Realizatorul TV Andrei Bădin ar fi învinuit penal

Realizatorul TV Andrei Badin este pus sub invinuire penala de catre procurori, dupa ce presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, i-a facut plangere penala pentru santaj, informeaza surse citate de presa, conform HotNews. Ziariștii de la HotNews nu au reusit sa-l contacteze pe Andrei Badin pentru eventuale clarificari. Jurnalistul este in concediu in aceasta perioada, potrivit paginii sale de Facebook.
UPDATE: Din informatii obtinute de HotNews.ro, procurorii DNA l-ar fi incadrat pe Andrei Badin la o posibila infractiune de luare de mita.
Conform Realitatea TV, procurorii sustin ca Andrei Badin, de la postul B1Tv, ar fi primit bani de la Duicu ca sa nu realizeze o emisiune pe tema afacerilor pe care le derula fiului ministrului Muncii, Rovana Plumb.
La randul sau, inca din 1 iulie, publicatia news-mehedinti.ro a relatat ca in urma audierii lui Duicu, procurorii au gasit in interceptarile telefonice de la dosar, o convorbire in care Badin ii cere „bani de concediu” lui Duicu.
Potrivit unor surse citate de publicatia locala, Adrian Duicu ar fi inregistrat de curand la DNA o plangere penala impotriva lui Andrei Badin, pentru santaj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.