unor cursuri de măiestrie pentru pian și are loc la Zărnești, în perioada 21-27 iulie. La ediția din acest an participă 18 copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. Tabăra a debutat cu un mic concert de bun venit și va continua cu ateliere de istoria și teoria muzicii, pictură, modelism, origami, pe lângă cursurile intensive de pian. Programul taberei va fi completat de vizite la muzee, drumeții, activități sportive, vizionări de film cu tematică muzicală și multă voie bună.

Mozartinno® este un atelier de muzică inovator, care iși propune dezvoltarea creativității și personalității prin muzică, în special la copii, într-un mediu fără constrângeri.

Recitalul Mozartinno® de sâmbătă, 27 iulie se va desfășura cu sprijinul Administrației Peșterii Valea Cetății.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.