Prognoza meteo: Cum va fi vremea joi şi vineri

Potrivit datelor ANM, vremea va deveni călduroasă, local caniculară după-amiaza în sudul şi în estul ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe de scurtă durată şi descărcări electrice în zona de munte şi în Dobrogea. În restul teritoriului ploile vor fi posibile doar cu totul izolat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 36 de grade, iar cele minime în general între 14 şi 22 de grade.

În Capitală, vremea va deveni caniculară după-amiază, când temperatura aerului va atinge 35…36 de grade. Temperatura minima va fi de 19 …21 de grade.

Vineri, vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiază pe arii restrânse, cu precădere la câmpie. Cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi ploi slabe şi descărcări electrice, mai ales în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 şi 36 de grade, iar cele minime vor fi de la 9…10 grade.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.