Postul Pro Tv, acuzat că șterge comentarii nedorite

În lumea gastronomiei și a televiziunii, MasterChef România a fost la un moment dat, prin 2012-2014 un punct de atracție pentru telespectatori.

În încercarea de a readuce la viață emisiunea, ProTv-ul s-a gândit să îi aducă înapoi pe bani mulți pe Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Cu toate acestea, se pare că au stârnit un val de critici și dezamăgire printre fanii fideli.

Lovitură pentru Antena 1: Șefii se întorc la PRO TV

Cistesc comentarii, din asta mă hrănesc! Sunt consumatoare de social media, în special facebook, și observ, cum sa nu observ. Se șterg comentariile oamenilor care doar vor să își spună punctul de vedere. Comentarii cum ar fi (poze in atasament): ca e un format fad, lipsit de divertisment, ca chefii sigur vor fi infumurati si ca Pro a reincalzit o ciorba veche.

Eu, ca un consumator de online si media, ma zvarcolesc la gandul ca asa ne prostesc, tocmai ce mi-au sters si mie un comentariu si incearca sa induca o poveste roz, fara defecte, cand de fapt, ei baga mizeria sub pres.

De ce scriu la dumneavoastra? Cred ca in lumea asta o fi si cineva care sa le dea peste nas celor care incearca sa prosteasca poporul. Dvs cred ca nu ignorati punctele noastre de vedere, cele reale, nu cele sterse si inlocuite.

 

 

Scrisori și apeluri este rubrica pe care cotidianul o pune la dispoziția cititorilor care se simt trași pe sfoară de stat și de instituțiile sale, care și-au pierdut orice speranță că-și vor mai găsi dreptatea într-o anumită speță sau care, pur și simplu, au un punct de vedere pe care vor să-l facă tuturor cunoscut. Tot ce trebuie să facă este să scrie pe adresa redactia@cotidianul.ro. 

Important! cotidianul.ro nu-și asumă răspunderea pentru cele afirmate sau scrise de cititori în scrisorile și apelurile trimise. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

11 Comentarii

 1. @sticle goale cumperăm spune:
  23 APR. 2024 LA 13:58
  bravos!
  s-a gasit cotidianul cu „casuta democratica” cind pute de cenzra!

 2. Paguba-n ciuperci.Cine naiba se mai uita la pro tv ,ori antene ?????!!!! E drept că-n grila tv româneasca nu gasești un post tv mai acătării,dar asta nu înseamnă să-ți pierzi timpul cu balivernele repetate toata ziua, cu o înverșunare greu de închipuit pe posturile cu pricina.Trebuie căutată altă preocupare ,televiziunea din mijloc de informare corectă,a ajuns institutie pentru a spălat creierul!

 3. Rrromanii se uita la Rossia Segodnia, unde urmareste propaganda prostfesionista cu trotuariste, tutere si vodkari sefi!

 4. Nu ma uit la emisiuni de bucatarie daca vreau sa aflu cevava ma uit pe Tub sau Paprika. Tv pro e placut prin faptul ca au o grila buna de filme. Am revăzut cu placere 300.In schimb nu au o informatizare nici in grila, nici digitalizata nici in teletext ceea ce o retrogradeaza.
  Forumul și-l face fiecare cum simte.

 5. ProTV televiziunea lui Gyuri Soros!…madam eram, erai,erau… ți-e scârbă când te uiți la așa ceva…

 6. „Citesc comentarii, din asta mă hrănesc! Sunt consumatoare de social media”
  Uite un om care nu se respecta pe sine, care nu isi respecta timpul, viata, cariera si probabil are o stima de sine destul de scazuta.

 7. mergeti in ardeal sa vedeti cum toti se uita la prostv, fara exceptie. Te mai intrebi care-i urmarea?

 8. youtube-ul la fel toate canalele au doar comentarii pozitive tzipla! pentru ca creatorii de continut pot bloca comenturi (apar doar cand esti logat cu contul de pe care ai comentat).. cica nu socializam destul:)))

 9. Scrisori și apeluri este rubrica pe care cotidianul o pune la dispoziția cititorilor care se simt trași pe sfoară de cotidianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.