Prognoza meteo: Vezi cum va fi vremea în acest weekend

Potrivit datelor Agenţiei Naşionale de Meteorologie, sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice, dar numai izolat vor fi ploi slabe, îndeosebi noaptea în zona montană.

Temperaturile maxime, în creştere în special în partea de est şi sud-est a teritoriului, se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice şi la munte şi mai mult senin în rest. Cu totul izolat în zona Carpaţilor Orientali vor fi condiţii de ploi slabe de scurtă durată.

Temperatura aerului, în scădere faţă de intervalul anterior cu precădere în regiunile estice, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 18 şi 27 de grade şi minime între 4 şi 13 grade, mai scăzute în depresiuni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8577 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.