Reghecampf, după victoria Stelei

Laurenţiu Reghecampf a declarat că Steauna a meritat victoria în meciul cu Chelsea, dar a precizat că roş-albaştrii trebuie să marcheze şi în retur pentru a spera la calificare.

„Trebuie să marcăm şi la Londra dacă vrem să ne calificăm. Vom încerca să-i surprindem şi să avem o posesie foarte bună, aşa cum facem de fiecare dată”.

„Ştiam foarte bine unde ne va pune probleme Chelsea, am meritat această victorie. Pe noi ne-a interesat foarte mult să nu primim gol. Jocul a fost de această natură şi ne-am retras pentru că ei jucau cu mingi lungi. Ei nu au făcut un efort foarte mare pentru că au mare valoare. Am urmărit foarte multe meciuri ale lui Chelsea, ştiam exact ce ne aştepta, că vor profita la fiecare greşeală a noastră. Din fericire, nu am făcut nici o greşeală. Pentru palmaresul echipei Steaua este o victorie foarte mare, dar meciul decisiv e la Londra”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul stelist nu a mai pus nici un film motivaţional, cum a procedat împotriva lui Ajax:”Nu am pus nici un filmuleţ astăzi, nu erau motive pentru aşa ceva. Le-am amintit cît de mult ne-am pregătit pentru acest meci şi rezultatele s-au văzut. Nu aveam de ce să ne fie teamă, sînt jucători ca şi ai noştri, valoarea individuală nu mai contează de foarte multe ori”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.