PSD: Udrea şi Guvernul Boc trebuie să-şi asume eşecul în turism, nu să dea vina pe opoziţie

Elena Udrea şi Guvernul Boc trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru dezastrul din Turism, susţine într-un comunicat Partidul Social Democrat.

„PSD consideră că Elena Udrea şi guvernul Boc trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru dezastrul din Turism, nu să dea vina pe opoziţie pentru insuccesul guvernării lor, aşa cum au obiceiul de a proceda în ultimii ani. Atragem atenţia asupra faptului că încercarea aberantă a PDL de a da vina pe opoziţie pentru insuccesul guvernării Băsescu-Boc nu are acoperire pentru că cei care se află la guvernare sunt chiar reprezentanţii PDL. Vina pentru eşecul din turism ca şi din alte domenii, aparţin în exclusivitate actualei puteri”, se arată în comunicatul citat de antena3.ro.

Conform PSD, „eşecul din turism poate fi demonstrat luând act de realitate”.

„România a înregistrat în 2010 cea mai mare scădere din UE a numărului de înnoptări în unităţi turistice, iar anul în curs nu pare să aducă o îmbunătăţire la acest capitol; ultimii 2 ani au adus scăderea numărului de turişti în România cu 28%; turiştii străini scad de la an la an, Elena Udrea lăudându-se cu 1 charter din Germania pe litoralul românesc în 2010; nu există o strategie coerentă pentru dezvoltarea litoralului, iar staţiunile montane au fost pur şi simplu abandonate de Guvern”,arată comunicatul mai sus citat.

Potrivit PSD, PDL nu a fost în stare să vină cu un program de sprijinire a industriei turistice din România.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.