Regina Camilla rupe tăcerea

De săptămâni întregi, Marea Britanie și nu numai este răvășită de tot felul de zvonuri legate de membrii Casei Regale. Ba că regele a murit, ba că prințesa Kate este foarte bolnavă, ba că divorțează, ba că își trimite sosiile peste tot. 

În tot acest timp în care lumea regală se scufundă în haosul din jurul teoriilor conspirației despre Prințesa Kate (42 de ani), regele Carol al III-lea este la lucru. Pentru că se știe puțin despre diagnosticul său, în afară de faptul că în prezent urmează un tratament, mulți fani așteaptă o actualizare. Iată că acum primesc asta de la regina Camilla.

După cum anunță Daily Mail, regina Camilla vorbește în sfârșit despre cancerul soțului ei. Aflată în vizită în Isle of Man, ea spune că regele este „dezamăgit” că nu poate fi alături de ea.

În prezent, el este tratat pentru cancer și, prin urmare, nu poate participa la toate întâlnirile ei. „Se descurcă foarte bine”, i-a asigurat ea pe cei prezenți care i-au urat însănătoșire grabnică acolo. Regina încearcă astfel să ofere știri liniștitoare despre starea monarhului care a fost fotografiat ieri într-o mașină în Londra.

De asemenea, marți a susținut o audiență la Palatul Buckingham.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

4 Comentarii

 1. „În tot acest timp în care lumea regală se scufundă în haosul din jurul teoriilor conspirației …”

  De unde ati invatat expresia asta cu „se scufunda in haos” ?

 2. Este doar haosul DIN JURUL TEORIILOR constipatiei. Pardon: conspiratiei despre Kate.
  Nefiind vorba depre teoria relativitatii sau a existentei gaurilor negre, haosul din jurul conspiratiei monahice engleze ne lasa nemuritori se reci precum Luceafarul……[Rumburak]

 3. Aschia (William) nu sare departe de trunchi (tat’su). Iar trunchiul lu fra’su e altul, se vede ca e mai roscovan.

 4. A FOST „vanghelizat” Harry Roscovanuu’ DIN “TRUNCHIuu’” lu’ Hewitt, parca il chema …

  Da’ SI Fratele pe Juma’ al lui „CAROL” al Treilea, Edward este si Dansuu’ „vanghelizat” din “TRUNCHIuu’” lu’ Porchie, CoLaboratoruu’ Coanei MARI Elizabeth Second cand erau ei mai Tineri si SINGURI prin America in Cautare de CAI de ImPerecheat … 😊
  Spectacolul de ImPerechere a CAIlor, da’ Vise EROTICE cu Necesitate de Finalizare GRABNICA … 😊
  CINE NU crede, sa compare Trompele lui Porchie SI Edward … 😊 din Poze de pe Google.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.