Rareș Bogdan îl gâdilă pe Iohannis

Rareș Bogdan bate șaua ca să priceapă Cotroceniul. În speranța că va reintra în grațiile președintelui Iohannis (sau va rămâne acolo), liberalul mai face din cînd în când declarații măgulitoare la adresa acestuia. Fără să-i ceară cineva (din ce știe presa), politicianul îi ridică osanale ocupantului fotoliului de la Cotroceni. Într-o declarație prin care intenționa să-i dea peste nas premierului Ciolacu legat de afirmația acestuia că va declanșa alegeri anticipate în România, Rareș Bogdan a declarat:

Rareș Bogdan: Marcele, nu ești Mihai Viteazu

Din fericire pentru România, la Cotroceni se află o persoană responsabilă care este singură care poate genera alegeri anticipate, iar Domnia Sa este suficient de înțelept încât să înțeleagă momentul complicat pentru România și să nu arunce țară într-o aventură, doar pt că un om politic ajuns pe o poziție cheie nu își înțelege încă rolul de om de stat”.

Pam, pam!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

15 Comentarii

 1. Asta sigur i-a luat locul lui Gadea . Care-i plecat , prin concediu probabil. Se putea sa ramina Romania fara „buze dulci”? Si rujate pe deasupra ? Numai sa nu dea pacatul sa dea Carmencita de urmele de ruj.

 2. Sa porti batista la buzunarul de la piept al pardesiului (da’ probabil ca mai are una si la haina, poate una chiar la buzunarul de la izmene !) … o dovada de tembelism extrem, combinat cu niste „gusturi” de ghertoi ! Cit despre pupincurismul gretos si libidinos fata de panarama de la Cotroceni … limbile dulci pe fesele „prezidentiale” (zexe !) sint exact ca urmele lasate de limacsi prin gradina !

  • Perfect comentariu!
   Rar intalnesti un lingau mai gretos ca asta!

 3. Buna ziua! Rareș chiar nu ai niciun pic de demnitate? Cred că esti conștient ca Iohannis a facut din PNL o cârpă de șters pe jos si asta din cauza lasitatii si oportunismul celor ca si tine care ati executat tot ce a vrut acesy diletant ageamiu.
  Pt el diletant e un adjectiv laudativ.
  Iohannis si actuala coalitie au adus țara ( colonia DEVALIZATA) in colaps financiar si economic.
  SĂ VA FIE MACAR RUSINE !

 4. Motto:
  „LINGĂUL și LICHEAUA sunt două din rolurile unui aceluiași personaj , numeros, hotărât de evenimentele unei epoci să ia asupră-și terminologia deficitară a vocabularului social. Și amândoi și licheaua și lingăul , sunt mai repede niște bolnavi ai unei epoci decât niște temperamente, nenăscuți, numai făcuți.”
  (Tudor Arghezi- Rețete)
  Nu-i prima dată când Rareș Bogdan îl laudă si îl perie pe Klaus Iohannias pentru calităti pe care vasăzică acesta nu le are – cum ar spune Caragiale. De aceea lui Rareș Bogdan i s-ar potrivi mai degrabă calificativul de lingău asa cum apare în pamflerul lui Tudor Arghezi.

 5. Valabil si pentru lingaii de sifoane dovedite, margatii !

 6. O asemenea creatură nu merită atâta atenție!…
  Îi tremură chiloții jolidon când a auzit că premierul declară alegeri anticipate, după care suspendarea Mutului…
  Dracul vă mai alege nenorociților!…

 7. Mai rar asemenea jeg libidinos si gretos cat cuprinde ! Pai Trahanache era om de mare caracter pe langa panarama asta nesatula ! Lasa-ne flacaule , lasa-ne , ca ne trebuie multa lamaie cand apari !

 8. @ Ramstein.Imi pare rau…dar nici macar neghiuta nu-i mai alege.Pupin-fundist notoriu.

 9. Rares Bogdan, un venetic. macar Gadea (nici asta nu e mai breaz…) isi vede de emisiunile lui alea de zici ca-ti vorbeste cel mai bun prieten din televizor.
  acest dandy cu adidasi in curcubeu vad ca este la mare cautare in politica, in lipsa de profesionisti.

 10. Lingăul asta vomitiv, rb(ca nu ști care este numele și care este prenumele la aceasta caricatura vomitiva) își permite sa asocieze numele a trei BĂRBAȚI DE SEAMA AI ROMANILOR de cel al acestui slugoi ursar, m.c.
  SICTIR JAVRELOR PUPINCURISTE SI DEGRABĂ LINGATOARE DE KURURI!

 11. Trei cravate pline muci nu intelege ca nu e vorba de cine aproba anticipatele ci scandalul. Iar sutul in cur il va lua irdolul lui pt ca fratelui mai mare american nu-i plac astfel de situatii iar amicul pampon rares nu exista pt ei. Parca era NAMBAR OAN!!! El care desfinta pensiile speciale in 3 saptamani in 2019. L-am mai vazut ieri pe hermafroditul Roman de la PNL spunand ca nu e colectare la ANAF ei fiind 3 ani la butoane acolo.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.