Lovitură pentru Antena 1: Șefii se întorc la PRO TV

In timp ce se luptă în justiție cu Antena 1, post de la care au plecat în toamnă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au mutat la PRO TV. Postul de televiziune a anunțat  jurații sezonului 9 MasterChef România: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Aceștia au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă. Au arătat că și cei pasionați pot deveni chefi în adevăratul sens al cuvântului, se precizează pe Știrile PROTV. 

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Pasionații de gătit dornici să demonstreze unei țări întregi că au toate calitățile pentru a-i impresiona pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și  Chef Cătălin Scărlătescu, sunt așteptați la casting. Înscrierile sunt deschise chiar acum pe inscrieri.protv.ro. Cel mai așteptat show de cooking se întoarce!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

6 Comentarii

 1. nu stiam de ce nu mai miroase a varza calita-n bloc:
  -gospodinele s-au descalificat!

 2. Manele de bucatarie cu figurranti de neam ales bules ( sorry, am mancat mici „by Florin S., sunt NASHPA!).Emisiuni cu producatori…internationali la posturi TV …internationale.Junk pt Colonie. Nu merit nici o ms din viața , nici un mw din factura . Scârba!

 3. O gașcă de golani bucătari de tot rahatul!…normal i-a angajat Gyuri Soros la tembeliziunea lui…!
  Să trăiască madama Eram!…Free Palestina!…

 4. Felicitari! Va asteptam demult! Asteptam sa va faceti treaba fara restrictii si fara coordonare specifica din partea conducerii televiziunii! Adica sa nu se stabileasca din timp castigatorul care nu este un bucatar expirementat, contra unor sume de bani pentru bucatarii experimentati! Se simte tot! Ii iubesc pe cei trei sefi, sunt o echipa grozava, si sper sa-mi satisfaca cerintele! Felicitari tuturor! Se adevereste faptul ca orice sut in fund este un pas inainte! Felicitari incaodata!

 5. @manea: esti din com unitate??recenzii comndate? Sau chiar inil din bucatarri, ca chef i sunt cei din Franta sai de pevvasele de croazieră, hoteluri de lux? Chef e Jammie Olivier…

 6. Ma surprinde decizia chefilor de a se angaja intr-un nou contract, la un post concurent, dupa ce au afirmat ca sunt obositi, ca vor sa se dedice familiei, ca vor sa se ocupe de afacerile lor, pe care le-au cam neglijat. Cum isi vor sustine declaratiile facute in fata publicului, a fostilor angajatori si nu in ultimul rand, a instantei…
  Cred ca era frumos sa spuna adevarul, adica, ceea ce in mod REAL i-a determinat sa plece de la Antena 1.
  Pendularea aceasta, intre cele doua posturi de televiziune, ii face sa para neseriosi!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.