Reînfiinţarea Poliţiei rurale: În Ilfov vor fi 31 de posturi şi peste 250 de poliţişti

Poliţia rurală din Ilfov – care va funcţiona, potrivit MAI, din 1 septembrie – va avea 31 de posturi şi peste 250 de poliţişti, numărul acestora fiind stabilit în funcţie de situaţia operativă existentă în fiecare comună, precizează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov.

„În baza dispoziţiei Inspectoratului General al Poliţiei Române, la nivel naţional a fost elaborată Concepţia de eficientizare a activităţii structurilor de ordine publică din mediul rural. Conform noii Concepţii, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, vor funcţiona 31 posturi de poliţie. Astfel, în mediul rural îşi vor desfăşura activitatea peste 250 de poliţişti”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, numărul poliţiştilor la un post de politie a fost stabilit în funcţie de situaţia operativă existentă în fiecare comună, respectiv trei-patru poliţişti/post de poliţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.