Principatul Monaco pe timpul cursei de Formula 1

Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco se desfășoară în mod tradițional în weekendul Înălțării(40 de zile după Duminica Paștelui). Timp de patru zile, circuitul preia străzile din cartierele Port Hercules, Monte-Carlo și Condamine. Cele mai bune hoteluri, restaurante și baruri din Monaco pot fi găsite în acest pătrat auriu, oferind un loc lângă pistă pentru a experimenta evenimentul din plin.

Vizitarea Monaco în timpul cursei de Formula 1 înseamnă să te bucuri de experiențe intense într-o atmosferă unică. Populația orașului se triplează pe măsură ce peste 100.000 de vizitatori din întreaga lume vin să urmărească acest moment culminant al calendarului F1, reunind deopotrivă fanii sporturilor cu motor și jetsetterii internaționali.

În timpul zilei, turiștii admiră mașinile de formula 1, urmăresc antrenamentele de pe tribună și se bucură de locațiile din Monaco în soarele Rivierei. În afara sesiunilor de calificare și a cursei, pot chiar să conducă pe pistă. Ei profită de șansa de a face câteva ture, de a vedea de la distanță tribunele și padocurile celor mai prestigioase echipe de F1 și de a fi pilot de Formula 1 pentru o zi.

Seara, participă la petreceri spectaculoase și sălbatice în barurile și cluburile orașului. Duminica este marea finală: ziua cursei. După Prezentarea șoferilor și turul de onoare al Prințului și Prințesei de Monaco, mașinile sunt oprite! De la grila de start până la fluturarea drapelului în carouri, se bucură de o călătorie palpitantă și incitantă până când trofeul este acordat câștigătorului de către H.S.H. Prințul Albert de Monaco.

Acest articol este susținut de brandul românesc de sucuri bio Melissimo

melissimo.ro

 


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.